Női filmmel gyengítik a Prince of Persiát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a francot érdekel a szex és nyûjork?
"Persze nem egyszer elõfordult már, hogy a különbözõ célcsoporttal rendelkezõ filmek egyazon hétre kiírt premier esetében is sikeresek tudtak lenni"
Úristen, ekkora baromságot... hát hogy a fenébe ne tudnának sikeresek lenni, ember! Te magad írtad a megoldást, a lényeg a különbözõ célcsoport! Egyébként nincs az elõírva, hogy aki megnézi az egyiket, az nem nézheti meg a másikat. Engem ha érdekel egyszerre több film, magasról szarok arra, hogy egyszerre mutatják be, nem vagyok elkötelezve egyik stúdiónak sem, úgyhogy ha olyan adódik, szépen megnézem mind a kettõt. Persze ez a veszély ebben az esetben nem áll fenn, én a nyüves szingliket egész biztos nem nézem meg. Azt viszont elõre megmondom, hogy a PoP filmet fogják elhalasztani. Nagyon meg lennék lepve, ha nem így lenne.
Úristen, ekkora baromságot... hát hogy a fenébe ne tudnának sikeresek lenni, ember! Te magad írtad a megoldást, a lényeg a különbözõ célcsoport! Egyébként nincs az elõírva, hogy aki megnézi az egyiket, az nem nézheti meg a másikat. Engem ha érdekel egyszerre több film, magasról szarok arra, hogy egyszerre mutatják be, nem vagyok elkötelezve egyik stúdiónak sem, úgyhogy ha olyan adódik, szépen megnézem mind a kettõt. Persze ez a veszély ebben az esetben nem áll fenn, én a nyüves szingliket egész biztos nem nézem meg. Azt viszont elõre megmondom, hogy a PoP filmet fogják elhalasztani. Nagyon meg lennék lepve, ha nem így lenne.
A barátomat végignéztem, ahogy legalább 5-ször végigjátsza mind a három PoP-t PS2-õn. Nekem nagyon tetszettek a játékok, annak ellenére, hogy inkább RPG-zek, úgyhogy részemrõl a PoP film áll az elsõ helyen.
Lehet lett volna olyan nõ, aki Jake izmos felsõtestére kíváncsi lett volna, így viszont inkább a nyivákoló szingliket választja.
na itt lesz majd,hogy a pasik nem viszik el a csajokat a moziba,menjenek a barátnõikkel,õ haverokkal a másik terembe megy😊))