Az új Stargate-sorozat legújabb elõzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem jó lesz én szeretem az összes stargate sorozatot.
Bith
Igaz, bocsi :/.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hat igen az SGA-bol nem lesz tobb, pedig abbol megtobbet ki lehetett volna hozni mint az SG1-bol, csak hat az irokat kellene kipicsazni.....
ez spoier volt, de megbocsátom mert már láttam:D

\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Jaja Bith, ne várd. Sajna ez engem is szíven ütött, pedig már voltak kedvenc karaktereim, fõképp Todd. :D Pedig szívesen elnéztem volna még vagy 4-5 évadot az Atlantiszból.
Én ezzel adóztam a SG-1 és SGA emlékére:
Stargate Universe

Saját készítésû és a Universe címet nem erre az új sorozatra értettem, hanem az eddigi részekre.
még1?!? ufff

Bith
SGA-ból az utolsó rész volt az amikor leszálltak San Francisco-ban (vagy hol)? Szal, ne várjam a folytatást? :/

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

jozing
már várom! SGA nekem jobban tetszett mint sima SG1 (a dizájn meg a sztori is jobban bejött. meg a karakterek is). remélem ez is hozza ezt a szintet!

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,