Vin Diesel Marvel-hős lesz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen, énis óriásit csalódtam mikor a vezért megláttam hogy feka....
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Daredevil elõször Ben Affleck volt, õ jól el is játszotta a szerepet oké. Most meg vagy Vin Diesel vagy Jason Statham lesz? Te jó ég! Ben bácsi már nem akarja bevállalni?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
mivel már úgyis tojtak bele és Kingpin néger lett a filmben...Vin Diselnek esetleg megelõlegeznék egy kifehérített Luke Cage karaktert...
Dieselt megnézném Elvis-séróval :-)
Két kopasz fizimiskájú színész két SÉRÓBÁRÓ szuperhõs szerepre?
Nemá
Nemá
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát csak egyetérteni tudok az elõttem szólókal.
Namorral kapcsolatban anno felreppent a hír, hogy Ryan Reynolds-é lehet a szerep. Az igen jó ötletnek tûnt, de hát azóta õ lett Deadpool, így nem biztos, hogy a kapalban maradt sajnos. 😞
Namorral kapcsolatban anno felreppent a hír, hogy Ryan Reynolds-é lehet a szerep. Az igen jó ötletnek tûnt, de hát azóta õ lett Deadpool, így nem biztos, hogy a kapalban maradt sajnos. 😞
kapjanak eszükhöz héló😊)..még Statham se kell daredevilnek...Namornak se igazán..van annyi marvel még mint a nyû,ennyire ne szálljanak el a hülyeségben
Diesel mint Daredevil vagy Doctor Doom???
Hell no!!
Hell no!!