311803
  • Moby
    +1
  • DarkSector
    :D, nembaj a szándék a fontos. :D

De télleg vennél nekem?

Érdekes az előbb szerkesztettem át a hsz-t, nekem is egyel lejebb adta be a választ, mintha a magam hsz-ra nyomtam volna, érdekes.
    SG bug?
  • w77d
    :D
  • Sir Quno Jedi
    ez tuti, hiszen szóba sem áll veled, ha trabi, így nem is érdekelheti... :D
  • w77d
    aki ezért szeret, azt úgy hívják hogy futó kaland :D az igazit majd nem fogja érdekelni, hogy Trabi vagy Merci E Coupe...
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem meg túl olcsó a benzin. Olyan 2-3000HUF lityiár lenne most ideális. Egyből nem lenne akkora rohadt forgalom... :D
  • Micsu
    gondolom a csajok meg beléd :P
  • Daell Drow
    Inkabb az a kerdes ki nem csovezik a szuloknel? :) Vocces es egyben elszomorito ez magyarisztanban.
  • Moby
    Azamenő nem?
    Ja meg tömegközlekedni!

/az autókhoz nem vonzódok, bár ami szép, azt megnézem. Én ilyen szépházbuzi vagyok :)
  • Botond #150330
    Építkezni? Még szülőknél csövezel? :D

(Bocs, nem lehetett kihagyni! :) )
  • Moby
    Csodás darab az árából most azonnal nekiállnék építkezni :D
  • Tinman #150328
    A bólogató kutyit megkapod tőlem karira, ha megvan a kis ari.

/Ennél cikibb nem tudtam lenni, sajnálom!
  • DarkSector
    jaja
  • arty
    Kingdoms of Amalur 3 EUR

na, originen is vannak akciok? :O
  • DarkSector
    Szerintem Tinman tudta , ő is viccelődik. :D
  • DarkSector
    Jaja, gyüjtök ezerrel, lassan meglesz. :D
  • Botond #150324
    Játék autót akar, nem igazi trabit. :P Ironizált! :D
  • Botond #150323
    Én pont azért vettem ingázók gépnek astrát, amiket Tinman ír. VW 1 millával drágább és szervíz, alkatrész is jóval többe van.
  • Tinman #150322
    15k-ért vettünk 1x egy kispolszkit... szvsz egy trabit se mérnek többe, bátran vágj bele. Komplett főtengelyt kapsz 2-3k-ért bele.
  • DarkSector
    Nekem is zöldbe van, de le akarom cserélni. :)
    Gondoltam lefestem ezüstre, de 1500ft a festés. :D
  • Botond #150320
    A három éves gyerekemnek ilyen van zöldben, imádja, neked is csak ajánlani tudom. :)
  • DarkSector
    All Entries:

Displaying 1 - 25 of 6,952 results.
  • Tinman #150318
    VW tapasztalataim, nem sok fordult meg a kezeim között, így kb. nem jelent semmit, azért leírom:

+ megbízható
    + remek kaszni, nem rozsdásodásra hajlamos
    + strapabíró

- drága
    - drága alkatrészek
    - olajfaló
    - nehéz vele spórolósan közlekedni, picit többet zabál, mint illene, de nem vészes
    - tipikus hülye gyerek autó, már-már egy száguldó koporsó rémképe lengi körül ezért használtan tele van a piac szarrá hajtott példányokkal.
  • DarkSector
    Én erre a kocsira gyűjtök.
    még pár év spórolás és megvan
  • Zomil
    Én majd ha veszek kocsit, tuti egy Golf tdi-t veszek. 1,5évig volt alattam egy olyan auto minden nap jártam vele...imádtam...kicsi, gyors(140lo volt benne), keveset evett, és élvezet volt vezetni.
  • DarkSector
    :D
  • grebber
    Ez a benzináras téma nagyon túl van mindig lihegvő.
    Sírnak a népek hogy drága mégis mindenhova azzal megy.
    A mi munkahelyünkön (és ez gondolom nem egyedi) kapunk buszbérletet szinte ingyen.Ennek ellenére sokan akkor is kocsival járnak meloba.Túl kényelmes mindenki az a baj,de sírni azt nagyon tudnak.
  • Tinman #150313
    Erre felénk a színesfémkereskedők járnak ilyennel.

Rémes mennyire szét tudják baxni az ilyen parasztok, egy amúgy remek(!) gép renomáját. Akkor sem venném, ha hirtelen ölembe pottyanna az ára. Persze neked kint okés, mert ott nem "olyan" emberek járnak vele.

Múltkor párommal láttunk egy iszonyat ízléstelen bazári szinten tuningolt S80-ast, egy kis 20-on éves tüskefejű hajtotta... sírtunk és nem a nevetéstől. Vannak akik egyszerűen nem érdemelnek meg ilyen gépeket.
  • Zomil
    Áhhh Zafirába teljesen kár jo minöséget rakni, nagyon "lelakott" :D

Horvátot minden évben megjárja oda-vissza, spanyolba is járt már, görögbe is párszor, meg még pár helyen. Szoval van benne km. böven :D

Astra viszont kimélve van az csak arra van, hogy anyum munkába menjen vele meg vissza, de abba is böven elég a sima metros dizel.
  • arty
    igazából akkor lenne jó, ha pl egy xbla/god mellett ott lenne a GT review linkje :) (boxon)
  • DarkSector
    jah nekemis. :D
  • Zomil
    Igen, ez még nagy betüs AUTO :P
  • Tinman #150308
    5 millió az új ára, ha jól rémlik... dermesztő.

Amúgy egész pofás gép, de ez a kép olyan Dacia feelingű lett, sokkal jobban néz ki pl. kék vagy fehér színbe.

Remélem használtan vennéd, mert ennyit egyszerűen nem ér.
  • w77d
    uhhh ez szép darab, itt még Jaguar volt a Jaguar, nem lepusztult Ford....
  • w77d
    Az biztos, hogy belvárosban Cadillac-el közlekedni külön művészet :D Pesten azért szaladgál 1-2 E Coupe de azért nem gyakori az biztos :) Mondjuk gyakori autóm már jó régóta nem volt, ez sajnos szokott érződni az esetleges szerviz számlákon is, de hát valamit valamiért :D
  • Zomil
    Áhhh ez régi tipus, kb. az autozás csucsát képviselte amikor megjelent, multkor raktam be rola képet xj 6-os. Nagyon durva, hogy már akkor ülésfütés, elektromos ablak, meg minden szar volt benne.
  • Tinman #150304
    Sejtettem :-)

A strapás verda kapja az olcsót, a finomabb darab, meg a drágábbat, így is kell ezt.

Nekünk is megvan még a Marea családi futkosósnak (szülőké az már inkább), a csónakkal csak hosszabb távra megyünk.

Főleg mióta egy 20+ éve szakmabeli említette, hogy a katalizátornál levő részecskeszűrő erősen borsos áron megy és a halála a rövid utak...
  • Totti5
    Azért mert ezek az eszközök egyben média centerek is. Azért mert ezt használják. Neked nem kell, amúgy sincs nekünk a tartalom javához semmi közünk... viszont olyan nálunk is van hogy Gametraileres felület. Azóta PCn egyszer sem mentem rá, csak boxon. Kényelmesebb.
  • Tinman #150302
    Már láttam a verdádról képet, de ez mindig lesokkol a méreteivel.

Megmondom őszintén ez már nekem túl nagy... első/hátsó parkolóradar van*, de bizony vannak helyek ahová nem merem bevarrni, mert féltem. Na most a Cadi még monstrumabb, így sokadik ránézésre is.

Maradok a Merci-nél... errefelé tudod milyen kevés ilyen E coupe szaladgál belőle? Jó, ha évente látok egyet, feketébe ilyet még csak külföldön láttam.

Ízlésed az van, azt el kell ismerni ^^

*Páromnak mondtam mikor elhoztuk, hogy bah, minek bele parkolóradar micsoda böszmeség... jah, aztán beülsz a kocsiba és elveszel benne kb.

Garázsunk nem túl nagy, a régi autó lazán bement, ennél szinte araszolva járunk be, mert szélesebb és a fűnyírót ki kellett vennünk, mert hosszába is nagy csónak. Kell az a radar, nagyon is kell ilyen az masinákhoz.
  • Micsu
    ok csak a tisztánlátás kedvéért :P