311803
-
Splatter desura key: BMINE-SPLAT-0M7E1-8DLXD-RU6P_
A _ helyére "egy" szám jön
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem vagyok túl jó hangulatban, és most nem tudom függetleníteni magam tőle... csak szólok... szóval, ne hergelj kérlek. -
A névnek, mi köze, ahhoz, hogy milyen, nézetet, használnak, a készítők. Miért, ne, lehetett, volna Dead Space, FPS, nézetben? "Épp ez adja a feszültséget a játékban" - lásd, még, Amnesia
/////Milyen, ironizálási, szándék? -
De, akkor már nem Dead Space lenne TPS nézetben.
//Gyerekes az ironizálási szándék a vesszőkkel. -
Erre, való, az FPS, nézet. -
Épp ez adja a feszültséget a játékban - ha jó távolról láthatnád a karaktert és a környezetet, eltűnne a kiszolgáltatottság.
Szerintem. -
Nem az érzékenységgel van a gond, hanem hogy tul közeli :S -
1. Kapcsold ki a játékban a VSync-et, valamint a VGA center-ben a Triple Buffering-et kapcsold be, VSync-et ki.
2. C:\Users\[username]\AppData\Local\Electronic Arts\Dead Space -> settings.txt-ben állítsd az érzékenységet 4 körülire (alapból 1).
3. Google a te barátod is:) -
kjhun #149770 Körülbelül mikor, és milyen játékok? -
Szerintem, is, rossz, a billentyűzettel,+,egérrel játszani. -
Micsu #149768 Kameraval felvett kepernyő mutogatasaval akarsz minösegről meggyőzni vkit? El se hiszem hogy komolyan gondoltad -
Én helyből kontrollert használtam hozzá otthon, egyedül itt fogok majd egeret, netes verziónál. -
Ez bullshit.Dead Space-t anno 5x toltam végig egymás után a fegyverek és ruha meg minden megszerzése végett (és akkor ugye még acsi se volt) és semmi gond nem volt egér+billel.
-
Ja, azzal semmit :D -
Annyira gusztustalanul közel van a kamera, hogy az már fáj, lofaszt nem látok, fov-ot lenne jo feljebb huzni :S
És nem a váll fölötti kamerával van gondom, mert pl. a Red Faction Armageddonnal tök jol elvoltam, de itt isznyuan közel van a kamera. -
Én nem játszok gamepaddal olyat, ahol célozni kell. -
X360-as vezérlővel játszottam. Szerintem, csak azzal érdemes. -
Nagyon szokni kell a kamerát, de megéri - a sorozat legjobb darabja, viccen kívül.
A másodiknak kevesebb jó pillanata van, a harmadik pedig - figyelem, erősen szubjektív jön!: - egy vicc. -
Mire gondolsz? Nálam az a rész játszhatatlan volt, mert össze vissza változott az egér érzékenysége és nem tudtam célozni. Hagytam is a fenébe. -
Igen. -
Első rész? -
Ebben a Dead Space-ben nem lehet kezdeni valamit a kamerával? Probáltam bill-en, probáltam, gamepad-on, de olyan elcseszett irányitása van :S -
Ja, nagy buli lenne :) -
Maradnánk ketten? :) -
Le kell tiltani a csába mindet, vagy 2 hétre :D -
" Azt hogy hegyekbe linkelni mindenki a steam vagy más akciókat az sem egyezik meg a topik alaptételével. "
Mert? ajánlunk másoknak eredeti játékokat olcsón. Teljesen belefér. -
Most mi mellett és mi ellen keltél ki? -
Tényleg nehezedik, piszkosul, de én imádom ezt a játékot. -
Elmúlt min. 20 oldalról nem tudok olyan hszt mondani ami az Eredeti Játékainkról szólna. Talán 1 volt 1 héten belül 2db 3DS játék. Azt hogy hegyekbe linkelni mindenki a steam vagy más akciókat az sem egyezik meg a topik alaptételével.
Innentől kezdve, miért kell? volt amikor zene volt a téma, egy árva szót nem szólt senki. Film vagy könyv vagy a menstruáció miben más?
Véleményem szerint. -
Én 1x már majnem végigtoltam, de besokalltam a sokadik csípterben ezeken a lesiklós részeken, mer hihetelenül megnehezedik és kezdheted azt mindig előlről. Szal. ragequit, a mentésem meg nincs meg. Annyira meg nem jó és repeptitív és uncsiak és murvahosszú, hogy odaáig elvergődjek megen. Azé elkezdtem persze, majd leglátjuk. -
Tudom, hogy Te mindent angolul... de témához kapcsolódik: http://jatekhonositas.atw.hu/: Alice: Madness Returns - 86,44% (most már amúgy bőven 93% felett). -
Az új Alice mocsok drága volt még a legjobb akcióban is, de összeszorítottam a fogamat és megvettem. -
Egy hónapban jelent meg mindkét játék...
-
DA:U kizárt. Ha adnák, akkor max kieg nélkül (kedvcsinálónak), de szerintem erre is pici az esély. (Remélem nem lesz igazam) -
Crysis 3 azért jóval újabb mint a már rég elfelejtett DS3!
Dragon Age Ultimate-et (steam) és Alice-t(steam) csapják hozzá aztán nemzeti hősként ünneplem majd őket
-
Hát figy ha DeadSpace 3 van, akkor simán lehetne akár a Crysis 3 is....állat lenne!
Nah de bilibe lóg a kezünk :) -
Köszönöm szépen.
-
Szerintem Crysis 1, Dead Space 2 tuti. Többit nem tudom, mert maximum ezek érdekelnének. :D Mondjuk bedobhatnának egy Crysis 3-at, csak úgy poénból.
-
És este remélhetőleg jönnek a plusz játékok! 
Van egy olyan erős tippem egyébként, hogy ami most van Originen akcióban, az NEM lesz bónusz játékként a HOB-ban.