311803
-
Nagyobb képek nem voltak? -
küldenek 1 tál pitét. ?P -
Előbb kivertem a Kinect előtt ajajjjj....akkor most milesz? :D -
csekkol vele a microszoft. -
Srácok, hol tudnék utána nézni, hogy a BlackList-ben mire jó a kinect?
Mert a Hey You! felkiáltáson kivül nemtudom miket lehet még mondani :) -
De csak ha originen veszed kétszer annyiért a játékot, mint amennyiért vennéd... -
Újítás az Origin részéről? -
ratgab #149331 Legyen úgy, ahogy óhajtod.
-
+1
Ha már párszor elhasaltak hogy nem játszák végig a játékokat, nem nyúktanak hiteteles infókat ( hazudnak magyarul ) akkor onnantól kezdve melyik tesztjüket lehet elhinni? sajnos ez csak annyit jelentett a valóságban hogy még sikeresebbek lettek és terjed mint a pestis... -
Nah SR4 még nem megy.... -
Még egyszer - hiszek neked.
Ettől függetlenül, az Otherworld-öt itt még linkben sem akarom látni.
A magyar internet ezen szeglete maradjon makulátlanabb, mint a többi. -
Sziasztok!
Szeretném felhívni szíves figyelmetek erre a csodálatos villámakcióra:
Hint: 1000 Sim pont 1.990 Ft, tehát ~1.99 Ft 1 Sim pont.
Tehát csak most akciósan a tiéd lehet egy Shopee kredencxarság 100 Ft helyett 70 Ft!
Mire jó? Hogy, hogy mire jó? Pl. belehúzhatod a faxodat! Wait! Még azt sem :-(
JAJ NE! A Korinthoszi ablakról 140 Ft-ért lemaradtunk! Most vehetjük meg, majd KÉTSZÁZ forintért!
/Öljetek meg! Most! -
Több, mint 8mbps-el jön a BF3, mikor a max letöltésem 5mbps :D -
ratgab #149325 Akkor nem lennék őszinte, ha nem kapnának újabb sanszot (Saints 4-ről is így gondolkodom láttatlanban, ahogy ők. Ha kipróbáltam leírom, hogy igazuk volt-e avagy sem). Aktuális tevékenység alapján ítélek. Az emberek változ(hat)nak. Utóbbi két tesztjükkel különösebb bajom nem volt. SR kicsit csípősre sikeredett ugyan. -
Engem is.
A Resident Evil 5-öt sokszor végigjátszottam.
A Batmaneket egyszer sem. -
Hiszek neked - ettől függetlenül is kéretik nem támogatni a klikkelgetésekkel egy olyan társaságot, akit korábban oly' sokan itt is keresetlen szavakkal illettek... legalább magatokhoz legyetek őszinték...
-
Engem a Batman AC meg GoW meg hasonlók jobban izgatnak. -
Hát ez az és mi lesz a Resi 5-el mert az Live-os a Resi 5 is megszűnik 2014 júniusában akkor ? -
ratgab #149320 Box-on...XD -
ratgab #149319 Az elfogultság mentesség érdekében a linkelt tesztet kéretik megnézni, ugyanis ezúttal fikamentes. Tudnak ezek normálisan is tesztelni ha akarnak. -
Ilyen alapon akkor semmi más videótesztet vagy bármilyen más tesztet ne tegyen be senki.
-
hogy fogok a GTA4el multizni? -
Mostantól hivatalosan kéretik nem reklámozni itt az Otherworld-féle szennyet.
Minden épeszű ember védelmében kérem. -
Gamersgate: Kane & Lynch 2: Dog Days €2 (steam) -
Hehe... gondoltam megnézem, hogy tölti nálam a BF3at és nálam FULL SEBESSÉGGEL JÖN vagy 20 perce. Sőt... most 5,6mbps-el jön. -
ratgab #149313 Nofene. Ebben nem is volt most fikázás...
-
Xbox Live heti GOLD akciók:
Rumble Roses XX - 1333 Ft
MGS PW HD - 1333 Ft
NeverDead - 1495 Ft
Saw - 1495 Ft
Silent Hill: Downpour - 2495 Ft
MGS 2 AND 3 - 2495 Ft
ZOE HD - 2995 Ft
Silent Hill: HD Collection - 4013 Ft -
EA Bundle alapáras pakban lévő játékokra lehet jelentkezni nálam!
(Crysis 2 max steam és DS3 origin már nincs meg) Minden más vihető. -
Reklám: Lesz tőlük Stream a mai napon. Ők is közvetítik az EA és Sony konferenciát kommentálással.
Már hallom is a Rage-t tőlük. Miezasokszar?
-
Nem lesz MS élő színpadi kápráztatás.
MS nagy standal készült, ahol játékokat fognak bemutatni élőbe pl X360on , de gondolom gametrailers és más oldalakon is.
Lesz egy 3 órás konf este, ahol mindenre pont kerül(het), de valszeg sok sok pofázás minden apróságra kitérve, a sajtónak ezért csak írásban lesz a követítés, azoktól akik csinálnak ilyet majd. -
Lesz megint egy kellemes 10 percem. :D -
Legalább tovább tart a szavatosság, mint héten lenulláznak. :) -
ratgab #149305 Hogy tette tönkre a multit? -
De nem megy!
(najo, néha, de akkor se sokáig + elvesztek a korábbi statok, minden) -
ratgab #149303 Company of Heroes-nál például megoldották, hogy menjen a multi. -
Mint az orosz rulett.
Nem kötelező de ha játszol nyersz egy pisztolyt. -
Onnan kell indítani. Jó reggelt. -
The Last of Us akcióhoz:
Néha sírnom kell mekkora farkak vannak bizonyos fórumokon, de legalább kiosztja a népet, és rendet tesz.
"Nem nagyon értem én sem a pammogás tárgyát, mivel tudtommal senki se kötelez senkit hogy nézze végig a videókat/vegyen részt a játékban, ez eléggé opcionálisnak tűnik a számomra. Aki végig nézte és tud válaszolni lelke rá vegyen részt rajta, aki meg nem akarja spoilerezni a játékot sztori videókkal az meg ne vegyen részt a nyereményjátékon. Nem értem mi olyan nehéz ebben, bár már azt rég föladtam, hogy értelmet keressek az emberi faj többségében..." -
3 perc alatt nem találnak olyan embert egy nagy multicégnél, akinek akárcsak arról lenne fogalma, hogy anno ki készítette a játék eredeti változatát ... utána meg kell találni a forrást, értelmezni. a live sok játék esetén mélyen integrált, a komplett multi és a mentésrendszer pl 1:1 általa van kezelve, ergo nem lenne/lesz könnyű
biztos lesz 1-2 cég, aki meglépi, mert korrektek, de tömegével erre nem kell számítani :)
ráadásul láttok már a COH esetén, hogy egy kis átírás konkrétan tönkreteheti a játékot (ott épp a multit) -
ricsa008 #149298 hogy indul ez a mocsok BF3? dobtam még egyet Humble-ra megvettem de meg se mukkan... Továb dob valami battlelog ra és kész... :(