311803
  • Rapid81
    Ehhez nem értek...
  • shaddam
  • DarkSector
    Mond, izgass fel...kérlek mond még. :D
  • Rapid81
    Most mondjam, hogy megérte. :) Megérte! Ingyen volt és az egyik kedvenc játékom, szóval "must have" volt.
  • Evoluti0N
    Szerintem meg tudják nézni az Origines emberkék, hogy végigjátszottad-e az adott játékot, és ha igen, akkor nem valószínű, hogy refundolják. Elvégre ha nem tetszett, nem futott normálisan, akkor miért játszottad volna végig? Ők se hülyék azért. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman:

Berserk-filmek
    * The Egg of the King
    * The Battle for Doldrey
    * The Advent

Hú, jó volt a sorozat-recap érzés és az utolsó (?) rész második fele, ami még mindig durva érzelem-hullámokat vált ki az emberből.
    Közel 5 óra, de megéri.
  • DarkSector
    Bocs nem tudtam hogy van Origin konzolra.
  • Fpocok
    Nem véletlen van macskaköröm között :D
  • SzirmosSzisza
    Az létezik még? Mostanában nem sokat láttam.

refound :D
  • Shep
    Azt nem írtad, hogy kizárólag PC-re gondolsz. Persze sok ember fizet 1 dollárokat. Pár millióból nem lehet "komoly" játékot készíteni csak ilyen olcsó garázsprojektekre futja.
  • DarkSector
    Mi bukna? Konzolokon maradna minden ahogy van.

De pc-n is sok ember fizet a jó játékokért, 1 dolog lenne, azok a játékok maradnának amiket valóban szeret a nép.

COD 1-2-3-4-5---4-4--4-5--66-4-3--3-3--54-4-567-54-6-54--5-75-453q32-4-34-6-5
  • DarkSector
    Origin refound

"A szolgáltatás egyelőre 20 országban érhető el, de szeptember 30-ig bezárólag világszerte élesíteni fogják. "
  • Shep
    Dehogynem, egyből eltűnnének a nagy költségvetésű játékok és maradnának a filléres indie fosok, a ps4 meg a one úgy megbukna, mint a huzat. Tuti buli mindenkinek :)
  • Anonymusx
    Bár hogyha tényleg átkerülnek azok játékok steamre, akkor meg úgyis mindegy, hisz szerintem ott azért jóval olcsóbbak lesznek a dlc-ék...
  • DarkSector
    Annyi hogy nem dobsz ki pénzt az ablakon. :D
    De amúgy nincs, erre van a warez.

Nem lenne egyszerűbb ha minden ingyen lenne, és önkéntes befizetés alapján működne????????? :DDDDDDD

KB mint egy Humble. adsz ha akarsz és amennyit akarsz. :D
  • Shep
    Ennek aztán sok értelme van :)
  • DarkSector
    Én mondom legyen szerencséd, , az hogy azt a bing csinálja-e vagy csak visszaélnek vele, egy más kérdés.
    Mindenképpen drukkolok, de én sok hasonlót néztem már, mind átbaszás volt.
  • Anonymusx
    Nem akarok kiadni több ezer ft-ot pontokra, hogy vegyek egy pár órás dlc-ét...
  • Fpocok
    Azt a "demó" verzióval is meg lehet nézni, nem?
  • SzirmosSzisza
    - Megveszed Originen
    - Megnézed fut-e
    - Refund
    - Megveszed Steamen/boltban/sarki ABC-ben
    - ???
    - Profit

A banknak fizetett mittudoménmilyen összeget meg figyelmen kívül veszed, mert különben nem profit :D

• Anonymusx
    Nem hiszem hogy a bing átbaszná az embereket,na meg napi egy percet megér...
  • DarkSector
    Te kis függő.

Dark Souls 2 nem lesz Origin-en. :D
    Szoktál mással is játszani? :D
  • DarkSector
    Én azt sem értem kikivel van. :D De ha egyszer azt irja hogy a dlc-ket nem tudja letölteni az már nem jó.
  • Shep
    Persze.
  • Laza
    Játékidő függvényében szerintem nem fogják visszaadni.
  • Tinman #149394
    Én meg pont azért ironizáltam vissza.
  • Laza
    Szerintem ez nem így működik. Az előző BF3 játékodat kiterjesztetted Premiumra. Az nem különálló 'játék'.
    De kérdezz rá a suppra.
  • Shep
    Ezért kérdeztem ,hogy nagyobb nem volt?
  • Tinman #149391
    Remek!

1 nap szabi. Hajnaltól estig, le is nyomom majd az adott cuccot. (Biztos lesz kivétel.)

"EA, mert megérdemled."
  • MerlinW
    Én a helyedben nem erőltetném, lévén az orosz limited beszerzése nem igen felel meg az EULA-nak:)
  • ratgab
    Érdekes probléma. Support nem fog érte megdícsérni szerintem.
  • DarkSector
    "Gamescom 2013 - ID@Xbox, avagy így bánik a Microsoft a független fejlesztőkkel

A Microsoft Gamescomos sajtókonferenciáján ígéretéhez híven megosztotta indie-ket támogató programjának részleteit. Ingyen Xbox One mindenkinek!
    Bár élőben nem követhetjük, sorra szivárognak ki a hírek a Microsoft gamescom 2013-as konferenciájáról, melynek egyik legfontosabb eleme volt a független fejlesztők támogatására kidolgozott program ismertetése.

A Microsoft júliusban, jelentette be, hogy a független fejlesztőknek bizony jó lesz. Ígéretéhez híven ma délelőtt részletezte ID@Xbox nevű programját, melynek köszönhetően az indie fejlesztők elindíthatják magukat a siker felé vezető úton bármilyen kiadó közbeavatkozása nélkül. A rendszer 50 független fejlesztő közreműködésével lett kidolgozva.

A regisztrált fejlesztők két Xbox One devkitet kapnak, illetve minden olyan fejlesztői eszközt, ami szükséges a platform összes funkciójának kihasználásához, beleértve a Kinectet, az Xbox Live-ot (achievementekkel, multiplayer támogatássl, gamerscore-ral) és a SmartGlasst. A programban való részvételhez ingyenes, és a jóváhagyási folyamatért, valamint a frissítésekért sem terhelik a fejlesztők számláját. Jelentkezni már a mai naptól fogva lehet.

Természetesen előnyt élveznek azok, akik már letettek valamit az asztalra, de nem feltétlenül kell gyakorlott Xbox 360 fejlesztőknek lenniük. Ha sikerre vittek egy játékot bármilyen konzolon, PC-n, mobilon vagy táblagépen, előrébb kerülnek a várakozási sorban. Az egyszerű játékos, aki így akar ingyen Xbox One-hoz jutni, valószínűleg a következő generációváltásig várhat.

Ahogy korábban szó volt róla, minden Xbox One használható majd devkitként, így ha egy átlagfelhasználó maga is kedvet kap a játékfejlesztéshez, lehetősége lesz erre. Ez a cég hosszútávú célja."
  • Fpocok
    Lehet nem voltam elég egyértelmű... szóval volt nekem egy bf3 limited edition, ami orosz volt. Megvettem hozzá az eus premiumot és mindig, amikor felraktam, trükköznöm kellett a fileokkal.

Na most nem volt a gépemen semmi. Felraktam a sima eus bf3-at és nem engedi letölteni a premium dlc-ket. És nem tudom miért. Írok supportnak szerintem.
  • Tinman #149386
    Nem tudom mióta jársz ide te a topik szabályzatról, még mindig fingod sincs... szomorú :-(

Hint: A kép nem volt nagyobb még 1 megapixelnél sem, ráadásul 130kb, ami fele se a maximálisan megengedettnek szóval

• Laza
    Nincs ezen mit szépíteni, ez vice versa igaz, magad is ráigazoltál :)
  • DarkSector
    Akkor magyarul a Premium kódját beírtad és kipattintotta az oroszt?
  • ratgab
    Én még mindig nem értem mi a gondod. Nem tudtad aktiválni a másodikat vagy mi?
  • Fpocok
    DE NEM AKAROK EGYSZERRE KETTŐT FUTTATNI. Az orosz nincs fent.
  • ratgab
    Nekem az se mond sokat.
  • DarkSector
    De azt mondja az egyik Premium.