311803
  • Micsu
    ezért is írta hogy az érintett szervezeteknek
  • MerlinW
    Egy fillért sem kapott ebből az EA. Ettől függetlenül persze, hogy megérte nekik, hiszen a jótékonykodás, alapítványok, egyebek, mind pénzforgalommal járnak, amelyek hatással vannak a tőzsdei helyzetükre. Minden multimilliárdos nagyvállalatnak rendszeres programja, EA eddig is százmilliókat költött jótékony célokra, ahogy az Apple, MS, Oracle, stb. is.

Lényeg, hogy bizonyos helyzetekben, alkalmanként, jobban megéri nekik, ha kiadást, mintsem bevételt könyvelnek el.
  • Prince23
    Ezek csak a konzolt érintik...
  • DarkSector
    Jut eszembe, milyen bundle-t várok?

Sony Bundle & Microsoft Bundle
  • DarkSector
    Csak érdekességképpen, ezzen a másik példányát, itten közületek vitte el valaki? :D
  • Laza
    Nem emlékszem mikor klikkeltem utoljára hirdetési bannerre, de ezen megakadt a szemem és kíváncsi lettem :)

SZERK: rossz funkció nevet néztem, javítva :)

Ami megragadta a figyelmem az a Dual Link-up funkció ... egyszerre 2 eszköz képét is meg lehet jeleníteni rajta többféle módban. Ez mekkora, nincs semmi trükközés meg hasonlók, csak rádugom és kész :)
    Jó lenne ez, mikor otthonról melózom és a laptop is rá van dugva a monitorra HDMI-vel ... nem kéne a források között váltogatni.

(lehet van/volt már másik hasonló monitor is, nem keresgéltem és nem is futottam bele, csak most :) )

http://www.lg.com/hu/monitorok/Premium_IPS_hu/index
  • Laza
    Nincs vita, csak beszélgetés ... egyébként is nehezen lehetne erről vitatkozni, mivel egyikünk sem próbálta még :)
  • Laza
    Ennyit arról, hogy miért kellett ide az EA és a játékai. Hogy most megérte az EA-nak vagy sem, mellékes, miközben összelapátolt a nép emiatt 10 millát az érintett szervezeteknek.
  • wantonly
    Ez se semmi:

Top Contributors

1. herobrine is not real $10,000.00
    2. PrivetizKemerovo $5,000.00
    3. william xiang $2,102.00
    4. US NAVY SAILOR $2,000.00
    5. Janet $1,500.00
  • Rapid81
    Nagyon úgy néz ki, hogy a Humble Origin Bundle verni fogja a 10 misit. betojás.
  • Rapid81
    Inkább már akkor egy ilyen. :)
  • Botond #151330
    Ezekről a hitéleti vitákról a 0,000000001 seces lagokkal mindig az jut eszembe, amikor a CoVban volt olvasói levél, hogy neki nem kattog a C64 gombja, aki nem hiszi feljöhet meghallgatni a csendet! :)
  • Botond #151329
    Kieg +4 óra, szintén nudli.
  • Botond #151328
    Én a kieget is végigtoltam. Nem jó cucc, viszont annyira nem is rossz. Gothicból szinte semmi nem maradt meg, így Gothic 4ként nézve foscunami az egész, ha csak simán Arcaniának nézed akkor meg erősen átlagos hackandslash nudli. Van benne 20 óra klickklickklick oszt uninstall.
  • Laza
    Biztos, hogy van valamekkora lag, de valószínűleg az a helyi hálózat jóvoltából minimális. Egyébként itt nem arról van szó, hogy egy külső fejlesztő cég írt egy programot, amivel két különálló rendszer között streameli a dolgokat, hanem mindkét oldalon az Nvidia driverbe van integrálva a megoldás. És valószínűleg a drivereket is hozzá kell faragni a játékokhoz, nem is minden játék játszható ilyen formában.

Mondom, a videós tesztek alapján sokkal közelebb áll ez a megoldás a működőképesekhez, mint eddig bármelyik. Megnéztem pár tesztet, ott kb 1:1-ben zajlottak az események a PC monitorján és a kézi masinán ... persze lehetett lag, de azt a szemem nem érzékelte ... de Én azt tekintem (zavaró) lagnak, amit érzékelek.
    Jó pár éve még a wireless kontrollerek használatát is kétkedve fogadták egyesek, aztán meg mára teljesen elfogadott és működő megoldás.

Én bízom benne, hogy ez vagy egy hasonló technológia kiforrja magát, és működni fog. Azt meg tényleg csak remélni tudom, hogy egyszer valamelyik a neten keresztül is hasít majd, és akkor az otthon hagyott alvó állapotú PC-m vagy PS4-em csak felébresztem és távolról fogom nyomni rajtuk a játékot :D

Egyébként van egy 24"-os monitorom, azon van a PC, X360, PS3 ... de ugye az a kanapétól 1m-re van, az asszonytól meg bő 1,5 :)
    Van nagy képernyős TV is (47"), jelenleg azon van a médialejátszó, a Wii, a PS2 és a PC is rá van kötve.
    Namármost, az asszony a TV-n nézi a sorozatot a médialejátszóról ... ha a monitor előtt ülök, nem vagyok a közelében, a TV-n nem tudok játszani, még egy TV-t meg nem teszek a másik mellé, hogy azon játsszak :)

Így ha úgy akarok játszani, hogy mellette is legyek (ne érezze az állandó 'távolságot') és azzal játsszak amivel akarok, akkor ehhez technikai megoldás kell :)

Tehát nem arról van szó, hogy nincs dedikált kijelzőm, hanem arról, hogy ha pl megjelenik a GTA5, és én minden este a monitor elé ragadok, akkor a 2.-3. nap után már hallgathatom, hogy 'állandóan' a gép előtt ülök :)

A Wii-vel nem játszottam már ezer éve, mert ugye nem tudok hozzáférni ... vagy az asszony néz valamit, vagy a gyerek a meséit ... ott áll a Zelda Skyward Sword, a Mario Galaxy félig játszva :D
    A NewSMB-t is inkább a PC-n tolom Wii emulátorral, előbb a végére érek :)

Hidd el, Én is csak jót akarok magamnak :D
  • Rapid81
    Szép időnk van. :)

• arty
    Tehát elvben SEM tudod elképzelni, hogy a pécéden számolt kép enkódolása, készülékedre juttatása, dekódolása okoz némi (ki tudja mekkora) lagot? Ehez mindenképp ki kell próbálni? (én próbáltam a mostanra sonyé lett gaikait és volt amiben zavaró volt a lag - nyilván ott az internet is bejátszott - és volt amiben kevésbé. nem mondom, hogy használhatatlan lesz emiatt, csak a "lagmentes" kifejezés zavart, mert olyan NINCS :P )

Oké, értem hogy nincs külön kijelződ a játékgépekhez, ezért keresed az alternatívát - saját tv nem lenne jobb megoldás? Árban nem több, viszont nem "mobiljáték" méretet bámulsz - gondolom azt elfogadod, hogy a nagyobb képernyő jobb.
    Szerintem párodnak mindegy, min játszol - ez max magadnak kevésbé "gépezés" :D

Az én kölkeim "jólneveltek" nem kell őket altatni :PPP
    Bölcsibe/Oviba nagyszülők viszik :PPP

Nem kell lemondanod a hobbidról, éppen ezért tarthatatlan, hogy nincs dedikált, NAGY kijelződ!!! :D

(neked akarok jót, lásd meg/be! ,) )
  • Laza
    Ez rengeteg játékban van ... egyébként sem szeretem az acsikat, mert semmire sem jó a 90%-uk, nem ad normális kihívást a játékidő növelésére, meg ne ezzel akarjanak már 'tartalmat' generálni ... de mikor azért ad, mert eljutottam az első pálya végére, majd a második pálya végére, és így tovább, az már nagyon vicces.
  • DarkSector
    még 3 nap:

• DarkSector
    Nekiálltam God of War első részének, kis retro. :) (már egyszer végigvittem, csak most hogy megvan újra HD-be még1x megcsinálom)

És DÖBBENET milyen dolgok felett siklottam el, RENGETEG titkos cuccot, akár Ability-t elhagytam régen, amit most azóta több tapasztalattal felvértezve egyből vagy ha nem is egyből de kiszúrok.
    Jó alapossan vizsgálodok, mindenhol körbenézek.

Iszonyatsok ládát hagytam el amennyire emlékszem, mert sok rejtet fal mögött van, és Zeus Fury-ra sem emlékszem, de valszeg azt megtalálhattam régen, mert kell a továbbjutáshoz.

PSP-s részeket elsőre vittem végig, és minden csíkot-fegyvert mind2 részben első végigjátszásra megcsináltam, annyira persze nem bonyolult, itt már oda kell azért figyelni, hogy ne hagyj el dolgokat.
    De ezekszerint úgy vannak megalkotva, ha összeszedsz mindent, akkor minden csík és fegyver a játék végére maxon lesz.

Rég kötött le játék ennyire.
  • wantonly
    Hehe, ezt én is megkaptam. De a játék is olyan, amilyen...

De még mindig jobb, mint amikor a játék egy adott pontján, döntéstől, cselekedettől függetlenül kapsz egy acsit. Még akarattal sem tudnád kikerülni (ld. Walking Dead).
  • DarkSector
    Nekem van elfekvőben 2 darab Köszönöm. :D
  • DarkSector
    Köszönöm

God of War: Betrayal-t asszem nem pótolom be. :D
  • Laza
    Jót nem tudok róla mondani, rosszat meg nem akarok, ahhoz túl sokat kéne gépelni :D
  • ratgab
    Annó végigvittem. Nem a legjobb...
  • kill3r21
    Ezt az Arcania cuccot probálta valaki?
  • Tinman #151315
    Aki 2 évente nem fejleszt minimum az kimarad egy körből :-D
  • Tinman #151314
    Ha viccnek szánják ok. Itt nem vicc:

Unlocked: Aug 27, 2013 10:28am

Summer Jam
    Adjust a Tuning Slider and save the new setting.
  • Micsu
    nah a kis hardwarewhore, én meg 2011ben fejlesztettem utoljára :(
  • Tinman #151312
    Fúúú én most nem tudom hol lehetek új Ci7-el, új ramokkal... teljesen stressz alá kerültem.
  • Laza
    Kár, hogy a játék finoman szólva is a középkategória alja ... pedig nagyon jó kis poénok vannak benne, hiába erőltetettek, a karakternek borzalmasan jól áll ... így leginkább a yt-on nézem őket végig :D
  • Mardel
    A Batman Arkham Origins nem jelenik meg pd4, xbox onera.
  • Seth
    Deadpool elején van ilyen. Elindítod, máris kapsz egy acsit, majd DP megkérdi szereted az achievmenteket? Nesze itt van még egy, meg még egy, és tényleg adott még 2 acsit. Én jót nevettem akkor, poénos volt.
  • Micsu
    3. = 3d
  • Laza
    Én annak hiszek, amit látok, és reménykedem ... eddig nem futottam bele az ellenkezőjébe. Egyébként meg ha nem lenne benne ráció, senki sem feccölne bele feleslegesen energiát ... márpedig a Sony is ugyanezen dolgozik a PS4 és Vita esetében ... és ha majd az is úgy tűnik, hogy zökkenőmentesen működik, akkor egyel több érv lesz a gép mellett (mondjuk egyébként is a PS4-re voksolok) ... ja, és Nem Rólad beszélünk, hanem Rólam!

Miért kéne görnyedni egy 'pár colos fos felett'? Nem kell kevésbé, mint a monitor előtt ... de legalább tudok a kanapén fetrengve játszani, mikor az asszony sorozatot néz, és neki sem csak az jön le, hogy állandóan a gép előtt ülök ... vagy a gyerek altatása közben, amit nem nagyon csinálok, mert halálosan unalmas, akár egy óráig is eltart (inkább viszem minden reggel (most már) az oviba, ez a deal :) ).

Nem csak nonlifer, egyedül élő, esetleg 2 mázsás, görgős székben ragadt, onnan nehezen mozduló játékosok vannak a világon ... vannak aránylag 'normális', családos emberek is, akik nem hajlandóak teljesen lemondani a hobbijukról ... azoknak meg mindenféle alternatíva jól jöhet ami az 'együttélés szabályaiba' jobban illeszkedik :D

Téged ez a dolog nem izgat, tudomásul vettük, mást még érdekelhet :)
  • Micsu
    a 3. mark faszmérés 3. helyezettjét hallottak
  • Zóanagyvarázsló
    A hardverbuziskodó topikban vótmá, de gondoltam az érdekesség kedvéért a szoftverhörcsögölőben is megér egy említést.
  • Tinman #151304
    Ezt a másik topikba ;-)
  • Micsu
    ez legalább poénnak jó
  • Zóanagyvarázsló
    Ilyen kéne inkább. Best game ever.