311803
  • Shep
    Nagyobb képek nem voltak?
  • DarkSector
    küldenek 1 tál pitét. ?P
  • kill3r21
    Előbb kivertem a Kinect előtt ajajjjj....akkor most milesz? :D
  • DarkSector
    csekkol vele a microszoft.
  • kill3r21
    Srácok, hol tudnék utána nézni, hogy a BlackList-ben mire jó a kinect?
    Mert a Hey You! felkiáltáson kivül nemtudom miket lehet még mondani :)
  • Fpocok
    De csak ha originen veszed kétszer annyiért a játékot, mint amennyiért vennéd...
  • TBTPumpa
    Újítás az Origin részéről?
  • ratgab
    Legyen úgy, ahogy óhajtod.
  • Totti5
    +1

Ha már párszor elhasaltak hogy nem játszák végig a játékokat, nem nyúktanak hiteteles infókat ( hazudnak magyarul ) akkor onnantól kezdve melyik tesztjüket lehet elhinni? sajnos ez csak annyit jelentett a valóságban hogy még sikeresebbek lettek és terjed mint a pestis...
  • kill3r21
    Nah SR4 még nem megy....
  • IMYke2.0.0.0
    Még egyszer - hiszek neked.
    Ettől függetlenül, az Otherworld-öt itt még linkben sem akarom látni.
    A magyar internet ezen szeglete maradjon makulátlanabb, mint a többi.
  • Tinman #149327
    Sziasztok!

Szeretném felhívni szíves figyelmetek erre a csodálatos villámakcióra:

Hint: 1000 Sim pont 1.990 Ft, tehát ~1.99 Ft 1 Sim pont.

Tehát csak most akciósan a tiéd lehet egy Shopee kredencxarság 100 Ft helyett 70 Ft!

Mire jó? Hogy, hogy mire jó? Pl. belehúzhatod a faxodat! Wait! Még azt sem :-(

JAJ NE! A Korinthoszi ablakról 140 Ft-ért lemaradtunk! Most vehetjük meg, majd KÉTSZÁZ forintért!

/Öljetek meg! Most!
  • Fpocok
    Több, mint 8mbps-el jön a BF3, mikor a max letöltésem 5mbps :D
  • ratgab
    Akkor nem lennék őszinte, ha nem kapnának újabb sanszot (Saints 4-ről is így gondolkodom láttatlanban, ahogy ők. Ha kipróbáltam leírom, hogy igazuk volt-e avagy sem). Aktuális tevékenység alapján ítélek. Az emberek változ(hat)nak. Utóbbi két tesztjükkel különösebb bajom nem volt. SR kicsit csípősre sikeredett ugyan.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem is.
    A Resident Evil 5-öt sokszor végigjátszottam.
    A Batmaneket egyszer sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszek neked - ettől függetlenül is kéretik nem támogatni a klikkelgetésekkel egy olyan társaságot, akit korábban oly' sokan itt is keresetlen szavakkal illettek... legalább magatokhoz legyetek őszinték...
  • Shep
    Engem a Batman AC meg GoW meg hasonlók jobban izgatnak.
  • wesker24
    Hát ez az és mi lesz a Resi 5-el mert az Live-os a Resi 5 is megszűnik 2014 júniusában akkor ?
  • ratgab
    Box-on...XD
  • ratgab
    Az elfogultság mentesség érdekében a linkelt tesztet kéretik megnézni, ugyanis ezúttal fikamentes. Tudnak ezek normálisan is tesztelni ha akarnak.
  • grebber
    Ilyen alapon akkor semmi más videótesztet vagy bármilyen más tesztet ne tegyen be senki.

• kill3r21
    hogy fogok a GTA4el multizni?
  • IMYke2.0.0.0
    Mostantól hivatalosan kéretik nem reklámozni itt az Otherworld-féle szennyet.
    Minden épeszű ember védelmében kérem.
  • grebber
    Gamersgate: Kane & Lynch 2: Dog Days €2 (steam)
  • Fpocok
    Hehe... gondoltam megnézem, hogy tölti nálam a BF3at és nálam FULL SEBESSÉGGEL JÖN vagy 20 perce. Sőt... most 5,6mbps-el jön.
  • ratgab
    Nofene. Ebben nem is volt most fikázás...
  • davidka003
    Xbox Live heti GOLD akciók:

Rumble Roses XX - 1333 Ft
    MGS PW HD - 1333 Ft
    NeverDead - 1495 Ft
    Saw - 1495 Ft
    Silent Hill: Downpour - 2495 Ft
    MGS 2 AND 3 - 2495 Ft
    ZOE HD - 2995 Ft
    Silent Hill: HD Collection - 4013 Ft
  • grebber
    EA Bundle alapáras pakban lévő játékokra lehet jelentkezni nálam!
    (Crysis 2 max steam és DS3 origin már nincs meg) Minden más vihető.
  • TBTPumpa
    Reklám: Lesz tőlük Stream a mai napon. Ők is közvetítik az EA és Sony konferenciát kommentálással.
    Már hallom is a Rage-t tőlük. Miezasokszar?
  • Totti5
    Nem lesz MS élő színpadi kápráztatás.

MS nagy standal készült, ahol játékokat fognak bemutatni élőbe pl X360on , de gondolom gametrailers és más oldalakon is.

Lesz egy 3 órás konf este, ahol mindenre pont kerül(het), de valszeg sok sok pofázás minden apróságra kitérve, a sajtónak ezért csak írásban lesz a követítés, azoktól akik csinálnak ilyet majd.
  • DarkSector
    Lesz megint egy kellemes 10 percem. :D
  • DarkSector
    Legalább tovább tart a szavatosság, mint héten lenulláznak. :)
  • ratgab
    Hogy tette tönkre a multit?
  • arty
    De nem megy!

(najo, néha, de akkor se sokáig + elvesztek a korábbi statok, minden)
  • ratgab
    Company of Heroes-nál például megoldották, hogy menjen a multi.
  • DarkSector
    Mint az orosz rulett.

Nem kötelező de ha játszol nyersz egy pisztolyt.
  • Fpocok
    Onnan kell indítani. Jó reggelt.
  • DarkSector
    The Last of Us akcióhoz:
    Néha sírnom kell mekkora farkak vannak bizonyos fórumokon, de legalább kiosztja a népet, és rendet tesz.

"Nem nagyon értem én sem a pammogás tárgyát, mivel tudtommal senki se kötelez senkit hogy nézze végig a videókat/vegyen részt a játékban, ez eléggé opcionálisnak tűnik a számomra. Aki végig nézte és tud válaszolni lelke rá vegyen részt rajta, aki meg nem akarja spoilerezni a játékot sztori videókkal az meg ne vegyen részt a nyereményjátékon. Nem értem mi olyan nehéz ebben, bár már azt rég föladtam, hogy értelmet keressek az emberi faj többségében..."
  • arty
    3 perc alatt nem találnak olyan embert egy nagy multicégnél, akinek akárcsak arról lenne fogalma, hogy anno ki készítette a játék eredeti változatát ... utána meg kell találni a forrást, értelmezni. a live sok játék esetén mélyen integrált, a komplett multi és a mentésrendszer pl 1:1 általa van kezelve, ergo nem lenne/lesz könnyű

biztos lesz 1-2 cég, aki meglépi, mert korrektek, de tömegével erre nem kell számítani :)
    ráadásul láttok már a COH esetén, hogy egy kis átírás konkrétan tönkreteheti a játékot (ott épp a multit)
  • ricsa008
    hogy indul ez a mocsok BF3? dobtam még egyet Humble-ra megvettem de meg se mukkan... Továb dob valami battlelog ra és kész... :(