16. Titanic Filmfesztivál - Hajónapló '09
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A chaser egy nézést mindenképpen megér ám többet biztosan nem, én pont erõltetettséget éreztem rajta végig, illetve a helyi szervek simán alúlmúlnak bármilyen amerikai általános iskolásokból verbuvált gyerekhadat is észben pedig hát az kihívás.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem mondod<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> Cat szerintem mondjuk a latin elnevezésére lehetett kiváncsi 😊
Egy szõrös szörny, ki az ágyéka elõtt tartja hatalmas szemgolyóját, szerintem.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Hülye vagyok. Jelen pillanatban egy vödör hamu van a kezemben...<#falbav>#falbav> A nagyfokú felületességemnek köszönhetõen félre- és alig olvastam, ami a lényeg.
De hál' istennek a fele még így is igaz, és helytálló!
De hál' istennek a fele még így is igaz, és helytálló!
Olyan jól mutatja az itt tapasztalható érdeklõdés is ennek az egésznek a súlyát... Borzasztó és lesújtó! Ami nem megy, miért erõltetik? Inkább azokra a területekre kellene nagyobb figyelmet fordítani, amik világhíresen mennek nekünk. De nem, komplett iparágak mennek mennek tönkre, ill. hagyják tönkremenni - tönkretenni...
12000 nézõ volt kíváncsi erre a cirkuszra? Könyörgöm, hát ennél többen mûködtek közre ezek összehozásában! Hol van még egy ilyen terület a világon??! Képzeljük el, hogy egy gyárnak van ötszáz dolgozója, de a termékeikre kevesebb, mint ötszáz vagy mondjuk ötszáz vevõ kíváncsi... stb. stb. Meddig maradhatna életben az a vállalkozás?
Olyan jó lenne, ha megérhetném azt a létezõ rendszert, ahol mindenki csak a saját pénzét szórakozhatná el! Szerintetek hány mûalkotás készülne kis ?hazánkban?
12000 nézõ volt kíváncsi erre a cirkuszra? Könyörgöm, hát ennél többen mûködtek közre ezek összehozásában! Hol van még egy ilyen terület a világon??! Képzeljük el, hogy egy gyárnak van ötszáz dolgozója, de a termékeikre kevesebb, mint ötszáz vagy mondjuk ötszáz vevõ kíváncsi... stb. stb. Meddig maradhatna életben az a vállalkozás?
Olyan jó lenne, ha megérhetném azt a létezõ rendszert, ahol mindenki csak a saját pénzét szórakozhatná el! Szerintetek hány mûalkotás készülne kis ?hazánkban?
http://www.sg.hu/kep/2009_04/titaf1.jpg
Ez a kép vajon mit ábrázol?
Ez a kép vajon mit ábrázol?
gomorra remek volt, fehér nászéjszaka szintúgy, a chaser igazi élmény. vagy õk merítettek jól, vagy én merítettem jól az õ merítésükbõl, de a legtöbb film, amit láttam, bejött.
bár az is igaz, hogy idén jutottam el a legkevesebbre, 8 filmre.
bár az is igaz, hogy idén jutottam el a legkevesebbre, 8 filmre.