311803
-
Faxom, mindig eltévesztem, a Legends vs Origins, melyik mikori, melyik a régi, melyik az új...akkor a Nuveem akcióban a régit adják? :D -
Ez most pontosan mi is? -
Valóban igénytelen vagy, az csak 480p-s :D -
Jaja, amiket modsz, arcade lövölde is, felsőnézetes repcsisek, űrhajósak.
De nekem a Raymen Jungle Run ami bejött, az nem annyira durván zsúfolt.
Még az izzasztó nekem mikor magaddal húzol 3 másik karaktert a hátadon. :D -
Nyilván igénytelen vagyok, de XBOX360 verzió kell.
Miért? Mert TÖKÉLETES volt X-en! 60 frém, kristálytiszta, arcégető látvány. -
Ezt nézted?
Rayman Legends Steam CD Key ( 3799 ) -
A Sine Mora-nak ez az egyik legnagyobb hibája, ahogy a Beat Hazard-nak is... ellenben soha nem haltam a Rayman Originsbe emiatt. Válassz másik karit, ha úgy érzed nem üt el eléggé a közegtől.
Legends demoról nem tudok nyilatkozni, nem is kell leszednem, tudom, hogy veszem a címet akkor is :-) -
Várj, mi ebben az extra?
hogy copy?
Aki ide jön ugye fogja leszedni, mert azoknak megvan, akik meg torrenteznek amugyis látják a nagy oldalakon, nem csináltam semmi rosszat, nem tettem ki elérési linket. :) -
Szvsz elég lett volna beírnod csak simán, hogy van tört BF2 és mellé a véleményed a dologról.
Maga a megoldás módja EBBEN a topikban nekem mindig eléggé fájó, még akkor is, ha tőlem az EA (és az Activision is) a napba lőheti magát. Taps. -
1 szar dolog van, gondolom mindegyik részben, hogy sokszor annyi mocsoládé van a képernyőn, hogy elveszik a karaktered, amit irányítanál.
Nekem pl ez a zavaro a demoban. -
Kb. 1 percet mertem megnézni belőle, de még több, még szebb, még jobb fíling. Kell.
Sajnos 38 GBP nekem most nem fér bele, ellenben 20 GBP körül már veszem, ami nagy szó, mert az elődjénél annyira ráérősnek gondoltam a vételt, hogy 9 GBP körül vettem.
Ez 2x-es áldozatvállalás részemről :-D -
Ezt csak azért , mert nekem megvan eredetibe, de ennyi idő után végre létezik tört multi egy Battlefield-be? /mostgen időszak óta
ETF. :D -
Nézted a Legends demót? akkkooora jóság lesz! -
-
Há.na.ne.na.ne.már.ne. 
Warez
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Battlefield.Bad.Company.2.worked.multiplayer.
1.Letöltöd, telepíted.
2.Regisztrálsz a videó által megadott oldalon.
3. Leszeded a megadott oldalon ami kell és bemásolod a főkönyvtárba
4. Indítod, belépsz és játszol.
Segítség:
http://www.youtube.com/watch?v=T47VPyYT-zg -
Most nézek tv-t.
Mozireklám.
Végzet csontjai, Ereklye városa. Vagy mi a faxom, Mondom mivan?
Ja Végzet ereklyéi, a csontváros. Máj Gád.
Milyen szar ünepnapi/hétvégi szupermozi/tv2/rtl klub stílusú címmel ellátott filmektől mit szabad várni? -
Off:
Köszönet: Bil Ur Sag!
-
Voltam már egyébként én is úgy, hogy ilyen olyan okból lemaradtam egy akcióról... lehet, hogy éppen szánt szándékkal, mert úgy éreztem, hogy ott és akkor nem fér bele a keretbe. Aztán picit később megvettem magánszemélytől, tudván, hogy drágább.
Egyáltalán nem zavart, mert még mindig jóval olcsóbb volt, mint éppen akkor egyéb official helyeken. Ilyen ez.
Picit szerintem túl van lihegve az resell része.
Aki akarja vegye, aki akarja adja el. Erről pofáztam, hogy nem kéne fosért adni és akkor nem lenne ez...
Miért ne vehetnék 100 db. 1 dolláros Humble-t 100 dollárért?!
Megtehetem? MEG!
Törvényes? AZ!
Elajándékozhatom? EL.
Elcserélhetem? EL.
Eladhatom? NEM. Miért megszabnak szárazon, ha megteszem? NEM. Then who cares?
Azigasssság meg: +1 db. 1 dolcsis humble-t vettem csak, de azt elajándékozni szeretném majd, vagy cserealapnak. -
MEGATÉK!!!!!!!!!!!
10 ilyen run van, mind a 10 megoldható... még a béna Tinman is megcsinálta őket, de mondok jobbat:
Totti is megcsinálta őket, pedig ő nem szereti a HC témát :-)
Tudom fokozni.
Ha megvan mindegyik fog lemehetsz a nem mondom meg hová.
Ott. Be. Fogsz. Szarni.
Próbálhatom szebben megfogalmazni, de nem megy. Sajnos az ottani pálya elejét tanulgattam, mikor elvitték a játékot, így kimaradt, de valahol örülök, hogy így alakult. Mert szeretünk szopni, de nyalni azért mégiscsak jobb. -
Ne felejtsd el hogy a Gamestar is, őket sokan nézik. -
Nekem már az sem világos, hogy mennyire kell ahhoz madárnak lenni, hogy megvegyeva kódot, hisz még a steam is tolja a reklámt a humble akcióról, a parasztnak meg van accountja. Én ebben a hiszek ebben a tömegben. Vagy ha mégis, akkor nukeitfromorbit van, és sokkal nagyobb a baj, mint az ea nyavajgása. -
Ilyenkor azért megkérdezném a fejlesztőket, hogy normálisak-e?
Nevetséges. Összes többi fog megvan. Ez nincs. Valszeg nem is lesz. Nem különösebben érdekel. Kis szar acsi miatt nem fogom felidegelni magam mikor már 100-szor kezdem újra a pályát. -
KoAR az csak nyílegyenesen egy accountra vehető meg? -
Mondjuk azon mit kellene magyarázni, hogy:
a, Elértéktelenítettek pár címet csúnyán.
b, Ami a nagyobbik gond, hogy ezzel tömegek éltek vissza.
c, ... de hát nyilván, mert miért ne tették volna? Erkölcs és tisztesség miatt? LOL-e? -
Na ON:
Huh, de jó az új Tomb Raider! Nagyon tetszik.
Totál más, mint a régi részek voltak, elment sokkal inkább kazuár irányba, de ez nem baj. A sziget gyönyörű, jó a majdnem-nyitott világ, felfedezős részek jók, pörgős-menekülős részek izgalmasak. Főszálat csinálom, ami éppen útbaesik, azt felveszem meg fölfedezem, de majd a végén szépen körbejárok mindent és kimaxolom a helyszíneket. Kis spoiler: 9 óránál most vagyok túl a helikopteren. Remélem van még legalább ugyanennyi.
QTE-ket még mindig utálom. Nincs sok, de ami van, azt rendszeresen elb@szom és kezdhetem újra. Szegény Lara sokféleképpen tud agonizálni
-
EA-től minden kitelik. :D De bízzunk a legjobbakban. -
Most olyat csinálok, amit később megbánok még.
Egyetértek. Eső után.... -
Ezt ismeritek-é? :) Brutális! -
Amíg nem kötik accounthoz a kiadás pillanatában az ilyen típusú kódokat, addig vérciki utólag okoskodni a sorsuk okán. -
Ja nem, nem fogja levenni, csak ha akarnák nálam elvehetnék, persze ne azt a BF3-at amit régebben én vettem. :D
Hanem a többi 1 dolláros kategóriás címeket, neem a BF3 régebbről van, nem Bundle-ból. :) -
Hát figy amíg van kereslet rá, most ezzel az a baj hogy nem tudnak mit tenni, ha nincsen Humble, akkor is megy a biznisz, ostobák/naivakat mindig találnak ha akarnak, annyi hogy nem tiszta haszonnal.
Most erre nehéz jót mondani, de hogy ezért visszaveszik a bonusz jétkokat annak ellenére hogy a NAGY címekkel már nincs visszakoz.
Most nem velük basznak ki, ők már rég megvették a maguk részét, hanem azokkal akik tisztasségesen vásároltak nem haszonkeresés céljából.
Lehet szegény Grebber meg MerlinW játékait árulják a linkben lévő hirdetésben. :D
Mondjuk ezen inkább sírnom kéne, mert baszottlehangoló, ha komolyan nézem, de most ugye tudok mit tenni. -
Vagy a Humlibumli legutolsó csiripje. -
bebaszna ha levennék, a BF3-hoz én már önerőből bevásároltam a kiegeket.. ezeket megtérítené nekem az EA? -
Ilyen mérvű és ekkora árú játékokról eddig sosem volt szó. -
Hát nem azért de ezt nem most találták ki, mintha eddig ilyen eset nem fordult volna elő.
Ez az Origin nemtuom mit hitt, mikor belefogott.
Visszaélők, visszaélések mindenhol vannak, ahol akciók vannak, vannak hiénák dögivel, ez a pakli része. De nekem aztán mind1, vegyék le a meglévő játékokat is a profilomról. -
Ja, amúgy igen, erre gondoltam én is. -
Jah mert az alap mikor berakták a Dead Space 3-at, az simán elkerülte a figyelmüket, tök véletlen csináltak kulcsosztást, lehet azt hitték valami flashjáték. :D
Most ha utólag szürték le ebből hogy ez nekik nem érné meg, az eléggé fail. -
1dollárért vásárolt csomagokat drágáért kezdte árulni a sok paraszt... -
Ezt azért minimum meg kéne magyaraázni. Méghozzá elfogadhatóan. -
Egyelőre úgy kezeljétek, ahogy írtam. Pletyka szinten.