3
  • B0nFire
    #3
    Én nem értem az efféle kezdeményezéseket. Ha jól tudom, már általános iskolában tanítanak informatikát. Nem ott kéne még csírájában felvilágosítani a gyereket - aki abban a korban még jóval rugalmasabb, és nagyobb a befogadóképessége -, hogy hogy megy ez a vebkettő napjainkban? Az infótanárok mit tanítanak? Persze, tudom. Ami a NAT-ban szerepel. De akkor beadványt kell benyújtani az Oktatási Misztériumba, hogy változtassanak a NAT-on, és vegyenek bele olyan fejezeteket is, ami mára már fontossá vált.

    Nem a Microsoft Excellel kell hülyíteni a gyereket; két kilométeres függvény íratni vele, mert ha nem használja utólag, nagyon hamar elfelejti. (Tapasztalatból mondom, mert amikor tanultam, én is írtam fejből két méteres függvényt, ma meg már egy összeadást nem tudok vele megcsinálni)
  • Tikal #2
    bocs, de aki felteszi a fél életét egy blogra, ne csodálkozzon ha másnap a kollégái vagy a főnöke is elolvassa hogyan baszott be a hétvégén meg ilyenek...
  • Iamzozo
    #1
    Ezzel csak egyet tudok érteni, de a "szabályrendszert" még mindig meg lehet szegni óvatlanul. Talán önkontroll, ésszerűség. Szerintem túl sokat bízunk a netre.