Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ICO-hoz hogy aránylik nálad?
3000 Ft-os egerem volt 5 évig és semmi baj nem volt vele, aztán megadta magát. Én nyertem...XD

Utána az olcsó gigabyte (1300 Ft nem bírt csak 2 évet), a mostani meg már lassan egy éves lesz minden probléma nélkül (ez 4600 volt). Azért felhívnám a figyelmet az emelkedõ árra, amit hajlandó vagyok egérért adni. Lehet 10 év múlva nekem is már 10+k-s egerem lesz.

Egyébként amit linkeltem Logitech G300 most komolyan betette a bogarat a fülembe.... Faszányosnak tûnik.

Azt nyújtja, hogy egér. Én akkor is azt mondom drága, nekem annyit nem érne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Hát ki mire ad...én adok a minöségre egy olyan dolognál ami fontos, hogy jo legyen, kényelmes legyen és ezért az árért még sokáig is müködjön. Ha megnézed, hogy ez egy 6éve egér több ezer orával, ugy hogy nem kopott, minden ugyanugy müködik rajta, mint megvételkor(egyedül a vezeték tört meg 5és fél év használat után, de azt meg orvosoltam), évi 2300Ft-t számomra megér. Szerintem teljesen korrekt ára van ahhoz képest amit nyujt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Már többször írtuk artyval (egyebek mellett): a GfWL aktivációlimites másolásvédelmet takar, ráadásul errõl információt sem ad, azt sem tudod, hogy mennyiszer telepítheted a játékot. Ez is egy komoly érv a keretrendszer ellen, ah a gyakorlatban valószínûleg nem is sokan futnak ki belõle, de ez a legalja bánásmód fogyasztói szemmel.

Rendben van (legalábbis fogjuk rá), hogy neked fontosabb az achik Live-ossága, de ha már a két rendszerrõl van szó, ezt a világraszóló aljasságot ne hagyjuk ki!
Tudom, hogy marhára nem szempont, de elég csúnyácska.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként meg tök mindegy mennnyit bír, akkor is kurva drága! 15k egérért? Vicc!

Na ez az amit soha a büdös életben nem fogsz tudni elõre kiszámolni. Mármint, hogy mennyit fog bírni az a bizonyos darab, amit te kapsz.

Egérért? Bõven kurvasok szerintem! Nekem a plafon olyan 10k körül lenne, ha most vennék: G300-on most megmondom õszintén el is gondolkodtam. De nem veszem, mert a jelenlegi egér tökéletesen mûködik.

Csak azért innen linkeltem, mert itt általában mindenbõl van, amit itthon forgalmaznak (edigital-nál például nincs ilyen gigabyte egér, amit mutatni akartam).

Amúgy Gigabyte-ben megnézheted az egyel fejlettebb verziót is a GM 6980-at is.

Én kedvelem nagyon. Elõtte egy gagyibb de ugyanúgy gigabyte egerem volt azt is kedveltem nagyon (ott a görgõ adta meg magát végül).

Engem egyébként az általad linkelt egér kapcsán a formája rettent el nem is kicsit.

davidka003
- Shadow Of The Colossus -
A játék, amely számomra túlmutat a játék fogalmán. Döbbenetes, lenyûgözõ, csodálatos.
A grafika és a zene páratlan. A játékélmény egyedülálló, és az egészbõl süt valami egészen különleges. Valami, amit csak úgy szoktunk hívni, hogy egyedi. Bátran ajánlom minden játék kedvelõ embernek, fõleg azoknak akik fantáziája akár a csillagos ég, és elõszeretettel gondolkodnak hosszú hosszú perceken keresztül a komolyabb témákat illetõen. Ha engem kérdezne valaki bátran kijelenteném: ez az a játék, amit ha nem próbál ki valaki az életben, egy ritka élvezettõl fosztotta meg magát. A kolosszusok legyenek veletek!

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ffxi
Volt már akárhol ennél olcsóbb az AC Rev? Mert piszkálja a csõrömet nagyon.

Fákjúal!

Zomil
Nekem a kék változat van és ennek már a festéke se kopik :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Akkor miért adtad el?
Rapid81
Ez az MS Sidewinder is egészen korrektnek tûnik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
+1, nekem is. Attól eltekintve hogy kopik a festék hibátlan cucc, de ezt is csak minimális kényelmi szempontból vettem. Elõtte sokáig Microsoft Intelimouse 1-1 volt, de az ugye jobb és bal kezére is használható, így az ergonómi kissé bekorlátolt. Az is kinyírhatatlan és nagyon jó géming egér. Most a tartalék szerepet játsza, de 5-6 éve nem kellett elõvenni:D

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tehasut
Valaki gyõzzön meg, hogy a Spectraball-t érdemes megvenni 1,74-ért a Steamen.
Heti akióban van pár másik játékkal.
Zomil
Tessék ennyit böven megér, mint irtam ennek az elödjét a G5-öt használom 2007 ota én nem kevés orát beletettem...soksok ezer orát.

Rapid81
Eddig 4k-nál többet egérért nem adtam és ez a 10-15k-nak már a gondolata is, mintha a fogamat húznák. :)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Nézd azt hogy hány évre hány 100 játékórára veszed, mennyit fog kiszolgálni. Máris nem drága.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
14k körül irja az árgép, annyi böven megér.

Zomil
Nekem jelenleg egy G5 van, a G500ennek az utoda, 2007ota megvan semmi panaszom nem volt rá és imádom :)
Érdemes megfizetni a minöséget.

Tehasut
Addig úgyse halok meg, míg valahogy hozzá nem férek! <#bdead>
Rapid81
Ez valami veszett drága.

Tinman
Az szép.

Tõlem a perfekt, soha nem használt darabot múlt héten vitték el 1900-ért. Sajnáltam :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Ezen töprengek már percek óta. Olyan 5 rongy körülre toltuk fel a licitet egy nálam is határozottabb TR rajongóval. Aztán az utolsó másodpercekben sunyin rálicitáltam és megnyertem. Nagyon imádhatott az ellenfelem, egy másik dimenzióban biztos sokat csuklottam volna. <#nevetes1>
Zomil
Logitech G500

Tinman
<#schmoll2><#papakacsint>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Sajna, mikor még kapható volt, akkor még nem voltam ennyire elkötelezett eredeti játék hívõ.
Rapid81
Na, ez korrekt. Már 7k-ért van. Ez az ipon kurvadrága, arra már rájöttem. Több ezres a különbség más webshopokhoz képest.

TBTPumpa
YT-n megnéztem a Walkthrough videókat. Azért az is valami nem? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Olvastam már róla teszteket, meg ismerek olyat, akinek van és áradozik róla, hogy nagyon kényelmes. Úgy állítod, ahogy akarod. A súlyeloszlást is, az egész hosszát, szélességét (csak 5-ösben) is. Totál testre szabható.

Ez a Gigabyte egészen jól néz ki. Kényelmes?

Tinman
Arról már nem is beszélve, hogy egyikõtök sem játszotta végig a Beneath the Ashes és a Lara's Shadow DLC-ket :-D

TBTPumpa
És különben is. Ilyen verziója úgy sincs itt senkinek:

Ha klasszikus minõség kell, akkor LG-vel nem lehet szerintem mellé lõni.

TBTPumpa
Nekem sem ez van. Csak ezt a képet találtam hirtelen a neten.
Tartalmilag ugyan ez, csak elsõ kiadásban van meg és nem Gyémántosban.
2010-ben vásároltam, gondolom az utolsó darabok voltak a CD Galaxis-ban belõle...

Tinman
Ez gyémánt... van ebbõl szebb is ;-)

Tinman
Szabad tudni mennyibe fájt mindennel együtt végül?

TBTPumpa
Én anno a CD Galaxisban 990 Ft-ért vásároltam meg.
ArtBook, Így készült DVD, képeslapok is voltak a dobozban.

Mibõl gondolod, hogy ez a bizbasz jó lesz neked egér gyanánt? Nekem ilyen van jelenleg.

Tehasut
Arra az art bookos Underworld kiadásra tavaly sikerült lecsapnom a Vaterán. <#finom>
Origi fóliás volt, meg is kérték az árát.
Rapid81
Ajánljatok már valami ütõs, jóféle, kényelmes egeret. Ezzel szemezek most, de sajnálok ennyit egy egérre. Meg a 3-asban nem lehet súlyelosztást állítani, csak az 5-ösben. Az meg 16k. :(

Zomil
Nem igy értettem, hanem a név dologra.

Rapid81
Könnyen megtanulhatod, akár ebben a játékban is. Elsõ részén szénné röhögtem magam. Nagyon jó szövegeket nyomnak a többiek. Állatok. Most meg Claptrap szerintem fetrengõs poénokat fog lövöldözni. :)

Tinman
Nah...

Underworld-bõl idehaza is volt a vastag dobozos, képeslapos, ART BOOK-os verzió, azt kihagyni. No meg a Legend Classic kiadás.

A korábbi részektõl viszont elcsöppentem! KEGYETLEN! Le a kalappal! Rém ritkák!

Tehasut
Még kéne oda egy írt dvd-s Guardian of Light.
TBTPumpa
Másik topikból:
True Tomb Raider Collection

Tinman
Instant buy!

Lenne, ha tudnék pókerezni... lövésem sincs róla :-D

Tinman
Live: Van rá lehetõség.
Steam: Nincs.

Nem én hoztam szóba...

Steam-el mi a bajom? Ezt már sokszor kitárgyaltuk:

- elvesznek játékok a semmibe, ha már megvolt 1x és vettem egy bundlet, akár olyat amit õk árusítanak. Tisztelet a ritka kivételnek.

- ünnepekkor jóval elõre le kell tölteni amivel játszani akarsz, mert beáll az egész mint a gerely

- lassú support

Amúgy egyre jobbak.

Ne értsd félre... gyûlölöm a Live-tól elkezdve egésze a Capsule-ig bezárólag az összes digitális baxást, de rá vagyok kényszerítve. Vagy ez van, vagy mehetek más hobbit keresni. Egyelõre még maradok.

Egy a lényeg: Egyik sem hibátlan és tökéletes... sõt. De REMEK játékokat kizárni élbõl azért, mert az Steam-es vagy Live-os vagy éppen Origin-es, elég ......... dolog. (Gondolj oda amit akarsz.)

Rapid81
Imi! Járnak mellé BL2 skinek! <#idiota>