311803
  • Tinman #150980
    Dark Souls 600 óra, Demon's Souls majdnem ennyi, Baldur's Gate I + Tales of the Sword Coast megtippelni se merem mennyi óra, mert egy nyaram ráment anno!

Előbbit tényleg végig élveztem, utóbbit már kevésbé... kibaxott frusztráló volt kimaxolni. Soha többet nem vállalnám, max komoly pénzért.
  • ratgab
    Kockajányt nevelnél? XD
  • genndy
    Az utolsó mondatban gyönyörű önelemzést olvashattunk...
  • ratgab
    Aktívabb kocka koromban nem mértem az időt. Jelenleg steam alapján tudom mondani, hogy 100 óránál már mocskosul tudom unni az adott címet.

Talán a legtöbbet a Red Alert 2-vel játszottam annó. Főszál letolása után gusztustalan mennyiségű skirmish-t letolta. Suliból haza és már lőttem be a gépet és ment a Red Alert ezerrel. Na abba lehet beletoltam 300 óránál többet.

Most modern játékokból World of Tanks-ban 300 óránál többnél tartok az tuti, de ezt 2011 auguszusától pakoltam bele és volt nem egy nagyobb megszakítás, amikor nagyon eluntam.
  • Tinman #150976
    IMI!

Töröld pls, mert tárgytalan.

MAAK úrnak meg itt is nagyon köszönöm a cserét!
  • Tinman #150975
    Párom húgával múltkor egy ~4 órás local multi játékot vittünk végig, utána Super Mario-val toltuk. Remek volt! :-)

Haverom lány nagy Resident Evil rajongó, de Mortalba is szarráver bárkit... szóval nem aggódok.

Egyébként lány utód kellene, de nagyon. A fiúk állandóan a tökükkel vannak elfoglalva, állatokat kínoznak és gyújtogatnak... nem kell.
  • ratgab
    Más kérdés, hogy World of Tanks-ot is tolná, csak azon az ótvar gépen nem fut neki....XD Mondjuk nem is baj, mert még én is idegbajt kapok attól a játéktól néha. Nem kell még egy elmeroggyant a családba... Elég egy is... ÉN ....XD
  • Seth
    Én egyetlen játékkal sem lennék képes 300 órát játszani. Nem készítettek még olyat ami idáig leköt. Megcsömörlöm ugyanattól a látványtól
  • ratgab
    Jaja. Keresztfiam rá van függre a Kockakraftra (én csak így hívom), de nagyon durván. Pc-n tolja warezban, Box-ra meg megvetette megjelenéskor a szülőkkel. Nagyon rá van állva a kölyök. Hiába na nem minden a grafika. Mondjuk én a mai napig nem értem a Minecraftot, de ha neki jó akkor csinálja. Egyébként legalább olyan kreatív dolog az a játék, mint jó pár alkotó tevékenység.
  • zorrobomber
    Nehogy azt hidd, ami jó az jó. Kicsit meglepő volt nekem, de a mai kölykök zabálják pl. a Minecraft-ot. Tesóm kisfiának is ott porosodik számtalan csúcsteknó Kinect meg AAA game, és csak az építgetést tolja.
  • ratgab
    Második példa mellé ment. Imádom a retró zenéket....

De nehézségben nem sok minden fogja utolérni a souls szériát. És ha lesz a kiskrapekba csak egy hangyányi az öreg "Bádog" játékszeretetéből, akkor tuti értékelni fogja a fater achijait....:-)

Döglök amúgy a Charlie Chaplin és Stan és Pan filmekért is igaz nem celluloidról, de zseniális mind.
  • ZsZso
    Szurkolok, hogy fióval ajándékozzon meg a párod, mert egy lánykát viszonylag nehéz lesz rávenni :).
  • Sir Quno Jedi
    Kb. annyira fogja felizgatni az a csúcsteknó, mint téged nagyapád detektoros rádiója vazze... vagy úgy fog csápolni rá, mint te az omegakoncertre... esetleg falja majd, mint te a fekete-fehér némafilmeket celluloidról... (not)
  • zorrobomber
    excusez moi
  • Tinman #150966
    Ninja Gaiden hard lenne az igazi... meg Limbo maxolás. Amíg ezek nincsenek meg úgy érzem magam, mint a kezdő joghurtfröccsentő a gőzfürdőbe :-(
  • ratgab
    Gyereked majd leborul eléd és istenként imád, ha kipróbálja, hogy milyen nehéz souls széria és ezt apa végigjátszotta többször...XD
  • Tinman #150964
    Vitrinbe.

Ha már az összes fát, kivágták, ha már az összes halat kifogták, nekem még mindig lesz egy teljes Souls gyűjteményem, tele Souls lemezekkel, melyekkel nagyokat kanyaríntok majdan szottyadt oszló testetekből.

Gyerekemmel majdan játszani fogok vele tuti!

Asszony nem tudja az új vételezést, egyébként ME 3 CE árából fedezve.
  • Tinman #150963
    Tegnap Shaddam linkelte, be is rántottuk itt páran :-)
  • ratgab
    Ótvar bunkó kérdés jön: Mi a faxnak ez neked most őszintén? Hány verzióban van meg már? Hány 100 órád van benne? Játszol te ezzel még valaha ezek után?

Néha egyáltalán nem értelek Tin. Ennyi példány minek egyetlen játékból? Asszony nem nyúz meg ezért?
  • zorrobomber
    Hopp, ebből a GFDAUG20UK kóddal £3 lesz!
  • DarkSector
    Beleraksz egy PC-s lemezt.

Sajna én a RE4-el PS2-re nem tehetem meg mert a buzi logo a fémtokra van égetve...sebaj, kis dörzspapír, meg népi festék megoldja. :D
  • DarkSector
    Nem tudom, ez egy ilyen beszúros geci komment volt, semmi hivatalos, csak mendemonda, de tudod mi szokott lenni a mendemondákból. :D
  • zorrobomber
    Jól néz ki, ha lenne PC-re még én is megvenném. Na meg ha keret lenne rá :) Az már más kérdés hogy végigvinni mikor fogom... de ha sose tolom végig az se fog zavarni, egyszerűen jó játszani vele.
  • DarkSector
    WTF megkaptad volna a Halo + Silent játékokért! cserébe....:D
  • ZsZso
    Dark, ki írta eztetetet? Egy átlag user, vagy valami befolyásos személy?
  • arty
    -66% lett csak
  • zorrobomber
    Aliens: Colonial Marines - £3.75
  • Maak
    Elso megvan, csak az inventoryd nem latszik :s
  • Tinman #150952
    Ezt rendeltem meg idestesvírem' tegnap! :-D
  • DarkSector
    Öcsém ezt kár volt, Tinman-nek banki hitelt kell most felvennie. :D
  • zorrobomber
    Dark Souls: Prepare to Die Edition - Zavvi Exclusive Limited Edition Steelbook (Includes Soundtrack) PS3 - £17.59
  • Tinman #150949
    Már letoltam, csak Steam-re nincs meg, ezért nem akarok rá költeni, inkább csere :-(
  • DarkSector
    Akinek kell olcsón Outlast, az jelezze, mert lehet 1 darabot tudok, 12 ajró.
  • Tinman #150947
    2 millió elment részenként...az rossz?
  • Fpocok
    El van írva... a Dishonored -77% (lesz).
  • DarkSector
    Nekem van, kellene valami PS3-as játékért cserébe? plusz ráfizetés?

"Természetesen a csere rádeső része később is teljesíthető. "
  • darkling
    Dishonored-re 100%-os kedvezményt ír a gg, de nem lehet megvenni :( :)
  • DarkSector
    Amolyan találgatás igaz vagy nem, steamgifts fórum.
  • grebber
    Jön az Unreal Engine 4-es Space Hulk: Deathwing?
  • DarkSector
    Nekem a Lego LOTR miatt ha benne lenne, megkockáztatnák egy 5 dolcsit, mert azzt lehet szívesen játszanám, de Batman meg ezek a hóhányó Harry-k nem érdekelnek.