311803
-
Köszi mindenkinek, remélem megérte az árát és tényleg olyan jó lesz a játék ,ahogy azt várom! -
[irigy]
-
El hát de szerintem PC-re jobban járnál vele. -
Látod, mondtam ,hogy ma megkapjuk. Mondjuk ,hogy tudták 13-ért adni ami mindenhol 20+ azt még most sem értem, de igazából nem is érdekel annyira :) -
nájsz :) -
4k-t megér-e a bontatlan Skyrim Xbox 360-ra? Csak az alapjáték.
Győzzetek meg, hogy el lehet lenni az alapjátékkal is. -
Evoluti0N #150534 
Gratula. -
Megjött az enyém is!
-
-
STEAM - Mars: War Logs - 50% - 9,99 € -
Finom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Koszonom a burnoutot. -
Micsu #150528 mert miért volt rossz? -
Kikérem magamnak a buta emberek kifejezést. Szerintem meg azok a buták, akik nem értették, miért is rossz. Nem értik az egyszerű és logikus levezetést, hogy miért rossz. -
Tessék lázadni. Mass Effect vége ellen világraszóló botrányt csináltak a buta emberek, akkor ez ellen miért nem? ott a F2P és a mikrotranzakicó. Lázadjanak. Nem? akkor ok. Ezekszerint erre van igény. -
Régen nem volt ilyen... erre utaltam. -
Egyelőre arra s(z)avaztak - de, amikor kiderül, hogy nem megy úgy a szekér, jön / jöhet a péj-to-vin. -
Egy multi játéknál ez nagyon fontos hír. Skill to win vagy pay to win.
Szerencsére a Titanfall a skillre szavazott. -
Nekem van. Privi. -
Azért vicces, hogy ma fontos hírértéke van, hogy egy félév múlva megjelenő multi játékban NEM LESZ mikro :( -
Erre valaki? -
"Ryse: Son of Rome - milyenek lesznek a mikrotranzakciók?
Nos, nem pay-to-win jellegűek, legalábbis Justin Robey, a Microsoft Studios producere szerint. A dolog lényege tulajdonképpen annyi, hogy a játékosok az arénában küzdve egyre magasabb szintekre juthatnak, a különböző szinteken pedig egyre jobb páncélzatokat vehetnek - a páncélzat képezi a fejlődési rendszert. A győzelmekért aranyat kapunk, aranyból pedig megvehetjük a kívánt cuccot... vagy igazi pénzből.
Utóbbi azonban teljesen opcionális, és semmilyen hatással nincs a játékmenetre, pusztán a "játékosok kényelméért került be", és enélkül is elérhető lesz minden tartalom. "Ezt az egészet az olyan játékosok kedvéért tettük be, akik szeretnek mindent összegyűjteni. Valószínűleg feljebb fogsz lépni egy magasabb szintre, mielőtt mindent össze tudnál gyűjteni az alacsonyabb szinten. Szóval, ha valaki úgy gondolja, hogy nem akar hosszasan grindolni, akkor ehelyett fizethet az alacsonyabb szintű cuccokért."
"Nem lesznek mikrotranzakciók a Titanfallban
A Gamescom tanulsága az volt, hogy lassan gyakorlatilag minden létező játékba jönnek a mikrotranzakciók - Cliff Bleszinskinek igaza volt. Üdítő kivétel lesz ez alól a Titanfall, Abbie Heppe a Respawntól elmondta ez "egyszerűen nem nekik való". Azt nem tudja, hogy a jövőben ez esetleg változhat-e, de nem valószínűsíti. Heppe feltételezi, hogy jönnek majd további tartalmak a játékhoz, de azokat nem mikrotranzakciókon keresztül lehet majd megszerezni."
"Xbox One-ra is jöhet a World of Tanks...
...de csak ha már eleget eladtak a konzolból, ejtette el Victor Kislyi, a Wargaming vezérigazgatója. A dolog ugyanis úgy néz ki, hogy sok-sok millió játékosra van szükség ahhoz, hogy megérje üzemeltetni egy free-to-play címet. Kislyi elmondta, PC-n 77 millió regisztrált játékosuk van, és ennek 75%-a egyáltalán nem fizet semmit, a többiek pedig bizonyos időközönként elköltenek náluk körülbelül egy mozijegynek megfelelő összeget.
"Először jelenjenek meg az új konzolok. Nincsenek különösebb korlátozások, így nem látunk rá okot, hogy miért ne fejleszthetnénk Xbox One-ra. De egyelőre arra koncentrálunk, hogy kiadjuk és polírozzuk az Xbox 360-as változatot. Megnézzük, hogy megy, és kiderül, milyen problémák akadnak vele, milyen kihívások elé állít minket."
"Biztosan folytatódni fog a Metro
A Deep Silver ügyvezetője, Dr. Klemens Kundratitz elmondta, a Metro: Last Light nagyon pozitív dolog volt a kiadó életében, és hogy egyébként a játék gyakorlatilag készen volt, mikor a cég megvette azt a THQ aukcióján. "Nagyon örülök, hogy megszereztük ezt a márkát. Annak ellenére, hogy egy nagyon száraz időszakban érkezett, rengeteg figyelmet kapott. Azt szeretnénk, ha a sorozat folytatódna, és a következő fázisokban könnyebben hozzáférhető lenne tágabb játékosrétegek számára."
Ez ugyan némi aggodalomra adhat okot, a Metro varázsa ugyanis részben pont abból ered, hogy rendkívül egyedi és rendkívül hardcore. Ehhez persze lehet még egy-két szava a licenctulajdonos Dmitry Glukhovskynak is, akivel egyébként nagyon jó a fejlesztők kapcsolata. Kifejezetten tetszett neki a végeredmény, és ő maga is élvezi a játékokat. Kundratitz szerint éppen ezért elképzelhető, hogy a következő részekben nagyobb és aktívabb szerepet kaphat a Metro 2033 regény írója."
"Gran Turismo 6-ból Gran Turismo 7 lehet
Kazunori Yamauchi GT-fejes elárulta, már vannak ötleteik arra, milyen legyen a Gran Turismo 6 PlayStation 4-es változata, de mire oda jutnak, lehet, hogy hetedik rész lesz belőle. Mindez azonban Yamauchi szerint még nagyon messze van. A PlayStation 3-as verzió egyébként december 6-án érkezik, vagyis már hetekkel a PS4 megjelenése után." -
Burnout is elkelt. -
Azért csak okosan :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
MoH kulcs elkelt. -
Privátban lehet nálam jelentkezni egy...
-Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
-Medal of Honor Origin Key
-Mirror's Edge Origin Key
-Populous Origin Key
-ért... egy személy max egy játék. Az első kapja. -
Én még mindig össze vagyok tőrve ettől a hírtől :S -
Zseniálisak
-
lol -
Látatlanban véleményezni a filmet a legjobb és legértelmesebb dolog a világon... -
VAlóban így van, akkor nem szóltam. -
Inkabb nezem, ahogy a festek szarad a falon+ mintsem megnezzem a filmet -
Akkor nézd meg a filmet. A feliratból szedtem ki egyébként, ne zavarjon... -
Az alairasodra irtam... -
Mi van? A termoszokért Steamen is jár acsi... -
Youtube-on szinte egy videó sincs 30fps, max a keleti NTSC kódolásúak:) -
Olyan 90%, hogy elírtad az idézetet... -
Meg Steamen. -
Nincs.
Achievement jár érte Xbox-on. -
Gyerekek Alan Wake-ben a termosz gyűjtésnek van valami gyakorlati haszna? -
Azt sehol, viszont azt megállapítom, ha egy videó még a 30at sem éri el.