57
Volvo - The Game
-
#57 http://www.mediafire.com/download.php?nojhjmymzz2 -
007 Zolee 007 #56 Kösz, akkor jól láttam, hogy csak azt engedi. GTR Evo-hoz honnan tudnám leszedni a Chayka pályát? -
Tytan112 #55 Csak az automata váltót. -
007 Zolee 007 #54 A segítségeket ki lehet kapcsolni Competition módban? -
007 Zolee 007 #53 Csak annyira, hogy 1 kerék a vonalon belül (pályán belül) marad, különben jön a figyelmeztetés és nem számolja az időmet. A 3. kanyart jobban engedi levágni. -
Tytan112 #52 Kicsit javulva 480. 50:4 körüli idővel (nem emlékszem pontosan), Tytan néven...a célegyenes utáni balost aztán a jobbost le tudod vágni? Sztem abban van a nyitja az első 10be kerülésnek. -
007 Zolee 007 #51 Én 111. vagyok 0:49:100-val Speedy néven. A 45-ös idő meg bunda, olyan nincs, hogy valaki 1 és fél másodpercet ver a másodikra 1 körön. Erre senki sem képes ugyanolyan autóval. Talán a nordschleife-i pályán elképzelhető lenne. -
Tytan112 #50 Megjött a reges e-mail, 560. vagyok összetettbe...de aki 45-s kört ment, hogy csinálta elképzelni sem tudom -
#49 Ez nekem új, én mindig a controlsban állítottam be az ehhez szükséges négy billentyűt és azokkal pozicíonáltam magam a cocpitben és most csodálkoztam hogy az a négy billentyű nem szerepelt a controlsban. -
#48 A FOV beállításon kívül az egérrel (jobb/bal klikk+húzás) lehet az ülés pozíciót változtatni... ez már a GTR óta így van. -
#47 Ahogy a többi race játékban, ebben is lehet az egérrel állitani az üléspozicíót. -
Csambo2 #46 Nekem tegnap küldtek emailt de 1 óra van aktiválni és arröl lekéstem :( Ma pedig én sem tudok már regisztrálni..... -
#45 Tudom, épp az előbb körözgettem rajta STCC kocsikkal... :) -
#44 Mar van. -
#43 Ha nem lenne a Chayka pálya nem is foglalkoznék tovább a játékkal, remélem minél előbb lesz pálya konvert. :) -
#42 Az igazából a FOV, amivel tényleg lehet szabályozni hogy előrébb vagy hátrébb legyek, de a képet is eszerint nyújtja. A többi race játékban van olyan hogy adjust seat left,right,up,down vagy valami ilyesmi, de itt nincs. Amúgy csak nekem tűnik grafikailag visszalépésnek? Az autó modellek nem épp a legszebbek, gyengébbek mint a race játékokban. -
#41 A pilóta elhelyezkedését a Visual Settings-ben tudod állítani! Utolsó előtti! Azthiszem 100 on van alapból! Fékerő eloszlást meg ugyanúgy mint a többibe! Ő, ú azthiszem! Nekem ezzel állította! -
#40 Nekem sem küldött! Próbáltam először freemail-essel aztán meg hotmail-essel és egyikre se küldött! Amikor meg írom be a nevem meg emailem akkor nagy betűvel írja! Pedig nincs bekapcsolva a capslock! -
#39 Ezt nemértem...nekem nem. -
#38 igen -
#37 A multinál nektek küld a simbin aktivációs emailt mikor regisztráltok? -
#36 Pedig nálam a belső beállításoknál nem engedi:( -
#35 Maxra felvan tolva az egész. -
#34 Melyik beállítást használni az árnyékoknál?Mert négyzetes az egész nálam:D -
#33 -
#32 aha:) mind1 sry, utcai kivitelre gondoltam. -
#31 Túraautók,de gyáriak. -
#30 gyáriak, vagy ezek szar túra izék, vagy mik, amik pár képen vannak^^ -
#29 Ez a chayka pálya nekem kifejezetten tetszik :D -
#28 Kár, hogy se törés se sérülés model nincs benne :( -
#27 Egyész jó kis játék ez. Az S40 és a kombi 850-es tényleg nagyon vadul mennek. -
#26 http://s60game.volvocars.edgesuite.net/Volvo_TheGame_1.0_Setup.exe -
#25 Honnan lehet tölteni?:) -
#24 Egy kis értékelés:
- Az intro egyszer nézhető, semmitmondó.
- A Controlsból sok minden hiányzik például a pilóta elhelyezkedését állító gombok, így nem lehet közelebb vagy távolabb tenni a műszerfalat, az alap beállítással kell menni (mondjuk az annyira nem rossz). De például a fékerő elosztást sem állíthatjuk gombról.
-Nincs setup lehetőség ahol az autót állíthatjuk, ami kínos mert több verseny modell is van köztük azoknál azért lehetneá llítani ezt azt.
-Az egyik pálya az STCC-ből van, mint ahogy az egyik autó is. Összesen két pálya van.
-Az S40et és a 850est élvezetes vezetni, remélem ezeket átkonvertálják Evo alá (vagy elég ha csak bemásolom a megfelelő helyre?)
Persze mivel ez egy ingyenes "mod", aminek csak reklám célja van, így ahhoz mérten nagyon jó, csak olyan tákolmány szaga van, míg az M3 challenge-nek annyira nem.
-
#23 Na végre. Bár lehet,hogy eddig is lelehetett tölteni,csak nem találtam meg. -
#22 Tölthető.... -
#21 26.-a van de sehol semmi? -
#20 Május 26-tól ingyenesen tölthető, addig is egy videó a linken. -
#19 Mégse csak 1 kocsi lesz:)
-
#18 Uncsi