311803
-
És akkor a Falloutokat még nem is írta... meg a játékidőket (három számjegyű lenne mindegyiknél)
-
Jó persze csak a kommenthez füztem hozzá, nem a te vagy Grebber hibája, de vicces hogy android játékot nyomatnak pc-ken. :)
mindegy kósza gondolat volt. -
BG1-2 többször újra kezdtem anno, amikor rájöttem, hogy rossz irányba fejlődtem a csapattal vagy főkarakterrel. Dragon Age 1 első kísérletre 24 óra gameplay után lett reroll ugyanezen ok miatt. :) -
Ha az aláírásod a valóságot tükrözi, akkor most hirtelen képzeld el ezt az arcomat:
-
Csak én vagyok olyan idióta hogy egy játékot a felénél tartva újrakezdem?
Elkezdtem a ME1-t de kb a felénél rázódtam vissza a világába úgyhogy most restart a jobb bele élésért és játékélményért. 
-
ratgab #150133 Az ember változik, ezzel nincs baj. Én most úgy érzem képtelen vagyok lewarezolni bármit is. Féltem már az összeharácsolt Steames gyűjteményem. Lehet inkább megvárom majd hogy olcsóak legyenek a kiszemeltjeim... (SR4 kapcsán is fosnék, hogy megfognak a warez miatt, nem merem megkockáztatni). -
9700 km alatt lekúszott az átlagfogyasztás 9,0-ra. Tempomat nagy királyság! :) Volvo hogy szuperál? :) -
Pedig jogos :-D -
Windowsra? iOSra. Winre majd csak jön vmikor, de az nem érdekel engem. PC-n utoljára NFS2SE volt az utolsó autós játékom. :D -
1, kutyát nem érdekli
2, 200ftért nem éri meg törni/lopni se -
Kell is windows-ra a NFS mellé egy ilyen játék, mert van rá igéény. :D -
89 cent, ha hazaérek már töltöm is. -
"valóban gyártósorossá alakult ez a játékipar..."
Már egy jo ideje... :( -
Akkor nincs nagy baj mégsem a korommal :)
Viszont (és ezt nagyon őszintén), nagy baj, hogy így érzünk, mert ez azt mutatja, hogy valóban gyártósorossá alakult ez a játékipar...
-
Mondok valamit neked Imy nem te vagy oreg en 26 vagyok es hatasvadasznak erzem a videot elegge amit emlitettel a masodik resz kapcsan velem is igy volt a LoD-nal szinten. A harmadik resz es a DLC nem hoz annyira lazba nem vagyom ra hogy vegigtoljam a jatekot ugy mint anno a masodik es az elso resznel -
Érdekes, mert engem sem hozott igazán lázba a dolog.
Én, személy szerint a Diablo 3 történései után teljesen más folytatásra számítottam. Ez a videó számomra enyhe agyfasz.
Viszont az új karakterek tetszetősek (Crusader és nem Paladin!), az új pályák is érdekesek és az új szörnyek is fantáziadúsak - nincs még olyan szintű elkurvulás, mint a WoW-nál (ott is az elején tök jó monsztákat alkottak - az utolsó két kiegészítőben pedig átcsapott vicc kategóriába az egész).
Viszont néhány helyen úgy hirdetik, hogy First Expansion. A Blizzard oldalán pedig, The Diablo 3 Expansion.
Azért nagyon nem mindegy, hogy ez az első vagy pedig az egyetlen kiegészítő. Kíváncsi lennék, hogy melyik igaz...
Viszont kevéskének érzem ezeket az újításokat.
Sőt, ha belegondolok, hogy ez is 10 000 Ft környékén lesz majd kapható, akkor az már nagyon elgondolkodtató kategória (negatív értelemben).
Persze sok újítást és jobb Loot rendszert ígérnek, de tőlem akkor kapnának Pirospontot, ha kivennék az AH-t a játékból.
Illetve az sem lenne hátrány, ha a kiegészítő után már nem kellene folyamatos internetkapcsolat.
Az nem probléma, hogy fel kell lépni Battle.net rendszerre, de ha megszakad a tanyanet, akkor ne dobjon már ki a főmenübe a játék.
Még a StarCraft 2 sem ilyen "szívtelen".
Pls Blizzard!!!
Amúgy nem érződik rajta, hogy megerőltették volna magukat a srácok...
Tipikus rutinmunka tőlük. Semmi agyeldobós/világmegváltó dolog.
Activision - teljesítettük a házifeladatot! -
Jó sokat kell várnod. -
Kemény, sokkalta tehetségesebb mint te a Dark Souls-ban. :D
(ironia) -
Látnivalókon az új Sherlock Holmes
-
Egyjátékos móddal is rendelkezik majd a Fable Legends
Unreal Engine 4 dübörög majd alatta!
-
Jelen állás szerint. -
"csak boxra jön" Azért én kivárnám a végét.... -
Nem értem miért tudsz mindenen kiakadni, ráadásul, csak boxra jön, szóval még csak nem is érint téged. -
Még egy ok az utálatra: Ryse multiban lesz mikrotranzakciós vásárlás. -
Tudom mocskos warez meg minden ,(de ha hiszitek ha nem majd tervezem őket megvenni Windows 8-a mivel ezek valóban filléres tételek) de mi olyan különleges a Windows store-ba ami miatt az a pár game ami van Win 8-ra pl a Halo Spartan Assault meg az Asphalt 7 (igen ezt is kiadták Win 8-ra) meg most az Asphalt 8 is jön ugye ,hogy nincs belőlük warez?
-
Hangman576 #150113 "A játék fejlesztését Travis Baldree, a Fate című videojáték tervezője vezette, akihez Max és Erich Schaefer, a Diablo és Diablo II tervezői, valamint a korábban Baldreevel a Mythos című játékon dolgozó csapat is csatlakozott."
wiki -
Há' me' te talpraesettebb vagy, barátom. Én barom a D2 -es (+LoD) accomra reggeltem, mert meg sem fordult a fejemben, hogy ez hiba lehet. D2 -től pedig nem válok meg :). -
Micsu #150111 ha szereted az rtst sztem tetszeni fog -
Micsu #150110 ebben igazad van, de nekem már mire is áll fel a broki? (kivéve pár szőkét, barnát, feketét)
anno egy windows movie makerrel összedobott bg2 trailerre jobban ált mint bármire, én már egy traileren nem spanolom fel magam, talán utoljára az x rebirth bejelentésnek örültem igazán de az is 2 éve volt -
Igazságod vanik!
Azért nyilván én sem várnám el, hogy egy SC, Diablo Bundle 5 dolcsiért létezzen. Marhaság az ilyen.
Ellenben egy 5k-s akciós árat pl. az SC első 2 epizódjáért bevállalnék. -
Gameplay? :-D -
Micsu #150107 és humble bundleben se fogod látni, még egy pont a blizznek :D -
Micsu #150106 pont most játszottam végig, el nem tudom képzelni hogy mi az amiben Torch2 az etalon a d3al szemben (ha az árát nem nézzük), főleg hogy az egész egy diablo copypaste, nem perlik egyébként őket? -
Abs. nem bánom a Day 1 vételt... miután rommá játszottam a profitból egy 2 személyes vacsi egy korrekt helyen még ki is futotta asszonnyal :-D
Éljen a Blizz! -
Azért a CGI szvsz már kevés a magunkfajtának, hogy bekeményedjen a naci.
Anno ritka volt az ilyen minőségű CGI... -
Pedig szerintem egy nagyon hangulatos CGI, és biztos jobban élveznéd, ha végigvitted volna az alap játékot és vártad volna mi a történet folytatása.
Én a tartalom miatt jobban aggodok...Amugy sem vlt tul sok kaszt, erre csak a paladint rakják bele...Meg az ujitások se tünnek olyan nagyon nagy dolognak.
De azért reménykedek benne, hogy esetleg elérik ezzel ami anno a LoD-dal elértek. Ugyanis nem tudom hányan emlékeztek rá, de önmagában a Dio2 se volt tökéletes, böven voltak hiányosságai, amit végül a LoD-ban tökéletesitettek és tették felejthetetlenné a játékot. Lehet, hogy ezzel a kiegészitövel sikerül elérni a Dio3-nál is. Legalábbis remélem, mert akkor végre megvenném a játékot :D -
Micsu #150102
-
Micsu #150101 pedig igen mert ha valamibe nem lehet belekötni a blizz és a diablo kapcsán azok a cgiok -
Én még mindig mocskosul mérges vagyok magamra a 0day vásárlás miatt. Nincs az a videó ami elérhetné nálam, hogy pénzt költsek az expansionra. Torchlight 2 ~800 Ft -ba fájt (igaz nem 0day vettem) és EZERSZER jobban tetszett mint az a trágya Diablo 3. Pedig hogy szerettem azt a sorozatot ... :(. A D3 ettől függetlenül ott virít a polcon, hogy mindig jusson eszembe mekkora balfék voltam, s ne kövessem el újra ezt a hibát. -
Nem öregedtél meg... a hiba nem a te készülékedben van ;-)