311803
-
Hogy lehetett tegnap Steam-en? -
Igen, csak ott vannak a From Software meg Ubisoft féle cégek (Dark Souls), akik arra sem voltak hajlandók hogy a legalapvetőbb hibákkal foglalkozzanak, szerinted ők veszik majd a fáradtságot hogy api-t cseréljenek a régebbi játékaikban? -
Sziasztok!
A következő spoileres dolgot Zomil ismerőseinek és barátainak szeretném továbbítani, 21+.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tegnap felhívott Zomil apukája, hogy Zomil péntek délelőtt öngyilkos lett. Sajnos nagyon nehéz lenne elmagyarázni Nektek, hogy miért, de röviden annyit szeretnék leírni, hogy nagyon sok hazugságot halmozhatott fel mind szüleinek, közelebbi barátainak, és magának is.
Tudom, hogy nem én vagyok a leghitelesebb hírhozó, de ilyen dologgal nem illik viccelődni. Ezért remélem, hogy ha nem is hiszel nekem, nem fogsz leoltó kommenttel visszavágni.
Nagyon rosszul érint a dolog, mert őt legjobb barátomként tartottam számon, és nagyon rosszul esett mindig is, hogy sose árult el magáról semmit. Ennek ellenére, nagyon fog hiányozni.
Esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek, de most is nagyon remeg a kezem.
RIP.
-
Ha megszunik, akkor okafogyotta valik, steamnel meg amugyis gaz egy masik kereszt drm hasznalata.
Egyebkent mar volt par steames jatek amibol kipatcheltek a gfwlt. -
Gondolom 'A kukázás módjának NEM örülök' akart lenni :)
Egyébként jó a Steam, de egyáltalán nem baj, hogy vannak mellette más rendszerek ... nem kell, hogy a Steam monopolhelyzetbe legyen, egyébként pedig az is megér egy viccet, ahogy az elindult ... magam is csak pár éve használom rendszeresen, pedig nem mai rendszer, voltak mókás pillanatai.
Idővel majd a többiek is felzárkóznak ... és még így is a Steam szinte az egyetlen ismert olyan felület, ahol szinte minden játék megtalálható, nem kiadó függő, ellentétben a többivel.
A PC pont a szabadság és a korlátlanság mintaképe ... ha csak a Steam létezne akkor már nem feltétlen ezt tükrözné, mindenki egy zsebet tömne. Már így sincs olyan játék, ami ne tartozna valahova így vagy úgy.
Hagyni kell a többieket is élni, kibontakozni és érvényesülni :) -
Csak jó kérdés, hogy ezt a 'kipatchelést' mindegyik GfWL-esnél megteszik-e. Szerintem nem. -
De az nem trendi.
Killer ad magára. :D Ritka az ilyen. :D -
„If this deleted update is accurate,
however, there is one big concern:
presumably, any game currently using
GFWL will need to patch it out and
replace it with Steamworks or its own
system to continue working after the 2014 shut off date.”
En ezt ugy ertelmezem, hogy a steames jatekokbol patchelik ki a gfwl drm-et. Es a gfwl jatekok steamworksosek lesznek, tehat egy dobozos gfwl jatek cd kulcsa majd beregisztralhato lesz steamre. -
Valóban Steam messze előrébb halad, de valljuk be GFWL-nak annyi mentsége akad pc leszarás tekintetben hogy az egy töltelékrendszer volt, mert a fő alkotója az Xbox live volt, ez is csak a maradék játékainak egy olyan hogy acsik egy helyre gyűljenek, szerintem Steam-el eszükben nem volt versenyezni.
Origin-Uplay, már más, őket lehet egy ideig ez hajtotta, hogy steam szerű felületet csináljanak.
Origin még oké, de Uplay-be nem tudom ki jár egyeltalán be. :D
De majd megkérdezem a GFWL elnökét, hogy az 1000/1000-es RE5 statom HOVÁ A GECIBE LESZ MAJD. :D -
Én örülök a GWFL kukázásának. A kukázás módjának örülök. A Steam-nél kultúráltabb klienst/áruházat pedig még senki sem tett le az asztalra, így jogosan isteníti mindenki. Origin egy kalap sz*r, Uplay meg... csak egy keretrendszer, sok vizet nem zavar. -
Jaja simán :D
-
Sőt, a fülhallgatót is lehet mikrofonnak használni:) -
Sajnos volt, együtt örülünk, úgyis mindenki steam-et isteníti, GFWL/Origin/Uplay megdögölhet. :D -
Mint írtuk nem a bolt a lényeg. A bolt marad. Game for Windows Marketplace-be kerül át/marad minden, ahogy eddig is. -
Ja télleg bocs el is felejtettem milyen drága a pc-s mikrofon, így ha egy 30 ezres készüléket használsz az jobb. :D -
Pedig izgibb egy dagadó szőrős has a videóban, én fordítva tenném, a játékost fullscreen, és pip-be tenni a játékot. :D -
Remeljuk egy az egyben.
Pl steamrol a Dirt 3 DLCit nem lehet megvenni, csak gfwlbol, vagy a dobozos complete ami gfwl teljesen. -
Nem a Steam-ről vagy más kliensről van szó, hanem hogy patch nélkül el sem fognak indulni a játékok. Az pedig, átírjanak egy játékot egyik API-ról másikra, az nem egy hetes meló. Az online/multis játékokat el is lehet felejteni (Eage of Empire Online, Dark Souls multi, GTA multi, stb).
Magyarul, jövőre lehet töltögetni a crack-eket... köszönjük Microsoft. A Windows 8.1-ről meg nem is mondanék semmit. -
Nem a bolt a lényeg, menni fognak ezek ettől ... csak az online gaming a kérdéses, ami nagy valószínűséggel megszűnik ... ez elég nagy szopóka a GTA4, SF4, DarkSouls, Dead Rising 2, stb-stb esetében ...
Egyébként is, még a Dead Rising 2 Off the Record -ot még nem vittem végig, az elején vagyok, csak a simával végeztem ... neki kell álljak gyorsan befejezni, hogy lehessen coop-ozni. -
Ugy halottam atveszi oket a steam.
Jelenleg csak a live boltjabol tunnek el a jatekok. -
Nemtom volt-e már:
Jövőre megszűnik a Windows Live, szopóka lesz az XLive-os játékokkal (mint, Dark Souls, Street Fighter IV, BioShock 2, Grand Theft Auto IV, Fallout 3, stb) -
Nem de a boxos kinectet lehet pc-n mikrofonnak használni :D -
Na azé! :D -
" Tudom ,hogy úgyis mindig én vagyok a hülye"
Ne vedd el a kenyeremet, vazze. :D -
En pl utalom ha gameplay videoban beszelnek.
Egy az hogy gyerekhangokra es amerikai hadarasra nem vagyok kivancsi, a masik, hogy elnyomja a jatek zenejet, kornyezeti es szinkronhangokat.
Ha teszt kell, akkor azt keresek,
tobbnyire pcgset. -
És ezt nem is vitatta senki :) -
Miért te X360-on tolod? :D -
Erről beszélek, hogy nem lehetünk biztosak benne. Tudom ,hogy úgyis mindig én vagyok a hülye, kötekedő de attól még néha nekem is lehet igazam. Havi 1-et megszavaztok nekem, vagy az már túl sok lenne? :) -
Miért ő szokott böfögni? :)
Húzzák neki a lovak? :D
Mutass tőle valami szépet. pls. :D -
Nah mindjárt beis dugom a kinectet azt kapsz dumás gémpléjt :D -
Érdekes, szerintem nem a Witcher 1 meglepő, az eddig is stagnált 2 euro-val, hanem a Wicher 2 ment 7.5euro-ról 5-re le...legalábbis steam-en legutoljára 7.5 euro-t láttam. -
Pedig neki megy a szekér...:D
Én is nekiállok lehet, kólázok és néha beleböfögök :D -
Steam-em a Witcher 1-2 nevetséges áron kapható :D Witcher konkrétan 2 szaros euró. -
:D
Az sem trendi már az hogy nem dumálsz, minnél igatóbb hangon kell tólni, a játék hangját vedd le 10%-osra, és a szép hagoddal kísérd végig a gameplay-t, mint zenekar az esküvői menetet.
KriszHD-nak selymes kisfiús hangja van nagyon trendi. -
Hacsak ezen múlik , felveszem telefonnal...xD
Szerintem a dumás gameplay az rosszabb :D -
Mondtam én hogy nagyon ráálltál te a HD gameplay-ezésre. :D
Ez manapság nem menő már, a menő ha minnél SD-bb egy videó, mondjuk 240p. -
Naná ;) -
Ez bizonyára sokmindenkit érdekel. Főleg itt... -
Innen kimaradt, nem akarok vele zaklatni!
Spoiler, akik nem SR4eznek az ne kattoljon!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ettől még az én offom is szebb off, :D