35
Six Days in Fallujah
-
JonasSandor #35 Nem jelent meg, majd 2024-be felpörög. -
#34 Na, megdöglött a topik? -
JonasSandor #33 39 euró. -
JonasSandor #32 Már most bele lehet kukkantani milyen lesz. -
JonasSandor #30 4 pálya lesz benne ami édes kevés másfél év alatt. Várunk tovább a teljesre, így legalább 1000%-ék hogy megfogja látni jövőre a napvilágot.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2023.06.01. 22:51:38 -
TomStorm #30 Hát erre most nagyon kiváncsi vagyok! -
JonasSandor #29 Június 22 én jön. A teljeset 2024 re halasztották. -
robicarlos6 #28 2022 Q4-re csúszott a Six Days in Fallujah -
hunbalee #27 Bevetés közben a Six Days in Fallujah
-
#26 Na végre.
akkor + fav vissza -
#25 Elkészült! -
Bezárnak a Six Days in Fallujah fejlesztői?
Alig jelentették be pár hónapja a Six Days in Fallujah-t, a játék készítőinek nyakába már most annyi gond szakadt, amely másoknak csak évek során jön össze.
Az amerikai Atomic Games a Konami támogatásával kezdte el fejleszteni a 2004-es bagdadi inváziót feldolgozó akciójátékot PC-re, PS3-ra és X360-ra, ám nem sokkal a bejelentés után a kiadó elállt a projekt pénzelésétől a közvélemény negatív visszajelzései miatt. Az Atomic azonban nem adta fel, egy ideig kiadó nélkül folytatta a munkálatokat abban reménykedve, hogy hamarosan újabb szerződést írhatnak alá valamelyik nagyobb céggel.
Azonban mind a játék témája, mind a játékeladások visszaesése miatt a terv kudarcba fulladt - az Atomic a minap pénz híján leépítésekre kényszerült, a játék fejlesztését pedig a testvérvállalat Destineerrel folytatja. A cég fejesei igyekeznek korábbi alkalmazottaikat beajánlani más csapatoknál, mások szerint viszont korántsem ilyen rózsás a helyzet, s az Atomic aligha fogja túlélni a változtatásokat. Meg nem nevezett források szerint a 75 fős csapatból már csak tizenketten maradtak meg, közülük négyen pedig még csak nem is játékfejlesztéssel foglalkoznak. Úgy tűnik, az Atomic lehúzhatja a rolót.
info: Gamekapocs -
#23 Na ez helyes. -
#22 Kiadót keresnek! -
#21 Befagyasztva! -
#20 Interjú -
#19 Támadják a játékot!... -
#18 Hát lehet hogy, a "six day"-s tényleg adig fog tartani:) -
#17 Több háátérinfó a PGO-ról
96 óra játékidő? WTF? lol -
Ilyen fegyó is lesz a gémbe. -
#15 De szerintem még egy AA se lesz nem, hogy Arma vazze^^
De ne így legyen:) -
#14 Akkor csak a második sor számít. :P -
#13 Hol zárták be? Te keversz valakivel. Amúgy ha bezárták, akkor én szóltam személyesen a modik topikba! -
#12 Mit nyitogatod itt a topikokat? A felét mindig bezárják!
Amúgy jó a gém érdemes volt topikot nyitni! :D -
n3whous3 #11 :DDDDD -
#10 Hát nem is lesz egy Arma, az biztos. Szerintem a kettő közt lesz...80% árkád, a többi szimuláció, meg egyév) -
#9 Árkádnak látszik a 6#-ban lévő kép alapján^^ -
#8 Hát ez elég egyszerű játék lesz a sztori alapján....
A hős amerikai hadsereg bemegy irakba kilő néhány 50 éves tankot, aztán szétlövi a várost.
Majd a játék végén megszólal az amerikai himnusz, miközben néhány katona elmorzsol egy két könnycseppet, hogy igen, megint győzött az igazság. -
#7 Cooperative biztos lesz neki :) -
És még egy új kép. -
n3whous3 #5 Van arról hír, hogy milyen kompexitású lesz a dolog? Nehézségre gondolok itt meg játékmenetbeli elemekre. -
#4 -
n3whous3 #3
Azt hiszem ezt a grafikát csak a játékmenet fogja megmenteni -
#2 hah. ez jó lesz! :) -
#1 A PC-re és konzolokra is megjelenő Six Days in Fallujah az Amerikai Hadsereg 2004-es bagdadi invázióját dolgozza fel, hiteles dokumentációkra és beszámolókra építve.
A sztori szerint a hadsereg inváziót vezénylő csapatának egyik tagját alakítjuk majd, és nem kevesebb, mint hat teljes napot élhetünk át, melyek mindegyike Bagdad belvárosában fog játszódni. A játékot a Konami megbízásából az Atomic Games fejleszti, a megjelenés pedig valamikor jövőre várható.