7
  • narumon
    #7
    A chaser egy nézést mindenképpen megér ám többet biztosan nem, én pont erőltetettséget éreztem rajta végig, illetve a helyi szervek simán alúlmúlnak bármilyen amerikai általános iskolásokból verbuvált gyerekhadat is észben pedig hát az kihívás.
  • AzUs
    #6
    Nem mondod Cat szerintem mondjuk a latin elnevezésére lehetett kiváncsi :)
  • tommyknockers
    #5
    Egy szőrös szörny, ki az ágyéka előtt tartja hatalmas szemgolyóját, szerintem.
  • fortresscomm
    #4
    Hülye vagyok. Jelen pillanatban egy vödör hamu van a kezemben... A nagyfokú felületességemnek köszönhetően félre- és alig olvastam, ami a lényeg.
    De hál' istennek a fele még így is igaz, és helytálló!
  • fortresscomm
    #3
    Olyan jól mutatja az itt tapasztalható érdeklődés is ennek az egésznek a súlyát... Borzasztó és lesújtó! Ami nem megy, miért erőltetik? Inkább azokra a területekre kellene nagyobb figyelmet fordítani, amik világhíresen mennek nekünk. De nem, komplett iparágak mennek mennek tönkre, ill. hagyják tönkremenni - tönkretenni...
    12000 néző volt kíváncsi erre a cirkuszra? Könyörgöm, hát ennél többen működtek közre ezek összehozásában! Hol van még egy ilyen terület a világon??! Képzeljük el, hogy egy gyárnak van ötszáz dolgozója, de a termékeikre kevesebb, mint ötszáz vagy mondjuk ötszáz vevő kíváncsi... stb. stb. Meddig maradhatna életben az a vállalkozás?
    Olyan jó lenne, ha megérhetném azt a létező rendszert, ahol mindenki csak a saját pénzét szórakozhatná el! Szerintetek hány műalkotás készülne kis ?hazánkban?
  • Cat #2
    http://www.sg.hu/kep/2009_04/titaf1.jpg

    Ez a kép vajon mit ábrázol?
  • winnie
    #1
    gomorra remek volt, fehér nászéjszaka szintúgy, a chaser igazi élmény. vagy ők merítettek jól, vagy én merítettem jól az ő merítésükből, de a legtöbb film, amit láttam, bejött.

    bár az is igaz, hogy idén jutottam el a legkevesebbre, 8 filmre.