311803
-
Engem csak az anyagiak gátolnak (mindenben), elhiheted.
Szívesen pihiznék egy saját lakás 6x6-os nappalijában elhelyezett pihe-puha kanapéján, miközben a tőle 3-4 méternyire lévő, 120 cm-es plazma TV-n nézném a Blu-Ray filmeket, 7.1-es, 1+ milliós hangrendszerrel megtámogatva.
De nem tehetem, mert nincs.
Helyette van egy kis lyuknyi szobám, telezsúfolva minden holmimmal, amiben ott a 27"-es monitorom, és alig 1-1,5 méternyire tudom pozicionálni magam tőle egy szaros székben. -
ratgab #150699 Azon a felületen ahol írjuk egyébként egyértelműen meg van jelölve, hogy melyik cikket ki követte el. -
ratgab #150698 Elsőhöz: Ha kiírom tuti első kérdése mindenkinek, hogy írjak már a játékról pár szót, hogy milyen. Ezt meg így simán elkerülöm. -
Jó az elsőt tudtam, csak na érted :) A másodikat viszont hülyeségnek tartom. -
ratgab #150696 1. Azért nem írom ki, mert embargó van, ergó nem mondhatok semmit mielőtt le nem jár az infómentességi idő.
2. Ez az oldal kérése, hogy ne írjunk ki nevet. Engem nem zavar és amúgy is meg lehet ismerni, melyiket ki írja szerintem. Legalábbis az enyémet szerintem meg lehet. -
Moziba nézős volt. Imádtam, az amúgy jó kis rebút első résznél is jobb lett, kezdi kinőni magát, bár nincs olyan Star Trek film és sorozat ami nem 11/10 nekem:). Jó lenne egy sorozat ebből az érából, ezekkel a színészekkel. -
Nyaljál sót, hogy a címeket meg sosem írod le! Mikor kerül ki, ja és azon a szar oldalon a cikkeknél miért nem meri senki vállalni a nevét még egy nick formájában sem? :) -
Megérkezett a ICO utódja, ami csak 3950ft.
-
Én meg a Star Trek: Sötétségben-t néztem HD-ban tegnap.
CGI nem rossz mondjuk de olyan felemás érzéseim vannak. Lehetett volna jobb is. 8/10 -
Konkrétan melyik fájlok?
Mert én úgy tudom, a loc-int.umd fájlban van minden szöveg. -
Végeztem a Star Trek Enterprise-val muét héten, amit végre elejétől a végig HDban ahogy azt leforgatták. Más élmény volt mint anno a fosminőség...
Héten kezdtem el a Csillagkaput, terv az hogy az ( bevezető film ), SG1 teljes, aztán Atlantis, a két Blúréj film, aztán animációs sorozat és végül az Universe.
Node monitor előtt?!!! nappali, kanapén fekve, kiterülve, nagy tv, házimozi. Máshogy nem lehet bírni ezt és van amikor napi 5 epizód befigyel esténként. -
"ez melyikre került? a "újra kéne játszani, de ugyse fogom" listára?"
GoG-on beszerzendő listára. Elég random vagyok... 3 hónapja meg nem mondtam volna, hogy BG2-vel tolom nyáron. Szóval bármi lehet :-D
"hány játék van a különböző listáidon?"
1000 körül :-D
"mi az esély, hogy akár csak a még sose játszottak FELÉT(!) sikerüjön kipróbálni? ;))"
ZÉRÓ!
"felelőtlen vagy!! és ez a bg2 pláne odavágott gondolom :D"
Oda, de keményen! Ellenben Chapter 4 és PAZAR!!! Nem gondoltam volna, hogy meg tudnak lepni, de keményen oda tudnak csapni ebben a cuccban és ez baromi jó érzés! -
En se ertem hogy az ubisoft miert pont ezzel szivozik de nem tudok mit tenni nem kockaztatok. 10 perce irtam nekik aztan varakozo allasba tettem a forditast nem hagyom ugy. Probalom meggyozni oket hatha sikerul. -
ratgab #150687 Lepergett egy újabb modern kori gyöngyszem credits-e az imént (megjelenés előtti kaland cím).
Még mindig nehéz nekem ez a stílus, de ha magamtól rájövök egy feladványra akkor nagyon jó érzés. :-)
Tesztet majd a szokásos helyen találjátok meg a későbbiekben. -
//Ez az ájronmen három eddig kurva szar... ezért fórumozok inkább -
Borderlands-honosításaim: STEAM - egyetlen felszólítást sem kaptam. -
ez melyikre került? a "újra kéne játszani, de ugyse fogom" listára?
hány játék van a különböző listáidon? mi az esély, hogy akár csak a még sose játszottak FELÉT(!) sikerüjön kipróbálni? ;))
felelőtlen vagy!! és ez a bg2 pláne odavágott gondolom :D -
Mivel nekem megvan eredetibe es ennyit mondok hogy Steam. -
Felre ne erts de nem kockaztatok -
Értelek... de hidd el ez nekem nem gond.
A "kimenetelre" tudatosan veszem rá magam amúgy is mindig, mert jobban érdekel a szellemem lekötése/szórakoztatása, mint a test fárasztó igényei. (Lásd aláírásom.)
Sajnos utóbbiak is szükségesek a létezéshez :-( -
Még egy Burnout és Mirrors Edge origin kódok várják gazdáikat. -
Csak mindezt (itt a Földön) önként teheted, annak tudatában, hogy bármikor felállhatsz a megjelenítőd előtt, kiszaladhatsz a füves udvarba, megpaskolhatod a kutyus buksiját, megsimogathatod az S80-ast a garázsban, elfuthatsz 10 km-t az erdőszélen, majd visszaülhetsz a félbehagyott film elé, időközben megrágott eseményekkel...
Én például a nagy sorozat-maratonaimat is csak úgy bírtam, hogy néha felálltam a monitor elől és levegőre mentem, majd leültem az újabb (24, Star Trek, Sopranos stb.) epizód elé...
-
Na lassan leér a BF3, minden gond nélkül tölti, megszakítás sem volt gond neki.
Lesz-e akkor valami topicos összeütközés? -
Az nem zavarna. Bírom a bezártságot és a szűk tereket, ha van mit csinálni... pl. olvasás, filmezés, etc. Gondolom erre lenne lehetőség. Elvégre egy kis 2.5"-os 2 TB-os HDD-re DivX-be ráfér kb. 1500-1800 film. -
Jogos.
Engem egyedül az oxigén és a szabadság hiánya rettent(ene, ha egészséges és elég hülye lennék, hogy jelentkezzek) el az egésztől.
Gyakorlatilag, attól a másodperctől kezdve, hogy beszáll szkafanderben az ember az űrkabinba, egészen a haláláig fogoly lesz. -
Pandemonium nagyon alap cucc volt :-)
Végig kéne tolni megint... felírva! Thx 4 the reminder! -
Tudok róla. Sokat agyaltam rajta, de én egyedül mennék, max egy rendkívül megbízható női társsal.
Ne értsd félre, nem Mars kufircot akarok, de a nők magasabb empatikus képessége szerintem rendkívül fontos egy olyan helyzetben, ahol kvázi a halálodba menetelsz.
Itt viszont arról van szó, hogy KÜLÖNBÖZŐ népcsoportok legalkalmasabbnak vélt embereit zsúfolják EGY helyre, olyan kiélezett helyzetekbe taszítva őket, ahol a zsigeri, tudatosan elfojtott ellentétek, és az antipátia a felszínre törve könnyen végzetesek lehetnek.
Ez bizony lehet, hogy valóra válthatja a legelborultabb sci-fi DRÁMÁKAT.
Köszönöm, ebben nem kívánok részt venni!
Nem a Marstól és az ott rám váró biztos haláltól félek, hanem az EMBEREKTŐL... -
Én azon gondolkoztam hogy ki a faxom tartozik elszámolnivalóval, egy feliratért, amit fordít, és nem az eredeti játék részleteit használja fel.
Ezt lehet csak én nem értem, most ha egy játék címe.
Dark Sector, és leírja Sheep egy hsz-ban hogy Sötét Szektor, akkor mennyi börtönre számíthat?
-
A régi játékokról jut eszembe, hogy 8-9 évesen ezekkel nyomtuk:
Captain Claw
Shipwreckers
Pandemonium 2
Hónapokig elvoltunk ezekkel. -
de honnan tudják, hogy fordítod egyáltalán? -
Jah télleg a Spyro.
Nah azzal is baszottul elvoltam, az nagyon jó játék, de valahogy mindegyiknek az első része tetszett csak.
Meg volt még valami mászkálós aminek a címe nem jut eszembe, de tetszett.
Jack & Dexter-t kipróbáltam, ott a karakterek nem voltak szimpatikusak, azzal nem játszottam végig 1 részt sem. -
Zóanagyvarázsló #150669 A Ratchet & Clank sokkal újabb egy rakat másiknál. Az Insomniac előző szériája a Spyro is klasszikus hubos 3D platformer volt, de még csak a Sony gépén sem az volt az első, de nem a Sony masináin kezdődött a stílus. Konkrétan PS2-re pedig Jak & Daxter (Naughty Dog) előbb volt. -
Nem, mert szeretem a 3D-s platformer cuccokat.
Csak a Mario-nál nekem ez nem fér bele.
Régen PS2-re a Ratchet Clank, fasza volt, talán az volt az első ilyen.
Vagy legalábbis amiről én tudok. -
Úgy emlékszem, Tinman el akart indulni: Közeleg az egyirányú Mars utazás jelentkezési határideje -
Zóanagyvarázsló #150666 Gyakorlatilag néhány lépést tudsz oldalazni a síkban. Mintha egy railshootert hasonlítanál a STALKER-hez. Ettől függetlenül marha jó a Crash, de a mindneki által másolt 3D formula az SM64 találmánya, tehát aligha lehet a Mariót azzal vádolni, hogy az vált Crash Bandicoottá.
Egyébként is, mintha nem szeretnéd a 3D platformereket, és ezért éltetnéd a "2D-bbet". -
Persze a CB kötöttpályás, de akkor is Normál 3D. -
Teszteld a warezzal ugyis az van meg szinte mindenkinek ;-) -
Zóanagyvarázsló #150663 A 3D-s Mariók inkább a Spyróval ésa Jak & Daxterrel állíthatók párba, mint a mondhatni 2.5D-s Crash Bandicootokkal. (Na jó, a multiplatform erőlködések abból is teljesen 3D-s játékmenetűek.) -
Zóanagyvarázsló #150662 A Donkey Kong 64 abszolút 3D-s, bár nem éppen currentgen. -
Ezt ne feledd a Magyarítások Portálon is jelezni a srácoknak, kérlek!
Amúgy, szomorúan olvasom.