311803
-
Ennek az információnak a megosztása pont kellett ahhoz, hogy szinten tarts a hozzászólásaid 99,9%-nak feleslegességét. -
Most akartam írni, hogy mit képzel Rapid?
Ti egy percet nem bírtok velem egy légtérbe, akkor mit vártok a gyengébbik nemtől? :D -
Nem bántjuk a nőket és DS közelébe sem engedjük őket. -
Ajjajj szedek én. :D Csak megtartani nehéz. :D -
Szedjél már össze valami nőt, vazze. :D -
Én azt élveztem hogy megvehettem egy hamburger áráért. :D -
Annyira izgi ez a térképes téma, hogy morzsolgatom közben a mellbimbómat. :D -
Itt erőltetik össze-vissza ezt az oridzsint, de fényévekre le van maradva steam-től, sőt nem is hasonlítható hozzá. Pedig ha jól emlékszem úgy vették meg ezt a céget, hogy milyen jó lesz majd.. -
Nem mondom, hogy én megmondtam.. de mondom:) Rage élvezetes kis játék. -
nna a Rage is kivégezve. 17 óra volt és komolyan mondom nem értem a sok negatív kritikát. Egészen rendben volt a játék, a vége talán lehetett volna nehezebb is... -
Ez durva mert amikor meg debrecenben laktam az az utca volt regen a varos hatara atya eg
-
Ne izélj már, most nyitottak új boltot. :D Amúgy itt pár ember már nyavalygott emiatt. Én nem próbáltam, mert 3 perc alatt lefrissítette a wrz Dead Space 3-at és azóta mást nem szedtem le. :) -
Valaki segítsen vagy írja újra ezt a hulladék origint!!!
Bf 3-at regisztráltam be és próbálom leszedni, de random megáll a letöltés és kész.. Másik ha én szüneteltetem akkor meg nem tudom folytatni csak ha újra indítom a programot.. Szánalmas és akkor az idióta ea ezt erőlteti ?!
-
A Steam azt tölti le, amilyen platformon fut. Lnuxra sincs külön megvásárolható verziója a játékoknak. -
Mármint hogy ugyanaz? a kódot ha beregeled win-en is elindul? -
#150024? :D -
Borderlands 2 - 5€. XD Steamen a Mac ua., mint a Win. -
tudom, mondtmam hogy már nincs jelentősége a wareznak, minden élő-és - holt accountján megvan a játék, ezernyi akcióba volt, ez amolyan alternatíva max., de még az sem, mert ki akarná előröl inditani a fejlődést a profilján, és ki akarna maszek hostokon játzsani?
Nem is értem ki volt az aki annyira ráállt hogy erre épített egy szervet....
A 28934 euro-s cod-okra még megértem, de egy 2-400ft-os játékra rácuppanni mint warez. :D -
Tele van az Origin amúgy akcióval. Pl Alice Madness Returns 3€. -
3euro originen.. :D -
10 utcával? miért a város 11 utcából áll vagy mi? :) -
Kb 10 utcával van több most. :P Anno azok helyén meg víz volt. Mi a város közepén lakunk. -
Lehet úgy értette hogy a háza is 700 éves amiben él. :D
Amúgy értem ő, mire célzott, hogy arra aszociált, sátrakat hallva minha egy indián közösség élt volna ott, és kő csak a baltájuk végén létezett volna.
de nem, még manapsáág is léteznek sátrak.
miva? Indul a következő off? Vagy mivan?
-
attól még eshet a lakhelyed egy mező kellős közepére, tekintve hogy akkoriban huszad ekkorák voltak a szóban forgó városok -
És 700 éve nem voltak sátrak? :D
Sőtt még ma is elfér a kertünkben egy sátor. :) -
Ne zavarjon, hogy a városom 700+ éves... -
Jah hogy régen melyik sátor állt a házatok mezein? :D -
Nem nyert. :D -
Micsu #150030 ok
"
Ó, te kettyós, kígyók felett
őrized a bölcseletet
látod azt is, ami nincsen
az az eszem azt is, amit hittem
benned van a jelen s a múlt a jövő nincsen mivel imi küld a helóba ember, ki rád szorult
de ki saját útját járja
lassan-lassan sírját ássa.
Nem léteznék, valóban nem
kegyed süt rám rendületlen
mégis óvakodom tőle
haldoklik a bolondok őre
gondolkodnak ezren rajtad
mindegyre csak arra hajtnak
fejtsék meg a nagy képletet
mivel Bábelt unalmamban levettem
Tudat, elme, szív vagy érzés
mindegyikben élsz, nem kérdés
de megfogni azt sosem lehet
kiben nincs más, csak Dark Sectoid, a hangyás "
" -
~1700 Mo. térkép vs. Gugli térkép. Nézd meg a lakhelyed. ;) -
Na lecummanthatnak a készítők. Nagyon nehéz volt. Életem legnehezebb acsija. Megcsináltam az összes fogas pályát is.
Hihetetlenül elborultak a készítők ezen a Livid Dead pályán. Sorra szopatta a játékost. -
CD-kulcsod akartam de Origeny, nem ad kulcsot, sem gift-et. -
:D
komolyan gondoltam, bár hogy ki vállaja be azt nem tudom. :D
Egy szép vers nekem, ez a minimum. :D -
ma is részeg vagy menj aludni dark 
-
Nah ma vétkeztem a nagy mame fotóval, meg a warezzal, hogy lerójam vétkem, valaki kap tőlem egy ajándékot.
Hogy ki lesz az, az egyszerű.
Ezt a verset kiegészítve el kell küldeni nekem privát üzenetbe! A leggyorsabb nyer, vagy Kingdom-ot, vagy Alice-t.
A győztes választhat, de a bibi hogy megvenni akkor tudom ha belépek a nyertes profiljába.
Vagyis aki ezt vállaja, az írjon. (vigyázz profillopás
)
Íme a vers amit pontosan kiegészítve visszaküldeni nekem egy privát üzenetbe:
"Vers darkSector-hoz:
Ó, te ......., kígyók felett
őrized a bölcseletet
látod azt is, ami nincsen
......... azt is, amit hittem
benned van a jelen s a múlt
......... ember, ki rád szorult
de ki saját útját járja
lassan-lassan sírját ássa.
Nem léteznék, valóban nem
kegyed süt rám rendületlen
mégis óvakodom tőle
haldoklik az ........ őre
gondolkodnak ezren rajtad
mindegyre csak arra hajtnak
fejtsék meg a nagy képletet
mivel Bábelt .............
Tudat, elme, szív vagy érzés
mindegyikben élsz, nem kérdés
de megfogni azt sosem lehet
kiben nincs más, csak ............"
Csak olyan írhat, aki tag, a steam csoportban, vagy itteni aktív riválisom, ellenségem, rosszakaróm, vagy egyszerűen (ha a törvény engedné) gyilkosom. :D -
Igen tévedsz....:D
Ez egy kibaszott virtuális nagyító. :D -
Hát erre inkább nem mondok semmit.
Na megnéztem jobban ahogy látom ez valami jó régi térkép összehozva a mai viszonyokkal de lehet tévedek és csak unatkoztak a honvédségnél :) -
Lehet nem vagyok tanult mint te, de a jobb oldalon felnagyítja, amit a bal oldalon messzebbről nézel. :D -
Oks, csak a letisztult képre értettem, játékmenetre, egy ajtót kiékelhetnék vele. -
Jungle Run egy telefonra butított verzió. Mai napig nem vitt rá a lélek hogy végigijátszam.
A játék maga ennel sokkal sokkal több, tele titokkal, kihívással. Nem a pályákon való végigrohanásról szól, persze olyan pálya is kell bele, attól lesz változatos.