Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen hülyeséget. Addig gondolod így amig ki nem próbálod.
Aztán nincs megállás.
Persze vannak dolgok amiket meg kell venni dobozosban (CE-k). De legtöbbször az dönt mi az olcsóbb. Ha a digi, akkor úgy ha a dobozos akkor az.
Þór vígi þessi rúnar
Szóval ez biztos nem lesz majd probléma. ;-)
Engem szerencsére nem érint, mást sem kellene, hogy zavarjon, elvégre itt majdnem mindenki HALOMBA fetreng az elmaradt játékokba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egész diskurzus a GfWL-t ért támadásokat tompítását képviselte részedrõl, miközben a legnagyobb bûnök el sem hangzottak. Bocsánat, de néhány dolog közül szinte nerdrage-t csapsz, velük meg joviálisan bánsz az achik miatt (nem elõször), és örülsz a logójuknak.
Fasza játékokat szerintem sem szerencsés kihagyni, de mindenki eldöntheti, hogy neki mi dealbreaker. Mindenesetre más (nem)vásárlási szokásait itt senki sem támadta most rajtad kívül. Én csak azt mondom, hogy van annak létjogosultsága, ha valaki egy rendszer ellen szavaz, és ezt szerintem nem korrekt annyival elintézni, hogy "oltári nagy fasság". (Nekem vannak Live-os játékaim még régebbrõl, de évek óta nem veszek egyet sem, mert van elég nem Live-os, ami érdekel, így azokat preferálom.)
Arty amúgy -favolta a topikot a spoilerek miatt. Nem akartalak megsérteni, de bosszant, amikor nem a probléma lényegére koncentrálsz, mert neked nem az a lényeg. De ha úgy gondolod, és ennyire zavar, akkor nem szólok hozzád többet. Legfeljebb a Heavenly Sword miatt :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legrosszabb esetben is (fõleg, ha hétvégéhez közelebb rendeltem) 7-10 napon belül a címemen volt a cucc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most épp out of stock, de hátha lesz még...
Sleeping Dogs Limited Edition - £3.99
Nálam a Steamet amúgy jobb színben tünteti fel a PSN is, az is egy elképesztõ vásárlószívatás hozzá képest, 2006 óta felrótt amatõr hibákat nem javítottak ki azóta sem, pedig már le is cserélték azóta párszor a felületet. Gyökerek. (Felkiáltójel nincs, mert csak tényt közlök, érzelmek nélkül.)
Az egész onnan indult ki, hogy ÉLBÕL el kell utasítani minden játékot ami GFWL-os. Majd véletlenül SEM veled elkezdtünk arról beszélgetni, hogy kinek milyen negatív tapasztalatai voltak egyik és másik kliens kapcsán. Csodálom, hogy Arty nem jött és nem szedte darabokra az Origint. Közben 2x minimum leírtam, hogy úgy ahogy van gyûlöletes mindegyik megoldás...
Aztán jöttél te és kiragadtál az egészbõl egy részt, majd jól megrágtad.
Nem errõl szólt, ez az egész és nem innen indult ki.
A Steam kínlódást pedig MEGKÉRDEZTE egy fórumozó, válaszoltam rá neki, mert úgy illik... olvasol is, vagy csak az írás megy?
Amúgy buzz off, már mondtam sokszor, hogy keress másik játszópajtást.
Másnak meg lehet a steamos megoldás a mérvadó...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Néha komolyan úgy érzem sokkal több munka, ha eredeti játékod van, mintha warezod lenne.
GFWL-el eddig nagy problémám nem volt, de nem tartom én sem valami felhasználóbarát rendszernek (egyszer DLC-t vettem rajta keresztül, hát kínszenvedés mire rájössz és ráadásul baromi logikátlan, mert a legalapvetõbb módszer nem fog eredményre vezetni: kártyával próbáltam fizetni, nem lehet. Nem azért mert nincs rá mód, hanem mert nem tudsz. Pontokért tudsz csak venni DLC-t, de ahhoz meg ki kell lépni a marketplace-bõl és a pontokkal játékon belül tudod megvenni az adott tartalmat.... Agyrém!)
Ehhez képest a steam tényleg press to play. Azért ott is bele lehet futni faszságokba ám (nem mûködõ programok, buherát igénylõ futtatás fõleg régi játékoknál, revoke-olás manuálisan, mondjuk ez is a gfwl-hez tartozik, és egyéb millió egy gond).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hogy világos legyek: én a mosdatás ellen tiltakoztam, hiszen a hozzászólásaid arról szóltak, hogy neked nem is volt velük problémád, de a support milyen frankó, ellenben a 120 éves Steam-kínlódást részletesen fel kellett hozni, a biztonság kedvéért.
Annak persze örülök, ha általában negatív hangulat uralkodik a GfWL ellen, és többen a pénztárcájukkal ellene is szavaznak (én is legfeljebb minõsített esetben vennék teljes áron GfWKL-es játékot, de olcsón is kerülöm, ha mód van rá). Mint vásárlónyúzó rendszernek, a bukását vagy legalábbis megjavítását kívánom. Tudom, hogy ez a te achimániás érdekeiddel ellenkezik (a Steames e-penis neked nem ugyanaz), de ez van.
Sima telepítésért meg jobb szeretném nem hívogatni a supportot. Sajnos sokan kínlódtak már GfWL-es játékokkal, engem is hívogatott haver, hogy hogy kell telepíteni, nagy fórumböngészés után derültek ki a Live-os bugok.
Csak azt kívánom ezzel mondani, hogy mert neked nem volt problémád vele, másnak okozhatott bõven gondot, tehát teljesen érthetõ a rendszertõl való idegenkedés. Szerencsére arra is volt példa, hogy panaszok és a rendszer bénasága miatt a Live-os alapjátékot már pusztán Steamworksös kiegészítõ követte.
A Steam nem makulátlan, de amíg a GfWL-es, a Uplayes és az Origines játékot is bolondbiztosabb Steamen venni, és annak a segítségét használni a letöltéshez, telepítéshez, addig ezeket a rendszereket nyilván csípõbõl veri. (Nem, nem mondom, hogy emiatt kihagynám az összes ezekre exkluzív játékokat, de biztos, hogy legalább várnék velük - vagy emiatt nem PC-re venném.)
Érdemes volt akkoriban végigjátszani.
Hint:
A harmadikról viszont még nem hallottam.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Pedig jópofik a skinek.
* No One Lives Forever: A Spy In A H.A.R.M.'s Way
* Contract J.A.C.K
Emlékszem egy gengszteres filmre, ami zalai forrásból került a HDD-mre, és egy parkban játszódott az egyik jelenete...
Azé' kiplatináztam <#ravasz1>#ravasz1>
Legkedvesebb support ever. Komolyan.
Hát izé... már értem miért nem mutattak eddig belõle semmit. Értem én, hogy humoros, de annyira erõltetett, hogy átesik a ló másik oldalára.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Még win98 alatt kezdte munkásságát és már ifjú korában legendás címek végigjátszásában nyújtott nélkülözhetetlen segítséget (Fallout 1-2, BG2, Wizardry 8, Max Payne, Medal of Honor Allied Assault).