311803
  • jetblack
    Nah akkor cumi van akkor kuldok valakinek mail oszt csokolom XD
  • Moby
    Te. Teljesen. Készen. Vagy.
  • Fpocok
    Már megint mi történt? miről maradtam le?
  • genndy
    Én is úgy tudom, hogy a csillag (=bundle) maradandó (Alan Wake-nél pl. még mindig ott van), meg Metro 2033-at már föl se lehet ajánlani a sok akciózás meg bundle miatt.
  • ratgab
    Kapsz valamit ingyen a minimum, hogy megköszönöd.
  • ratgab
    Mellesleg, akinek 200 Ft-ja sincs játékra az konkrétan menjen el
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Picsába és ne merje magát gamernek se nevezni. Szégyen a gémer társadalomra az ilyen ember....
  • ffxi
    Ha nincs bőr a pofáján, akkor legalább PM-be. Egyszer szerencsém volt, szerintem aludtak :) PM + ide is megköszöntem.
  • ratgab
    Szerintem azokkal a játékokkal egyáltalán nem, amik valaha voltak bundleban. Vagy van egy jó pár hónapos "cooldown" mielőtt újra adják érte a contribot. De én ezt nem hiszem, szerintem ami egyszer volt bundleban az többet nem lesz contribos.

• ratgab
    Az az ember, aki még annyit se tud beböfögni egy nyilvános helyre, hogy kösz a kódot az nem érdemli meg hogy bocsánatot kérj tőle.

Nincs pénze? Oké
    De játszani szeretne? Oké
    Kell neki a kód? Oké
    Elviszi és nem szól egy kurva mukkot se? Kurvára nem oké....

Még csak azt kéne, hogy bekoldulják magukat a steamgifts-re is!
  • ffxi
    Szal csak az aktuális bundle akció alatt nem tudnak accot farmolni?
  • DarkSector
    OFF:

Amúgy egy érdekes dolgot tudtam meg. :D

A Ninja-k hálisten nem tudják a steam accountjaikat feltápolni steamgifts-re, ha szeretnék sem, hiszen a steamgift 100 dolláros határt szab, belépésnél, amibe nem számolja bele azokat a játékokat amik budle árok vannak akcióban, gondolom azokat sem amik eddig valaha voltak. :)

Elnézést a ninja-k-tól hogy megvádoltam őket ezzel, visszaszívom, biztos más célra kell nekik. :)
  • DarkSector
    És haverod gépén ugye mindig van tarcsiba egy másik sg profil, amivel beléphetsz? :D
  • DarkSector
    Én sem hiszek neki. :D
  • kill3r21
    nah Grebber tolhatja valszeg ps3mon a GTA V-öt :D
  • jetblack
    En is ilyen vagyok ha nem a sajat gepemrol vagyok sose jelentkezem be sajat felhasznaloi fiokba. :)
  • ratgab
    Mondjuk egy kicsit fura nekem, hogy attól, hogy haverod gépéről írsz miért nem tudsz a saját fiókoddal bejelentkezni...
  • BugaHUN
    Hát köszi, hogy előnyt kovácsoltok ebből... :)
  • ratgab
    Na akkor offolásra fel....XD
  • BugaHUN
    Srácok!

i2k vagyok, haverom (FPS Józsi) gépéről: belecsapott a villám a szomszédos templomtoronyba és ezért az önkormányzatnál nincs internethálózat (valószínűleg megadta magát a router a polgármester irodájában).
    Szóval, az is lehet, hogy napokig - ne úgy legyen!!! - nem leszek interneten :(

Üdv,

Imi
  • Shep
    Nem, azt írja, hogy klókolt területen van :)
  • Shep
    Nekünk meg csak az utca eleje meg vége van benne, a mi részünk nincsen, úgyhogy csak a környéket tudtam szétbombázni :)
  • ffxi
    Augusztus van nem április
  • grebber
    Activision rossz szemmel nézi az Origin bundle rekordját.Köv héten ők meg akarják dönteni: összes cod 1$-ért kivéve az átlag felettiek amik a blacck ops 1-2

• w77d
    nagyon jóóó :D csak kár hogy itt még épült a házam, így csak a téglakupacokat tudta széttoszni XD
  • kill3r21
    országházra rá lehet szabaditani? :D
  • kill3r21
    hatalmas :D
  • arty
    nee! codokat is le szoktam nyomni! :D
  • Micsu
    hehe

most szólok bg2ből van keménydobozos első kiadásom :D
  • Rapid81
    Nagy nehezen Szolnokra rá tudtam szabadítani, de a saját városomban nincs Streetview...
  • wesker24
    Ez marha jó én megnéztem kurva jó XD
  • Rapid81
    Semmilyen címet nem fogad el nekem...

Please search for a street address.
  • Shep
    Írjátok be a címeteket
    http://chaosinyourtown.com/
  • DarkSector
    Jaja, sejtettem ezt a reward dolgot, mert csak azzal lehet ennyi engedményt elérni, de akkor mostanában nem gyengén vásárolgathattál onnan, ha sok reward-od volt, mert én is szoktam vásárolgatni, de még csak 0.4 font van kb, ami azé nem sok.
    Akartam MP3-as tollat de nem szállítanak mo-ra.

Más:

-20%-ot adtak, megjelenés sz.4. -> Outlast ~15 euro
  • Tinman #150747
    Március óta tartogattam ezt a 10%-os Zavvi kódot erre meg pár játékra, de azok még mindig nagyon drágák, meg volt pici reward point is.
  • DarkSector
    Dead Island Epidemic JoinBeta
  • DarkSector
    Igen, tanakodtam rajta hogy megvegyem születésnapodra de közbe megelőztél, akkor marad a 3 deci sör. :)
    Amúgy igen, hiába fémtok (szerintem) még így is megkérték az árát.

Most ha kis párhuzamot vonnánk, a RE6 steelbook, 12 font asszem, ahoz képest időben nézve, kicsit még így is van azért ára szegénynek, de ha egy kedvenc játékomról lenne szó, és annak steelbook-járól, valszeg nem érdekelne engem sem.

Látom jósok engedményed volt már (kupon ésvagy zavi credit. :) )

+
    nekem a cod leárazásnál izzadt a tenyerem, amazonon 30-ért rányomtam volna egy BO2-re ha azt mondjuk a ateam walletből lehetett volna levonni.
    De inkább erős maradtam, és várok.
  • Ryder62
    Köszi. Mindjárt átfutok egy két Vistaboy-os cikket.
  • Tinman #150743
    15.45 GBP, mer' én olyan vagyok... de így is sok volt most ez nekem, de féltem, hogy elkapkodják, limitált. :-/
  • DarkSector
    Had találjam ki.
    Zavvi. 21 font? :)
  • Tinman #150741
    Imádkozzunk, hogy az new gen totális bukás legyen és Fifa 46, ill. Cod 53 jöjjön csak rá :-D