311803
  • DarkSector
    Ne Imy-t vegyétek elő mindig.
  • Fpocok
    The Binding of Isaac Rebirth... hamarosan.
    Best trailer EVAR
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a (nem) számozási mizéria még sok gondot fog okozni.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne engem vegyetek elő mindig...
    Kérdésre válaszoltunk, DarkSector meg hozta a formáját!
  • Zomil
    Komlyan Imy leolt minket, 3hsznyi filmes off-ért, erre most végigolvastam 70hsz bank off-ot...
  • DarkSector
    Vannak akik megvennék előre hitelbe, csak az a baj, hogy az Origin Budle veszélyt tartogat a KoAR-ra nézve.
  • DarkSector
    Xbox (Classic) -> Xbox 360 -> Xbox One

CryEngine -> Cryengine 2 -> CryEngine 3 -> CryEngine
  • Fpocok
    Meddig akciós a KoAR? Még nem kaptam meg a haver tartozását és csak holnap jön meg a pénz... talán.
  • DarkSector
    Oks értem, fasza. Holnap kipróbálom.
  • DarkSector
    Részemről vége.
  • Botond #149889
    Ha az utcán odaadod vkinek a kódjaid, irataid, mobilod, elmagyarázod neki hogyan használja, meg biztos ami biztos a bankkártyád és a pinkódod is, akkor lehet lenyúlják a pénzed, ezt mi se vitatjuk. Mi csak abban kételkedünk, hogy van e halvány segédfogalmad arról, amiről itt összezagyválsz. :D
  • Fpocok
    HÚÚ... nem akartam ekkora flamet csak egy egyszerű kérdésnek indult... már hívom telebankot csak zenét hallgattatnak velem.
  • DarkSector
    Nincs hát, a Takarékbank az csak simán jelszavak nélkül szokott utalgatni a számlámról, nah ennyit erről, megint megy a baromság.

Véége.
  • DarkSector
    Hát hallottál már olyanról hogy pl kocsikat feltörnek? Látod onnan ellopható bármi.
    Táskából, ahol ez mind egy helyen van amit irtál.

Nálam a BIZTONSÁG az mikor kétséget kizáróan biztonságos, Persze irtónagy szélsőséges eseteket írtam, de a HIBALEHETŐSÉG van.

Jó ha bemész személyesen, elég egy pisztoly is.
  • Botond #149885
    Nála kell lennie a telebank azonosítódnak, telebank jelszavadnak, netbank azonosítódnak, és a mobilodnak, ami a netbankhoz meg van adva és amire az új kód jön, meg utána a belépési és utalási kódok.

Fogalmad nincs miről beszélsz. Egyszer az életben beláthatnád, hogy olyanba szóltál bele, amiről még kb fogalmad sincs.
  • genndy
    Jó, tehát akkor a telefonodat is ellopta. Merthogy a jelszó meg oda megy.
    És persze bejelentkezéskor a megerősítő sms is. Ugye.
  • DarkSector
    Látod én sem.
  • DarkSector
    Igen, ha mondjuk tegyükfel tesóm betelefonál tudja az adataimat, nem kap kódot, nem vehet le pénzt, elnézést nekem nem látszik hogy akadáály lenne előtte, vagy olyan aki jól ismer.

Ne utcai csövesekre gondolj ilyenkor.
  • Botond #149881
    Aszongyák itthon alacsony a pénzügyi kultúra! Hát én nem is értem miért mondják ezt!
  • Botond #149880
    9. Oldal mármint.
  • Botond #149879
    Olvasni tudóknak infó itt! VII. fejezet 2. pont (8. oldal felső része), aszongya hogy be köll telefonálni oszt jó lesz!
  • genndy
    Már megint csak a hülyeségedet nyomod:
    - Telebank kártya, a hívásnál már be kell pötyögni a kódodat
    - Ügyintéző személyes adatokra rákérdez (random! tehát nem mindig pl. csak a születésnapodat kérdezi)
    - Megadott telefonszámra küldik sms-ben a jelszót
    - Azt ugye a netbankodba írod be, amihez szintén kell a Telebankos kártyád
    (egyszer végigcsináltam, tehát tudom hogy Ersténél így megy)

Szóval felejtsd el az "egy betelefonálásért adják a jelszót" hülyeséget, ez megint csak a te fejedben létezik.
  • DarkSector
    3 euro a Reckoning, holott lehet Budle + lesz nem? :D
  • DarkSector
    Oks akkor lehet benne van a kezelési költségbe, külön erre pénz levonás nem volt a kivonaton.
    Így is havi 1000-1200-at vonnak kb, igaz ebből 200ft asszem a második kártya.
  • DarkSector
    Hát nem minden fenékig tejfel, nem is tudom miben más bank-és bank egymásközt, de mondjuk ezt amikor egy jelszót kiadnak, örülök hogy nem csak egy betelefonálásért adják.

Így is basz az ideg hogy a dombornyomott kártya önnmagában egy nyitott pénztálca.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem gondolod komolyan, hogy egy zsíros hajú rendszergizda csak úgy elindít neked egy random key generatort, és kapod is...
    Az ilyenhez olyan háttérmunka kell, hogy betojsz.
    S ez most nem vicc.
  • DarkSector
    Már megint miről beszélsz? nálunk nem lehet telefonon, hogy máshol nem ennyire ovatosak arról nem tehetek.
  • DarkSector
    Hát egy kód generálás lehet felétek pénzbe kerül.
  • Fpocok
    Ok, kösz mindenki.
  • IMYke2.0.0.0
    Az életemben elkövetett baklövéseim listájára akkor felvésem, hogy nem az isteni Takarékpontban nyitottam számlát.
    ...
    Megtörtént.
  • Shep
    Ja, akkor én kérek elnézést :)
  • Shep
    Persze, mint minden más is amit te eldöntöttél abban a szép kerek buci fejedben :D
  • Shep
    Persze, a bank meg jótékonysági egylet :D
  • DarkSector
    Buta vagy.
    Ez nem marhaság, nálunk így megy.
  • Botond #149865
    De ő ért hozzá, neki saját pattintott szakócája van! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Csak szólok, hogy a bankkártya újítás sem ingyenes. Azt is lesajtolják rajtad, szép lassan.
    S nem, ez nem OV kormány óta van itt [ne is menjünk ebbe bele].

Vannak bankok, amik hirdetik a minden 0-t, de attól még a kártyát / kódot ők sem adják a két szép szemedért.
  • genndy
    Felesleges várni, nem fog megjavulni. Három rossz próbálkozás után letilt.
    Hívd a Telebankot, 24 órás ügyelet van, megoldják.
  • DarkSector
    Persze, kár hogy lista van a levonásokról, nincsen semilyen levonás. :)
    Iz nem volt.
    Egyedül mikor másik kártyát kértem, az 2000 ft volt.
  • Botond #149861
    Loller, az a bankszektor symbianja, meg az androidnál is lejjebb. :D Mondjuk van netbank az is csoda. :)
  • Shep
    Dehogy kell bemenni, DS marhaságokat beszél, mint mindig :D