311803
-
en azert until dawn melle odapreselnem a bloodborne -t sutyiba - aztan elmennek kezet mosni a hugyos bili utan :D -
Mondtam, hogy nem lesz azért olyan könnyű megkerülni őket.
DBH engem is érdekelne.
(már csak az Until Dawn kéne)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.03.21. 07:08:11 -
-
Szerintem a valve a bezsebelt pénzt jobban szereti mint a kiadottat. Ők tuti nem fognak fizetne senkinek, csak hogy őket részesítsék előnyben. Elég sok felhasz náló van akik igaz nem vígan, de kivárják ezt az 1 évet és steamen veszik majd a játékokat. -
Ez így akkor rip a Steamnek. 
Ha eddig semmi válaszlépést nem tettek az Epic-re akkor valószínű nincs is semmi a tarsolyukba. -
Igen Igen, engem nagyon megfogott a játék, szóval lazán ^^ -
Ezer éve nem jártál erre! Üdv! 
//Ezek szerint 6 végigjátszás eddig. Szép
-
Na akkor mehet majd a 7. végigjátszás Detroitból, immáron PC-n :D -
Ezt a QD-nek köszönd..Ők dobták az exkluzivitást és lettek multiplatformosak. Aztán az epic csak kapott az alkalmon.
Kár hogy másnak nem jár le a szerződése a sonyval és akar a multiplatform felé nyitni
-
Evoluti0N #305861 Mondjuk ez sokkal szimpatikusabb húzás, h konzol exkluzív cuccokat hoznak át PC-re, mint az, amikor Steamtől lopják el a már oda bejelentett játékokat. Tessék ezt a trendet folytatni. Inkább játszom Epic Store-on keresztül gépen, mint PS4-en. :D -
Azt gondolom jobb ha mindenki hozzászokik ami új game jön kb lassan minden 1 évig steam stoppos lesz. Mondjuk engem ez nem izgat mert ugyis 4-5 év illetve bundle távlatban vásárlok ,de biztos sokakat rosszul érint a dolog -
"As announced by Epic Games a few moments ago at GDC, The Sinking City will be available on the Epic Games store for a limited time before its release on Steam." -
Thumbs up! -
MrAndree #305857 Ha tényleg bekerülnek az ígért funkciók idén akkor engem onnantól annyira nem érdekel, elfér még egy kliens. Az meg nem baj ha izzasztják kicsit a Steamet. Viszont örülnék ha most már a felhasználóknak is adnának valamit az exkluzivitással (és nem, a 22. számomra érdektelen indie szemét nem az), mert eddig csak a kiadók/fejlesztők vannak lefizetve, mi nem nagyon. -
Hoppácska nem duó jön hanem trio
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls and Heavy Rain are all making their way to PC for the first time in 2019 through the Epic Games Store. -
A qva életbe!
Wishlistemen van / volt az Outer Worlds.... :(((
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.20. 18:40:02 -
Rony94 #305854 Ajjaj, kezdődik:
The Outer Worlds is Epic Store-os lesz és ezen kívül már csak Windows Store-on lesz elérhető, tehát a Steam úgy tűnik teljesen kimarad.
A Control szintén Epic Store exkluzív lesz.
Szóval az Outer Worlds is bukni fog PC-n. Ez kibaszott jó hír... -
MrAndree #305853 Idénre ígértek felhőt meg achievementeket is már (meg minden olyat ami többinél már van), szóval 2020 elején már lehet érdemes lesz ott is vásárolni.
Mondjuk pont ezek nem érdekelnek, mindhárom (mert gondolom a Beyond is jön) megvan PS 4en. -
Heavy-n ps3-on se volt. Azért írtam remélem magyarítják majd. -
Hát, fene se tudja ugye - ki tudja, hogy oldották meg a "portolást"...
//tudjuk, hogy PC-n történik a fejlesztés nagyrészt, de akkor is... -
Rony94 #305850 Ezt néztem én is. A GTX 1080 valami placeholder lehet, mert kizárt dolog hogy a Heavy Rain-nek szüksége van akár egy GTX 460-ra.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.03.20. 18:28:20 -
Válaszok a képeimen:
- Detroit: hun van
- Heavy Rain: hun nincs -
"Detroit: Become Human"
~~~~~~~~~~~
"Heavy Rain"
-
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.03.20. 18:25:41 -
Vajon a Detroit pc-re is megkapja a magyar feliratot?
Heavy Raint viszont remélem magyarítják! Le is porolom a ps3-at és törlöm róla a picsába
De mondjuk milyen érdekel...hirtelen már nem büdös a szemétláda moslék pc-sek pénzze? Ugye hogy az a pénz is pénz..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.20. 18:26:12 -
Rony94 #305845 Na ezért már én is felregelnék Epic-re. -
Na, ez már viszont elgondolkodtató!
//szerk.: Unchartedeket és a Last of Ust hozná, akkor már részemről minden bűne el lenne felejtve a Zepiknek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.20. 18:20:42 -
Rony94 #305843 HOLY FUCKING SHIT!!!
Jön a Heavy Rain és Detroit PC-re....Epic Store-on.
Heavy Rain
Detroit: Become Human -
Én ki sem merem számolni, hogy mennyit tudnék lekapni 24 óra alatt :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felhívod őket és kikéred erről a véleményüket. Elmondod, hogy azért kérdezed, mert ezzel a sávszélességgel és a mai streaming videószolgáltatások világában repkedő adatmennyiségekkel előfordulhat, hogy nem férsz bele minden hónapban ebbe a keretbe. Ha az ügyfélszolgálat azt válaszolja nem gond, mert nem foglalkoznak vele, vagy figyelmeztetnek időben, ha gond az adatforgalmad akkor nyugodtan töltsd le amit gondolsz, ha pedig azt mondják figyelik szigorúan akkor legalább tudod. Első válasz azért jó, mert ezzel lesz egy beszélgetésed rögzítve, hogy te megkérdezted tessék ahhoz tartania magát a szolgáltatónak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, de ha kipróbálom, majd mondjam az, hogy de azesgéről' a Kigyi azt mondta, hogy nem kell ráparázni? Sajna itt a szerződésben, aláírtam, elfogadtam.
Most kijött egy régi film 6 része egyben FHD, 50 GB-os pakk. Érdekel. Repkednek a GB-ok pillanatok alatt és inkább nem húzogatnám a szolg. bajszát, mert nincs alternatívám. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értelek és azt is, hogy kábelneten lógsz vidéki szolgáltatónál, valamennyire problémás is lehetne, de azért a gyakorlat nem azt mutatja, hogy a korlátot szó szerint vennék. Persze vannak kivételek, de a szolgáltatók is tudják látják azt amit mi.
A 11 nap a streaming-re szólt, ha egész nap játszol ezzel a szolgáltatással akkor kb ennyit fogyasztanál. Szándékosan nem a max sávszéllel letolható adatot írtam tudom az jóval több lenne nálam is durva számok lehetnek Gbit-en :D Továbbra is tartom nem kell ráparázni erre ennyire.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.20. 17:29:22 -
Ez a 8GB/óra ez csak a feltöltés volt. Ha a letöltést nézem az brutális... 40 MB/s nálam a csúcs, úgy 1 óra alatt gyak. 140 GB-ot leszedhetnék, amiből világosan látható, hogy a megadott 2600 GB-ot, kevesebb, mint 1 nap alatt el is érném. -
Sajnos én nem ezeknél vagyok. -
With all due my respect... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nem vagyok egy töltögetős warezmatyi. Nincs rá szükségem, a 3-4 digit kliensen belül több ezer játékom van.
És mégis mióta van komolyabb netem nem tudok 1 TB alatt maradni/hó! Tetszik érteni? Direkt fair akarok lenni. Ha elszabadulnék, nevetve meglenne 2 hét alatt a 2.6 TB. Miért?
- Itthoni IP cam folyamatosan megy, meglepődnél milyen forgalmat csinál.
- Fater szereltetett fel a telekre is IP cam-et, az még nagyobb felbontásban tolja...
- Nejem a távoli családjával naphosszat videotelefonál, folyamatosan neten lóg, YT, FB, videók dögivel, mind stream!
- Sorozatjunkie vagyok... egyszerre nézek 2-3-at. Megnéztem, delete, nem érdekel már utána. Na most legutóbb a Dexter 500 GB felett volt és NEM merem leszedni a 300 GB-os Rém Rendest meg az 500 GB feletti "24"-et, mert jelenleg 1.3TB-nál tartok ebben a hónapban.
- Steam... ha 2-300 GB-ot nem generálok vele 1 hónapban, akkor valami bajom volt.
- Origin, Uplay, GoG, dettó. Miért? Mert miért ne próbálnék ki ezzel a nettel játékokat?
- PS4. Elmebetegek... ez itt mindig úgy repteti a 10-20-50 GB-otkat, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga.
- YT nézelődés, és igen Indavideó is néha, ja meg Spotify meg Vimeo, meg a tököm tudja még mi.
Na most azt mondod, hogy 11 napig tartana elérni a határt. Nem igaz. A Dexter 500GB-ját itt d.u. elkezdtem, éjfél előtt lejött. Ezt szorozd meg 5-el és ott is vagyunk! Ergo 2-3 nap alatt NÓTASZÓVAL elérhetném a határt :-(
És ebben tudod mi a vicc, hogy ezek a vicces fiúk a szolgáltatónál, mindig piszkálnak vele, hogy +500 Ft-ért 500 megabitem lehetne, miért nem váltok feljebb? Röhej... azzal 1.5 nap alatt lazán elérném a korlátot, akkor meg azért baxtatnának, hogy mit művelek. -
Értem. Nos, nyíltan vállalom: megnyugtattál. 
//szerk.: mondjuk, kíváncsi leszek, hogy az itteni szolgáltató mit ad kézbe szerződés gyanánt 2020 végéig...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.20. 17:20:26 -
"Kis" cégek mint Tarr, Fibernet (most már Invitel) kénytelenek megtartani a korlátot. Hálózatukat könnyen meg lehetne fektetni nagy adatforgalmat bonyolító felhasznlókkal. Biztosítékként tartalmazza a szerződés, de nem feltétlenül alkalmazzák a gyakorlatban.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.20. 16:56:40 -
2014-16 között mindhárom "nagy" szolgáltató (Telekom, Digi, UPC) eltörölte a korábban "fair use policy" néven ismert/elhíresült forgalomkorlátos mókákat az otthoni előfizetésekből, egyikük ÁSZF-jében sincs már nyomuk sem (ezekben az években kezdte el mindhárom cég árulni az 500-1000 megabites előfizetéseket).
Voltak is róla hírek akkoriban, hogy sorban kivezetik ezeket. És elég szomorú, hogy kis cégeknél még mindig megvannak. Ma már csak mobilinterneten, és főleg roamingnál foglalkoznak ezzel, mert annak van még "értéke".
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.20. 16:54:54 -
Még, ha komolyan is vennénk az adatforgalmi problémát 240GB lenne mondjuk egy nap, ha életed sem lenne csak a gép előtt gubbasztanál. Még Tinman szolgáltatójánál is nagyjából 11 napig tartana elérni a szerzödéses határt, de ki tud egy hónapban 264 órát játékkal tölteni? Na ugye ez egy életszerűtlen helyzet, de nem kell félni ettől sem ugyanis a teljes sávszél alig pár százalékát használnád mindeközben tehát nem 2-300Mbit-el vagy uram bocsáss meg 800-900Mbit-el húznád a hálózatot amire már rá lehetne fogni, hogy jah hát extrém adathasználat ezzel kell kezdeni valamit.
Már nem tudom az idejét mikor vettem a NAS-t itthonra, de amikor vettem kb 2-3TB-nyi adatforgalmam lehetett vele, mert leszedtem azt amit le akartam a lehető legjobb minőségben. És ezt csináltam hónapokig, de egy mukk sem hangzott el a szolgáltató oldaláról. És azóta is gyakori az, hogy 4-500GB-ot leszedek, mert éppen valamire kíváncsi vagyok, vagy csak, mert majd kell valamikor aztán leszedem, mert elfér. Felfelé irányba szintén komoly mennyiséget forgalmaztam youtube/twitch (főleg utóbbi ment sokat felfelé). Mag-on is első 5K-ban voltam a felhasználók között ami azért nem kevés adatforgalmat jelenthetett.
Viszont ez egy olyan hálózaton ahol 2Gbit-es sebsséget kínál a szolgáltató nem jelenthet gondot és még csak extrém használatot sem.
Mindenzt csak azért írtam, mert ami a szerződésben van az a szolgáltató védelmére van benne azért, hogy egy túlterhelt hálózatot anélkül rendbe tudjon szedni, hogy azt fejlesztené. Azért van, hogy vérpistikét kiszűrjék a rendszerből nem miattunk akik éppen csak kortyolnak a hálózat vizéből.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.20. 16:47:05 -
Olvastam, de olvasd el te is amit írtam ez ma már nem egészen úgy működik mint régen. Akinek ezzel baja van most az nem néhány 10GB forgalom miatt bukott meg, hanem több TB-nyi napi forgalmak miatt folyamatosan ennyit tolva. Na azt én is bannolnám a hálózatomról örökre. Optikai hálón meg főleg nem gond 100GB-ok is folyhatnak naponta az sem tűnik fel a központnak :D