14
  • karit
    BSG-t nem bántani! Bizonyára költségtakarékosságból hagyták ki a képstabilizátort a CG-ből...
  • Loverman
    basszus hogy lefogyott a csávó
  • SonicBoom
    az egyik korai alkotását se hagyjuk ki: "Bad taste"
  • pepe792
    Valószínű azért mondták neki hogy csinálhat 3 filmet A gyűrűk urából, és ráadásul egyszerre forgathatja le a 3 filmet, meg azért előlegeztek meg neki filmenként 100milliós költségvetést, mert előtte nem csinált semmi maradandót.
  • bmw
    Hat ez a fos billegos kamera nezet, hat ettol idegbajt kapok...
  • kalapos01
    Más nyomot nem hagy??? Szerinted miért rendezhetett LOTR-t? Mert olyan jó filmeket csinált korábban. Sőt, PJ előtte szinte csak jobb filmeket csinált, csak kevesebb pénzből. A Hullajó nagy klasszikus, a Mennyei teremtmények is nagyon nagy, de a Törjön ki a frász!-t is sokan elismerik.

Jó a LOTR, szó se róla, de ki tudja, lehet, hogy egy pár hollywoodi profi is megcsinálta volna ilyen jóra?
  • NEXUS6
    Ja, ez most a trendi. A Battlestar Galactikán is ettől kapok hányingert, amikor az utolsó legolcsóbb fényképezőbe/kamerába is beépíttettek már valami stabilizálót.

Amúgy valahogy nem villanyoz fel a téma.
    Szerintem egy jelentős bukás lesz belőle, amúgy Peter Jackson munkássága sem hagyott túl mély nyomot bennem.
    Ha kap sok pénzt akkor csinál belőle egy nem rossz filmet, de attól függetlenül, hogy megrendezte a LoTR filmeket szerintem más nyomot nem igazán hagy a filmtörténelemben.

Valszeg van egy jó barátja!:)))
  • kriszwells
    Nekem tetszett a Halo game, egy filmet szívesen megnéznék, bár lehet CGI-s jobb lenne, élőszereplősen lehet elszúrnák, mint már sok mindent. A játékból pár helyszínnel, azokkal a zenékkel és MC-el....
  • Harkat 89
    Arra nemgondoltál direkt nem kalkulálták bele? Ez a lényege ennek, hogy így olyan mintha dokomentum film céljából valaki rohangálna városba és veszi fel az eseményeket. Szerintem. De lehet tévedek.
  • LegionarR
    Olvass, értelmezz...
    A linkelt videó az Alive in Joburg, ami alapján készül a District 9...

Szóval lehet hogy a District 9 sem százmilliós költségvetésű lesz, de ennek a 6 perces valaminek a minőségéből értelmetlen azt leszűrni hogy a készülő film is ilyen lesz...
  • Aldo Moro
    Látszik, hogy alacsony költségvetésből készült, egy nyamvadt kamerarögzítőt nem tudtak belekalkulálni a filmbe.
  • lama king19
    ez + mi a franc?
  • Gladiator
    szar a link