311803
-
Tehetetlen dühöt érzek, pedig nem is ismertem (csak innen).
Nincs az a gond, amit ne lehetne megoldani, ha valaki nem zárkózik be :(
Persze nyugodjon békében, szörnyű helyzetben lehetett, ha a végső megoldást választotta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MIÉÉÉÉÉÉÉRT TETTED ZOMIL?!?!?!??!?!?!? :(((((((((((((((((((((((( -
Nem, DaS nem használ steamworks-öt. 100%-ig Live-os. Live-os achievement kezelés, multiplayer kód, account kezelés, stb. Annyi köze van a Steam-hez, hogy letöltheted, indíthatod. Ahogy az Ubisoft játékok sem steamworks-ösek. Egyik sem. Attól, hogy egy játék megvásárolható Steam-en, egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármi köze lenne hozzá. Ahogy többek között a GTA4-nek, Bioshock 2-nek, Assasins Creed-eknek, Settlers7-nek, Fallout 3-nak, Rayman-nek sincs. -
Ez igaz. -
De nem műanyagra, meg gumira és kommunális hulladékra, hanem avarra és zöldhulladékra. -
Szoktak lenni önkormányzat által kijelölt napok. -
Konkrétan ő volt az a topikból, akivel kb. ~99%-ban megegyezett az ízlésünk. Nyugodjon békében... -
Micsu #151175 jól tetted mert tudtommal nem szabad égetni belterületen -
Ezekre mi ráhivjuk a tűzoltókat.... de volt h átlocsoltam a szomszéd szarjára slaggal.
Faxé nem viszik el őket AZONNAL emberiség ellenes bűnnel.... :( -
Én még mindig nem tudom elhinni!
De aki gondolja gyújtson egy gyergyát!
Zombor Milán -
Ezért hagyom ki az összes mellékküldetést. Max a Citadelen lévőket csinálom meg. Inkább legyen egy tömör, élvezetes 25-30 óra mint egy vontatott, sokszor unalmas 50 óra. A játék több mint fele a planet ralliról szól. A másik felében van főszál, a citadel mellékküldik, beszélgetések stb.
És az a legbosszantóbb hogy ha ránézek a karakter lapra a képességek 80%-át ki lehetne maxolni, full tápos karival indulni a boss fightra. De így csak a fősztorit végigjátszva maximum 40-50%-át tudom megszerezni a pontoknak. -
Szerintem most áll át a tárcsázós netről az 1 mbit-re.
(bocs imike ha a kamuprofiloddal olvasod netán másnak a gépéről)
-
Oks, bocs hogy nem vagyok medium mint te.
-
Micsu #151169 látod én egyből megértettem :P -
Ha már gémer volt Zomil.... -
Félig bírtam és már nem nagyon látok. Nekem itt a vége. Elmegyek pihenőre. Sziasztok. -
Hát remélem nincs, mert akkor ki fogja fentartani az egyensúlyt a topik univerzumában? -
Írta, hogy nincs most netje pár napig. -
Na de ma még Imy sem jelentkezett, csak nincs vele is valami? -
Így van! -
Rains of Castemere
"But now the rains weep o'er his hall,with no one there to hear" -
Jah értem, csak mondtam hogy ez is a történet igazságtartalmát látszik bizonyítani.
Az látszik hogy ránézésre kifelé nem igazán mutatkoztak a jelek.
Egyik volt haverom X-fire-n játszotta el hogy öngyilkos lesz, meg elbúcsúzik, mert a család így meg úgy, aztán hálistennek meggondolhatta magát, mert utána nem volt semmi következménye, vagy éppen helyrejöttek a dolgai, nem tudom.
De mondtam neki, faszomat, még a nevé sem tudtam hogy esetleg segíteni valahogy, csak ír nekem hogy te, öngyilkos leszek, és hogy milyen dolgait rámhagyná, mondom dejó....(mármint nem az hogy rámhagyja a cuccait, hanem hogy lelkileg belevon abba hogy ilyet csinál, és éljem ugy az életem hogy arra gondolok ha a nevét tudtam volna talán megakadályozhattam volna.) -
Szerintem nem is azért írta, hanem, hogy még voltak tervei és nehezen hiszi el ami történt. -
Hát ez sajna csütörtök este.... -
Jah így értem, csak ez a mondat amit idéztem, azé névtelenül az ember jóhogy Zomil-ra gondol, hogy "Zomil" ismerőse, most írhatta volna hogy te...a nevedet, nah mindegy.
Nincs probléma. -
Utolsó üzenete... pont nekem...
Zomil - VIP 2005. 07. 19. óta regisztrált VIP
| 2013. aug. 22. 22:55 | privát | galéria | válasz | #150316
Én majd ha veszek kocsit, tuti egy Golf tdi-t veszek. 1,5évig volt alattam egy olyan auto minden nap jártam vele...imádtam...kicsi, gyors(140lo volt benne), keveset evett, és élvezet volt vezetni.
Válasz 'Tinman' üzenetére (#150313)
Aláírása:
Heeding The Call, one and for all
"But now the rains weep o'er his hall,with no one there to hear"
"Never let your sense of morals get in the way of doing what's right."
SZÍVATTOK... szívből remélem!!! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, én írtam neki egy üzentet, de olyan részletek vannak benne, amit nem szeretnék nyilvánosan megosztani itt. Lehet, hogy neki sem kellett volna, leírnom, de akkor épp olyan érzelmi állapotban voltam, hogy nem hagyhattam szó nélkül. -
Akkor félreérthetően írta, én úgy értelmeztem, hogy Zomil haverjával beszélt.
"Az ismerőse privát üzenetben leírta nekem a dolgot, és sajnos én sem tudok "belekötni" a dologba, már-már annyira hitelesnek tűnik." -
Hát jó kérdés. -
Micsu #151153 talán az amit pumpának mesélt zsakosfrodo2 privátban amiről írt
te se álltál kétszer sorba észért mikor osztogatták
-
Látod ezért nem kell ilyen kamu profilokra alapozni.
De milyen hazugságokról lehet szó ami miatt tragédia lett a vége a dolognak? -
Hát az gyerek volt még...én azt hittem a profil alapján 25-30. -
RIP ha igaz.
21 évesen ... de rég volt az ... nagyon keveset 'élt'. -
Pont, hogy ezeken a Steam a DRM, minden más GFWL, nem mindegy :) -
-
Milyen story? ki beszélt story-ról? -
Micsu #151146 story tünik hitelesnek, jajj dark már megint te :S -
Micsu #151145 az hogy ki mit mutat magából mások felé és ez mellett mik a tényleges érzései, gondolatai azt csak ő maga tudja
én egy olyan emberen se vettem észre a bajt akivel egy héten többször is személyesen találkoztam és bartok is voltunk
ha igaz akkor RIP -
Felületesen ismertem, csak innen a fórumról. De ez durva... Sajnálom. -
"már-már annyira hitelesnek tűnik."
Már már?
Most akkor az ismerőse nem tudja megállapítani hogy él-e még vagy nem?
Mert ha ő is csak találgat, az egy dolog. -
Régebb óta "ismerem", mint itt bárkit!