311803
-
Azért ahogy elnézem Tirexit, meg a heti szintű unboxing témát, vagy nyert a lottón vagy nagyon jól fizet a tube :) -
Hát én ahogy olvastam a GYik-ot, aszerint igen, elvileg nem szabadna :) -
"elvileg a gameplay tilos"
jó sok bátor ember van akkor ezekszerint youtube-on, ha tilos, lehet Tinman is már közmunkán van. -
Én pont ebből az apropóból úgy gondoltam várok egy kicsit...megjelenés előtt semmiről....
De a szerencse kisértést akkor marha sokan teszik, a nagyok is...
Ha megvan a játék akkor is belekötnek, elvileg a gameplay tilos :D -
Szigorú, de elnéző is - pont az általad említett dolgok például... [Tirexi csak azután kezdte el megvenni a játékokat, melyekből mínusz X day videókat töltött fel, miután kapott egy pár feljelentéssel kapcsolatos fenyegető üzenetet és a Youtube-fiókjára kismillió "flag"-et kifogásolható tartalomért].
Te például kísérted a szerencsédet a játékvideókkal... -
Csak én érzem vagy nagyon szigorú a tube?
MEgszámlálhatatlan gameplay csatorna van, vajon mindenki ilyennel szív?
Engem nagyon idegesít.... -
Amúgy, a legjobb megoldás ennek a kiegyensúlyozására az, hogy egy tág időintervallumnyi idő alatt több valóban saját anyagot töltesz fel - nem mások zenéjét felhasználva, vagy ha mégis, akkor az legyen 30-300 éves zene...
-
Nem gáz - sőt! Azt kell tenned, mert ha nem fogadod el a szerzői jogi követeléseket, kapod a fiók törléssel fenyegetést. -
Hát én rá szoktam menni az elfogadásra, akkor az gáz mi? :D -
Sandar = Sandra. -
Nálam ilyen sokszor előfordul - nem kell semmit sem tenni, a Youtube is jelzi.
Akkor van gond, ha a Youtube script pár perc / óra / nap múlva jözli, hogy szerzői jogi kifogásolás miatt ez vagy az (hangsáv törlés, teljes videó törlés, vagy hozzáférésed felfüggesztése [ez akkor fordulhat elő, ha sokszor kapod a szerzői jogos kifogásolást] történt.
Én például a Sandar "Loreen" remixemet töröltem is emiatt, még mielőtt gond lenne.
Ettől függetlenül, van néhány olyan remixem, melyek Németországban le vannak tiltva. -
Srácok, aki youtubeozik, voltatok már úgy hogy gameplay feltöltés után, az fogadott a videónál hogy harmadik féltől származó egyezés, mindez belekötés a játék zenéje okozta, mit szoktatok tenni? :D -
CD-kódjaid miatt ugrottam is akkoriban a hozzászólást. -
Igen, azt jelenti. -
Visszatérünk mielőtt gondolnátok? vagy valami ilyesmit jelent nem?
-
LINK
Annyira nem zavar mondjuk. -
Ezt csak most vettem észre . Humble Bundle:
"The Weekly Sale is taking a week off.
Don't worry, we will be back before you know it!" -
Én csak 3 éve, és minden további nélkül nevet tudtam cserélni - kábé 1,5 hónapja. -
2007-ben csináltam a YT csatornámat, ma felajánlotta, hogy válthatok nevet... Megszereztem a nevem.
-
Resident Evil 5 - GMG - STEAM - 4,99 € -20%. -
STEAM -napi - Thomas Was Alone - 66% - 2,72 € (48 órán át) -
Oks nemgáz, innentől faxom foglalkozik az akciókkal, mindenki azt vesz amit akar, no problem. -
1x, régebben. Akkor is egy haverom irt a nevemben. -
Az a benyomásom, hogy gyakorlatilag flamelni, floodolni (nem vagy képes 1 hozzászólásba sűríteni semmit, helyette fél oldal szól rólad) és fikázni jársz ide.
Ebben pedig semmi megsértődés nincs [nekem ugyanis nem ártottál ezzel], csak szomorúság.
-
Nem basztatasbol de volt mar olyan hogy amikor ide irtal abbol nem lett flamewar ? -
Nem kell mindig megsértődni, csak mondtam hogy ez olyan minthogy BF3 - Dead Space 3 most (budle lejárta után) csak 10 dollár a 2 játék.
Te írtad, hogy csak ennyi, én normális hangnemben hogy ez minden csak nem csak.
Nem kell felvenni az ilyeneket. -
Ilyenkor kezdek nagyon erősen elgondolkodni azon, hogy mi a szart keresel ebben a topikban. -
Megint az a baj hogy ti azonnal nézitek, igen ha azonnal akarsz venni akkor oké, de ettől ez még nem egy olyan hűdenagy akció.
JC2 mekkora régi szar már? -
Megint terelsz...
-
Igen, én soha nem a jelenleget szoktam nézni.
Ez nem akció, csak most olcsó....:)
Az akció az nem ez. :D -
ratgab #150590 Amd bundlehoz is lesz elvileg majd. Akkor majd 2-3k-ért is lehet kapni szerintem. -
Erről jut eszembe... splinter cellt vga-khoz dobálják... 5k-ért már lehet venni. -
Ne ess túlzásokba, még magadhoz képest se...
* Just Cause 2 jelenleg: STEAM - 14,99 € --- Legolcsóbb jelenleg: Amazon - 9,3 €
* Sleeping Dogs jelenleg: STEAM - 24,99 € --- Legolcsóbb jelenleg: Gamersgate (Limited Edition) - 7,00 € -
Elvileg AMD pénzelte game és azt csicsergik ugyis megjelenik! -
Csak?
Külön meg Csak felennyiért beszerezhető akciókban.
Nagyon rendesek- -
Broken Sword új jöhet. De, előtte a többit nem ártana végigjátszanom :) -
ratgab #150584 Akkor jól értettem. És ebből azt akartam kihozni, hogy nem méret alapján jó egy játék. :-) -
Gratula a fejlesztőknek. A NFS The Run is borzalmas volt 30 FPS-sel... Ez is az lesz.
Amúgy 2013 végén új Broken Sword játék érkezik (PC-re is)!
Jöhet! -
Kust Cause 2 + Sleeping Dogs - STEAM - együtt csak 10,72 €. -
Egyébként elárulom ,hogy arra gondoltam ,hogy a MP3 30 giga volt és csak egy csőjáték, igaz a legjobb fajtából, ez meg ugye egy nyílt világú, végtelen tartalommal bíró mű és mégis csak fele akkora, igaz mindez csak boxon, ha egyszer valami csoda folytán megjelenne PC-n akkor lehet nálunk 60 giga lesz :) Na ennyi, semmi egyébre nem gondoltam.