311803
  • ratgab
    Hála a jószagú atya úristennek, hogy win7-en már nincs ez a szar. Utáltam. Ettől mindenki összefosta magát az biztos.
  • DarkSector
    Diablotyó is drága, de abba van biznisz legalább.
  • arty
    Mint a Blizzard cuccok. Illetve mostmár egy kutya.
  • DarkSector
    Igen a COD durva.

Azé most elgondolkoztam hogy vegyek e 30 dolláré BO2-őt, vagy majd az unokám vesz nekem?

Nem tudom mikor válik valóra az álmom, miszerint, ha 1 platformra vszel egy multiplatform játékot, AKKOR HAD LEGYÉ MÁ JOGOSULT a többi platformra is letölteni, és neadjisten a mentést átvinni.

Nemtudom ez mikor jut eszébe a fejlesztőknek, de valszeg nem holnap, mert még a multiplayerben sem engednek össze platformokat.
    Nekem ne a PS izéró a ps másikizéra tudjam játszani a játékot, hanem ha fizetek a játékért, ne fizessek 3 platformra 3x. Például.

Single playerben ez nem nagy szám, de coop-multiban igen.
    Pl RE5.
    Persze naívan állok a kérdéshez hiszen ez a bevétel lényege.
  • w77d
    én egyedül csak a COD sorozaton lepődök meg. Na azok bammeg tényleg pofátlanul tartják az árukat ilyen 4-5 évig... agyam elszáll...
  • kill3r21
  • DarkSector
    Ha olyan ember helyébe lennék így utólag aki nem játszott még vele, azonnal rácuppannék.
  • DarkSector
    Persze jó játék, mondom 2x már megvettem.
    Kimaxoltam, pc/x360 1000/1000 acsi, csak steam listámra kellett volna, amolyan visszamenőleg begyüjtendő cucc, és így az én szempontomból még ráérős, DMC4-et 2.5 euróba rántottam, 750ft.
    Csak eszembe jutott, hogy milyen érdekes, sok olyan zsir uj játék, ami amugy feleannyira nem vagyok el, fél éves mondjuk megveheted 1 dollárért.
    Capcom játékai, Activision, meg ilyeneket meg ugymond utólag sem nagyon úszol meg annyival olcsóbban mint egy mait.

Picit érdekes, de persze tulélem, eddig vártam akkor kibírok még pár évet. :D
  • w77d
    na de azért az RE5 nem egy ősrégi cím, ráadásul nem is a szar kategória... Akinek tényleg kell, az ennyiért haláli örömmel megveszi, akinek nem, az meg tolja warezben vagy nem tolja, ennyi. Azt elvárni, hogy ez az ár alá menjen az már enyhe fillérbaszóság kategória.
  • DarkSector
    Nem minden játék.
    Csak gondolná az ember x év után.

Valszeg népszerű gém és ezért tartja az árát.
    Gondolom én.
  • w77d
    hát igen, én is úgy érzem, hogy akinek egy RE5-ért sok a 4,99, az ne akarjon játszani vele. Gyerekek nem várhatjuk el hogy minden játék 1 euro legyen, kapjunk már észhez...
  • DarkSector
    Azt tekintve hogy kb 2-3 éve nem engednek igen, ha azt nézem hogy egy pizza áráért egy majd 8-10 órás játék, akkor nem.
    DMC 4 volt egyedül 1x 2.5 euro.
  • Tikal #150808
    OMG? azt ne mond már, hogy még ez is sok....
  • arty
    lehetek a barátod? origin: arty1977
  • arty
    én anno még voodoo-n is kukáztam :)

mocsok 3d tps ;))))
  • DarkSector
    PC doboz - PC steam - X360 - PS3....ja meg warezba is. :D
    X360 előlapot nem tudtam még szerezni, meg bögrét.
  • ratgab
    Bezony. De a létező összes verzióban megvan gondolom.
  • DarkSector
    Ajándék ló foga.
  • DarkSector
    Tehetek én arról hogy a DS-nek nincsen collectors meg steelbook-ja?
    Az a játék még a régi szép időkbűl van mikor nem volt dlc. :D
  • Shep
    Csaptam egy kört a BF3-al, hát elég jó de ez a böngészős szerverkereső valami vicc.
  • ratgab
    Azért Tinman halmozása durvább méreteket ölt úgy vélem...
  • DarkSector
    Jah értem, de önnmagában a Dark Sector játék 4x van meg, az nem elég halmozás? :D
    A Dark Sector fejlesztői a bevétel 90%-át nekem köszönhetik. :D
  • ratgab
    Tinman Darksouls halmozását.... Darksector Resident halmozását eléggé hasonló jelenségnek vélem.

Mivel a Mester ezen a téren csak is Tin lehet, ezért tiszteletből felvehetnéd a "Vezetéknevét"....XD
  • DarkSector
    Ezt mire érted most? :)
  • ratgab
    Pedig ha megtennéd magyarosíthatnád TinSectorra a neved.....XD
  • DarkSector
    Ugye.
    Kicsit vicces, ne adják ingyen, de vazelin, 200x-es játékról beszélünk, a Resident ORC és 6 lassan olcsóbb lesz.
    Silent Hill Homecomming, meg lehet 2éve ugyananyiba kerül mint a szénbányászos geciakcióban.

Megvenném 4 euro-ért ha nem nyomtam volna fullkretént mind2 platformon (x360/pc), de így picit nem vásárlom még meg, kollekcióba.
    Hogy megvegyem 3x-ra is.
  • Fpocok
    Én valami 2000ft-ért játszottam vele eredetiként, amikor megjelent :D
  • DarkSector
    A szájbaizélósizélóját hogy nem tud lejjebb menni az ára.
    Visszameőleg már mióta kellene RE5/Silent Hill 5, de nem akarja.
  • wantonly
    Resident Evil 5 4.99 €

-20%: GMG20-KCDKK-H4TPB
  • DarkSector
    Jut eszembe:

Viber->Steam? :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én a maga idejében sikítva dobtam el, amikor megláttam, nehezen vette be a szemem az erőlködő, esetlen 3D-t, amit szoftveres módban prezentált. (Kb. a Half-Life, a Sin, a TR2 és az Outcast volt az, amire azt mondtam, hogy van értelme a 3D-nek. Mondjuk az Alone in the Darkért rajongtam, de nem a látványért.) Mostanság azonban játszogatok vele is (utolsó pályán vagyok), nem rossz, de nem alap. Biztos, hogy nem ezt játszanám újra, ha ismételni szeretnék, a második rész ellenben majd jöhet valamikor egy körre. Számomra az említettek közül a Claw sokkal inkább pure fun - és pure szopás persze -, akármennyire is nem újít.

A félreértések végett: a DOS-os verzióról van szó, nem a PS1-esről, mert nálam ez nem egyértelmű. Lassan húzok is vissza a Spyro 2 elé :) (Nem értek egyet DS-sel, az első rész ugyan valóban frankóságos, de a második rész egyszerűen minden szempontból jobb.)
  • DarkSector
    mellesleg:

Steamgifts statisztikám: 7059/17...nem panaszkodom, ~415 voksból 1 sikerül.

ebből:

Támogatóktól: 4db
    Arcade: 7db
    Beta: 2db
    AA játék: 4db
  • DarkSector
    Elnézést, berögzülés, jah.
    Meg sokszor sietek az irással mert el kell ugrabugrálnom a gép elől.
    Most is kutatok valami kaját, meg GoW-ozok közbe. :D (multitask on)
  • Moby
    BUNDLE A JÓISTEN MEGÁLDJON MÁR! :D
  • DarkSector
    Hát most itt az alkalom, van elég időd, tudod mivel kezd a délutánt, regelj egy 2. accountot arra az esetre, ha nem vagy háznál. :D
  • DarkSector
    Uh semmi extra. :D
  • DarkSector
    Oks, nem érdemlik meg, csak én azt állítottam régen hogy biztos nyerészkednek vele, de ugy tűnik nem.
    És innentől ugye másképpen nem tudnak, max ha beregelik és profillal együtt értékesítik.

/ vagy lehet a budle lejárta után változik a helyzet?
  • Moby
    Ebben mi a logika?
  • DarkSector
    Nem tudom, én csak ezt olvastam/halottam, hogy nem ninja-k, hanem átlag juser gondolta regel a steamgifts-re, és ugye a regje nem növekedett hiába segítettek neki ingyen játékokkal, érdekes, még nem probáltam, mert az én accom alapon 3000euro kb. :D
    de régebben mikor legelőször bekerültem a steamgifts-be asszem osztogattak ingyen játékokat, solitaire és hasonlókat, és annyira gyerekcipőbe jártam még az eredeti játékokkal, hogy ilyen kis játék segített, az akkor még ASSZEM 50 euro-s korlátot átugrani.

És ebbe a hitbe voltam eddig., Hogy tökmindegy mid van listaárnak számolja a sg oldal, de ugy látszik nem ma ébredtek fel ők sem. :D
  • ratgab
    Pedig ennek pont az a lényege, hogy bárhonnan be tudsz a saját nevedben jelentkezni. Semmiből se tart.