Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
he?
Ilyen hülyeséget. Addig gondolod így amig ki nem próbálod.
Aztán nincs megállás.

Persze vannak dolgok amiket meg kell venni dobozosban (CE-k). De legtöbbször az dönt mi az olcsóbb. Ha a digi, akkor úgy ha a dobozos akkor az.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Páran itt kifejezetten kedvelik a Diablo 3-at vagy éppen a Simy City-t.

Szóval ez biztos nem lesz majd probléma. ;-)

Engem szerencsére nem érint, mást sem kellene, hogy zavarjon, elvégre itt majdnem mindenki HALOMBA fetreng az elmaradt játékokba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Majd fogsz szivni eleget, ha a mindig online és accounthoz kötös rendszer megjön :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
zorrobomber
Persze, gondoltam hogy jön még rá szállítási díj, szerintem még így sem vészes ár.

Azért konzolon nem túl sok lehetõség van dobozos játékkal szívni valamely keretrendszer miatt. Boxon legalább még opcionális full install is van, na ez PS3-on mondjuk már súlyos hiánycikk.
Most látom csak, hogy a lényeg lemaradt: ezúttal tényleg nem volt korrekt mintegy megszokásból felhoznom szövegértést, akármennyire is nem értek egyet a hozzáállás számomra zavaróan egyirányú megközelítésével.
Rapid81
Én Dirt 2-höz akartam DLC-t venni rajta keresztül, mert a játékban írja, hogy van, aztán a Marketplace-en meg már semmi. Az is fura volt. A Section 8 Prejudice-hoz a letölthetõ tartalom jött a Steamessel, de letölteni mûvészet volt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Microsoft is planning an unveiling event for the Durango on May 21st, just a few weeks before E3

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez sem bizonyít semmit, csak ,hogy neked nem volt gondod. Nekem meg 10+ éve nem volt se digitálissal se dobozossal gondom de ez sem jelent semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem baj, majd jön az always-online Nextbox :(
Na de itt majdnem mindenki warezol, szóval a GfWL mellõzése egy játék kihagyását sem jelenti :S

Az egész diskurzus a GfWL-t ért támadásokat tompítását képviselte részedrõl, miközben a legnagyobb bûnök el sem hangzottak. Bocsánat, de néhány dolog közül szinte nerdrage-t csapsz, velük meg joviálisan bánsz az achik miatt (nem elõször), és örülsz a logójuknak.

Fasza játékokat szerintem sem szerencsés kihagyni, de mindenki eldöntheti, hogy neki mi dealbreaker. Mindenesetre más (nem)vásárlási szokásait itt senki sem támadta most rajtad kívül. Én csak azt mondom, hogy van annak létjogosultsága, ha valaki egy rendszer ellen szavaz, és ezt szerintem nem korrekt annyival elintézni, hogy "oltári nagy fasság". (Nekem vannak Live-os játékaim még régebbrõl, de évek óta nem veszek egyet sem, mert van elég nem Live-os, ami érdekel, így azokat preferálom.)

Arty amúgy -favolta a topikot a spoilerek miatt. Nem akartalak megsérteni, de bosszant, amikor nem a probléma lényegére koncentrálsz, mert neked nem az a lényeg. De ha úgy gondolod, és ennyire zavar, akkor nem szólok hozzád többet. Legfeljebb a Heavenly Sword miatt :)
IMYke2.0.0.0
Ja, igen ezt el is felejtettem említeni :)(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
+ 2.95 GBP a szállítás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én például többször is. De vagyunk még egy páran a topikból.
Legrosszabb esetben is (fõleg, ha hétvégéhez közelebb rendeltem) 7-10 napon belül a címemen volt a cucc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Konzolos játékokkal 6 éve egyszer sem szívtam, pedig pár már járt a kezeim alatt. Javítanám a kijelentést... DOBOZOS játékokkal! Digitális vásárlás meg menjen a levesbe... azzal mindig is csak a gond lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sajnos az jár el jól, aki minden játéka kapcsán utánanéz, hogy mi is a szitu. Szomorú, de még mindig a legális vásárlós szív a legjobban....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
game.co.uk-tõl rendelt már valaki dobozos cuccot?
Most épp out of stock, de hátha lesz még...
Sleeping Dogs Limited Edition - £3.99

Azt írtam is, hogy megértem.
Egy-két játék esetében amúgy a Steamen is titkolva az aktivációs limit, amikor adott esetben a fejlesztõnél kell kuncsorogni, ha baj van, de szerencsére marginális és legalább nem véglegesen szív az ember. De ez is elfogadhatatlan.

Nálam a Steamet amúgy jobb színben tünteti fel a PSN is, az is egy elképesztõ vásárlószívatás hozzá képest, 2006 óta felrótt amatõr hibákat nem javítottak ki azóta sem, pedig már le is cserélték azóta párszor a felületet. Gyökerek. (Felkiáltójel nincs, mert csak tényt közlök, érzelmek nélkül.)
Tinman
Vegyél vissza egy picit magadból és olvass vissza!

Az egész onnan indult ki, hogy ÉLBÕL el kell utasítani minden játékot ami GFWL-os. Majd véletlenül SEM veled elkezdtünk arról beszélgetni, hogy kinek milyen negatív tapasztalatai voltak egyik és másik kliens kapcsán. Csodálom, hogy Arty nem jött és nem szedte darabokra az Origint. Közben 2x minimum leírtam, hogy úgy ahogy van gyûlöletes mindegyik megoldás...

Aztán jöttél te és kiragadtál az egészbõl egy részt, majd jól megrágtad.

Nem errõl szólt, ez az egész és nem innen indult ki.

A Steam kínlódást pedig MEGKÉRDEZTE egy fórumozó, válaszoltam rá neki, mert úgy illik... olvasol is, vagy csak az írás megy?

Amúgy buzz off, már mondtam sokszor, hogy keress másik játszópajtást.

Totti5
MS acsik az acsik atyja. Akármennyire is másolta le a Sony, vagy a Steam, egyiket sem tartom értékesebbnek? jobbnak? mint amit Lájvos profilomra kapok, vagy bármi másra.

Másnak meg lehet a steamos megoldás a mérvadó...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sajnos amennyi elõnnyel jár eredeti játékot venni, annyi hátránnyal is. Köztük ez is az egyik, hogy gyakorlatilag minden játékodat külön kell menedzselni, hogy melyiknél van limit, melyiknél van revoke, melyiknél hogyan kell eljárni.

Néha komolyan úgy érzem sokkal több munka, ha eredeti játékod van, mintha warezod lenne.

GFWL-el eddig nagy problémám nem volt, de nem tartom én sem valami felhasználóbarát rendszernek (egyszer DLC-t vettem rajta keresztül, hát kínszenvedés mire rájössz és ráadásul baromi logikátlan, mert a legalapvetõbb módszer nem fog eredményre vezetni: kártyával próbáltam fizetni, nem lehet. Nem azért mert nincs rá mód, hanem mert nem tudsz. Pontokért tudsz csak venni DLC-t, de ahhoz meg ki kell lépni a marketplace-bõl és a pontokkal játékon belül tudod megvenni az adott tartalmat.... Agyrém!)

Ehhez képest a steam tényleg press to play. Azért ott is bele lehet futni faszságokba ám (nem mûködõ programok, buherát igénylõ futtatás fõleg régi játékoknál, revoke-olás manuálisan, mondjuk ez is a gfwl-hez tartozik, és egyéb millió egy gond).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az is "oltári nagy fasság", ha valaki alapfokú szövegértés nélkül írogat egy fórumra.

Hogy világos legyek: én a mosdatás ellen tiltakoztam, hiszen a hozzászólásaid arról szóltak, hogy neked nem is volt velük problémád, de a support milyen frankó, ellenben a 120 éves Steam-kínlódást részletesen fel kellett hozni, a biztonság kedvéért.

Annak persze örülök, ha általában negatív hangulat uralkodik a GfWL ellen, és többen a pénztárcájukkal ellene is szavaznak (én is legfeljebb minõsített esetben vennék teljes áron GfWKL-es játékot, de olcsón is kerülöm, ha mód van rá). Mint vásárlónyúzó rendszernek, a bukását vagy legalábbis megjavítását kívánom. Tudom, hogy ez a te achimániás érdekeiddel ellenkezik (a Steames e-penis neked nem ugyanaz), de ez van.
Shep
Arra ott a warez :)

Tinman
Én meg csak azt mondom, hogy elutasítani élbõl egy kibaxott jó játékot azért mert GFWL-ot oltári nagy fasság...

Tinman
Sajnos nem ismerem a játékot, így nem tudok érdemben nyilatkozni róla... de elég kazuár fosnak tûnik, fõleg a hard time attack részek.

És a vásárló elõtt hazugság ködében lévõ aktivációs limitrõl is elmondják az igazságot, vagy azt nyeri velük az ember, hogy magyarul és kedvesen hazudnak? Valójában eddig úgy néz ki, hogy a support sem tudott az érintett játékosoknak világos választ adni, sem új kulcsot. De veled kedvesek voltak. Magyarul. Ennek joggal örülhetsz is, de az aktivációs limitet ezért talán nem kéne védeni.

Sima telepítésért meg jobb szeretném nem hívogatni a supportot. Sajnos sokan kínlódtak már GfWL-es játékokkal, engem is hívogatott haver, hogy hogy kell telepíteni, nagy fórumböngészés után derültek ki a Live-os bugok.

Csak azt kívánom ezzel mondani, hogy mert neked nem volt problémád vele, másnak okozhatott bõven gondot, tehát teljesen érthetõ a rendszertõl való idegenkedés. Szerencsére arra is volt példa, hogy panaszok és a rendszer bénasága miatt a Live-os alapjátékot már pusztán Steamworksös kiegészítõ követte.

A Steam nem makulátlan, de amíg a GfWL-es, a Uplayes és az Origines játékot is bolondbiztosabb Steamen venni, és annak a segítségét használni a letöltéshez, telepítéshez, addig ezeket a rendszereket nyilván csípõbõl veri. (Nem, nem mondom, hogy emiatt kihagynám az összes ezekre exkluzív játékokat, de biztos, hogy legalább várnék velük - vagy emiatt nem PC-re venném.)
Carlos
Íjjász Katalin.
Hogy imádtam én. És még mindig!

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Igen, volt benne pár jó pillanat de alapvetõen egy gyenge alkotás lett sajnos.

IMYke2.0.0.0
A Contract J.A.C.K. egy spinoff, és a NOLF Call of Duty-ja volt.
Érdemes volt akkoriban végigjátszani.
Hint: Mindhárom játékhoz honosítást is faragtam.

Rapid81
No One Lives Forever 2: A Spy In A H.A.R.M.'s Way

A harmadikról viszont még nem hallottam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Korr. jav.: No One Lives Forever 2: A Spy In A H.A.R.M.'s Way

Rapid81
Késõbb is meglesznek, ha megszerzed a játékot, mert játék közben feloldható dolgok, ugyanúgy, mint az elsõ részben a TF2 cuccok. ;)

IMYke2.0.0.0
Az számít, ha Tinman teljes végigjátszását megnéztem a Youtube-on?

IMYke2.0.0.0
Basszus... :(
Pedig jópofik a skinek.

IMYke2.0.0.0
* No One Lives Forever: The Operative
* No One Lives Forever: A Spy In A H.A.R.M.'s Way
* Contract J.A.C.K

IMYke2.0.0.0
Lekéstem arról - akkor még nem volt Pay Pal-em :(

IMYke2.0.0.0
Le a kalappal Édesanyád elõtt - önálló, tanult és mûvelt embert faragott belõled. EGYEDÜL és persze a hathatós segítségeddel, de akkor is.

zorrobomber
Ö, nem csak kettõ volt?

IMYke2.0.0.0
Imádtam mindhárom részét!

zorrobomber
Végülis csak egy "kolosszus" állt a Team Ico mögött, a Sony, szóval legkevésbé sem indie. Dolgoztam már a Sony-nak és egy fafejû, process imádó bagázs :)

IMYke2.0.0.0
Várj - nem publikáltátok véletlenül?
Emlékszem egy gengszteres filmre, ami zalai forrásból került a HDD-mre, és egy parkban játszódott az egyik jelenete...

Tinman
Nah... random indiefos.

Azé' kiplatináztam <#ravasz1>

Tinman
Magyar nyelvû support, szólsz nekik ha aktivációs gondod van és segítenek.

Legkedvesebb support ever. Komolyan.

Fpocok
Nah... le is vették.
Mindjárt nézek valamit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
FC3 Blood dragon leaked gameplay videó.
Hát izé... már értem miért nem mutattak eddig belõle semmit. Értem én, hogy humoros, de annyira erõltetett, hogy átesik a ló másik oldalára.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tehasut
Óóóó, jön az Angry Video Game Nerd Adventures Steam Greenlightra.

Tehasut
Én 99 óta használom az Intellimouse Exploreremet. Õ már családtag, ha engem túlél, a végrendeletemben rá is hagyok majd valamit (pl. az egérpadomat). <#nevetes1>
Még win98 alatt kezdte munkásságát és már ifjú korában legendás címek végigjátszásában nyújtott nélkülözhetetlen segítséget (Fallout 1-2, BG2, Wizardry 8, Max Payne, Medal of Honor Allied Assault).
zorrobomber
Nem rossz cucc, én elvoltam vele pár órát(~17), haverokkal gondolom még több is beleférhet.