311803
-
Dehogy! Abból még nincs CE!
Első rész PS3-ra... igaz a CE már megvan belőle, de a Steelbook még sajnos nem volt meg :-( -
Késő nyári, napsütéses, enyhén szeles idő, 29 fok. -
ratgab #150738 Második részt? -
2.részt? -
Berendeltem DaS-t... ez most nagyon fájó kiadás volt :-((( -
De akkor legalább, ha filmet nézel - a filmet nézd! :) -
:))
nekem az a terv, hogy 2014 végére up2date legyek, nagyjából! pár maradhat, de a mostani listám tragikusan hosszú :(
és én már újrajátszásokban, ősrégiek pótlásában (álá bg2 nálad) nem is reménykedek, reménytelen lenne úgyis.
(egyelőre jól haladok, remélem nem kerül a családomba :D ) -
Mondom az ultimate megoldást: :)
Az első bekezdés legyen lényegre törő, hogy az is átfussa aki nem akar sokat olvasni, aztán meg jöhet a kivesézés (amibe akár kisebb spoileris belefér). Nem akarok az 'ellenséggel' példálózni, de pl. PH-n Vistaboy valami hasonló stílusban ír ismertetőket, nekem nagyon tetszik ez a megoldás.
Ez neked is jó, ha egyébként szívesen írnál a játékról, mert így megvan rá a lehetőség, de az is jól jár aki csak az összefoglalásra kíváncsi.
Ha csak a kétféle közül lehet választani, akkor kivesézős. -
megadod a módjád a iflmnézésnek 
-
London napos ido 17-20 fok
-
//Időjárás jelentés OFF. őszi szakadó eső... 
-
Egy olyat, melynek elején ott van a lényeg, és a végén, külön szegmensben minden, ami esetleg az elejéről érdekelhetne. -
Kéne egy kis help.
Épp egy 5 éves játékról írok egy nosztalgia/kedvcsináló bemutatót. A kérdés hogy ti milyen bemutatót olvasnátok szívesebben? Egy rövidebb, lényegre törőt vagy egy hosszabbat ami minden apróságra kitér. -
Micsu #150727 ebből a nemből ezt szürted le akkor nem jó nyomon jársz
nem mind1 hogy ki és mit ír főleg ebben a nagy szennygödörben (internet), igen is fontos a forrás és a cikkíró feltüntetése is
azt nem mondtam hogy egyszer nem értek valakivel egyet akkor már el se olvasom amit ír de igen is van akit már ignoreoltam a gamer és más scenben is
nincs valakinek egy gift Counter Strike Gojaa, ma kéne, megbízható vagyok ha fizetésről van szó -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ratgab #150725 Ez így jogos. Mondjuk az igaz, hogy valakinek kedveli a stílusát az ember, akkor attól még a véleményétől eltérő kritikát is jobban fogadja, mint attól akinek a stílusától is a szőr áll fel a hátán (nyilván utóbbit az ember többször nem olvassa). -
Ez is igaz de de több cikk alapján kell dönteni. -
ratgab #150723 Te akivel egyszer nem értesz egyet azzal soha többé nem is fogsz? Értem...XD -
Micsu #150722 nem -
Amíg a fordítással kapcsolatos, addig nem.
Részemről nincs további, csak ennyit akartam tudni. (Gondoltam, ilyen kevés off elfér az űrutazás mellett. :) -
Milyen off, azt csak én szoktam tólni. -
ratgab #150719 Van benne valami. Ellenben akivel egyszer egyetértesz nem biztos hogy másodszor is egyet fogsz vele érteni. Ergó tessék olvasni az összes cikket szépen... 
-
Nem merem mert angliaban eros a tartalomszures sajnos :S elozo alberletben mar jott a level hogy warez tartalmat szedett le egy lakotars es nem merek kockaztatni bevallom fosok mint az eg
-
Pontosan. 
Minden továbbit szívesebben folytatnám a honosítás anyatopikjában, a Magyarítások Portálon, csak ott meg rögvest off topiknak lenne minősítve. -
Koszi szepen hogy leirtad elottem :) -
Mindegynek mindegy csak vannak akiknek az írásával jobban egyet ért az ember és azokat inkább olvassa az ember, mint olyanokét akikkel kevésbé. -
És megint az eredetivel rendelkezők szívnak (ha lesz fordítása). -
A 7,5%-os honosításom... -
WRZ-verzióm van, és 7,5-os honosításom tökéletesen működik.
Mivel nincs STEAM/Uplay verzióm, így elhiszem, amit jetblack ír. -
ratgab #150711 Vagy inkább elküldöm priviben, hogy ne legyen offolva a topik. -
ratgab #150710 Egyébként ha nagyon kíváncsi vagy rá belinkelem az összes tesztemet.... -
Nem is fog, mert a Far Cry 3 esetében patch fájlnak tudod álcázni a honosítást. -
ratgab #150708 De most őszintén nem mindegy, hogy ki írta? -
Vagyis, akarom mondani, azon teszteld a fordítást. -
1. nem kell kiszedni semmit a WRZ verzióból. Én küldtem el neki a nyersanyagot, amit egy xentax-os srác tömörített ki az *.umd fájlból
2. Ha vissza tudod rakni az *.umd fájlba, akkor a játék online (Uplay) védelme fog rinyálni.
-
Fordítsd le a warez verziót. ;) -
Erre értette, hogy a virágboltiból kell kiszedni a fájlokat?
És ha vissza tudom rakni umd-be? Az nem volt tesztelve? (Így egy strigulával gondolom nem fogja megkockáztatni sem.) -
Én például a Far Cry 3-on tesztelem folyton a magyarításomat már több hónapja, de hálistennek nekem nem érkezett még ilyesmi. -
Na jó de azzal az egyszeri olvasó nem sokat ér :) -
De, hogy a magyarítás egyáltalán elkészíthető legyen, annak teljes kicsomagolt anyagát be kell másolni a játékba, és magát a loc-int.umd fájlt törölni vagy átnevezni.