Már idén elkészül az Üvegtigris 3.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Mitõl kultfilm?
Pl ezektõl:

- Ízirájder öcsém ízirájder!
- Úgyhogy légy olyan jó, menj hátra szépen és verd le azt a kuurva lakatot! Mivel? ANYÁDDAL!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Molnibalage
A 2. részt a 20. perc táján meguntam és lelõttem... Azóta sem néztem meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A kettõ nekem se jött be elsõre, még másodikra, aztán tavaly láttam. És igazából leesett, hogy mikor az elsõ készült még aránylag rendben volt az ország, és volt mindenkinek humora, a másodikra már kezdtek elég erõteljesen elromlani a dolgok, így egy kicsit borúsabb lett. "Soha semmi nem változik", ezért lesz minden rosszabb. Én a filmet magam részérõl egy véleménynek tartom, az átlag magyar vállalkozóról, akinek nem az állam a legnagyobb ellensége, hanem a "barátai". És a hülye emberek, illetve a haszonlesõ barátok elõl nem lehet elbújni. És mikor teljesülne a nagy állom, biztos a pottyantósban vagyunk 😊
Jöhet a 3. rész, és kár, hogy már Bajusz nincs velünk 😞

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Kelta
Mitöl kult film valami?

hát hogy idéznek belöle, hogy sok sok filmszeretönek, beugrik már egy mondatbol, egy pillanatbol😊
nekem a kedvencem, és szerintem az egyik legnagyobb duma, ami volt magyar filmben:

- mennyire vagy túsz? a sörhöz odaférsz??

ez üt mint tyson 😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Dynamic
Teljesen igazad van. Mivel neked nem tetszett, ezért nyílván nem is lehet kultfilm<#wilting>
Teppik Amon
a 2 jól indult, de egyszerûen xar volt a befejezése. Olyan nagyon össze-vissza lett. Az elsõ fele nézhetõ. A "túsztárgyalás" a legjobb rész! HOL A SÖR OSZI ?? 😄

Várjuk a 3.at.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Phate
Sajnos Bajusz Rezsõ már nem fog jelentkezni ha ég a tarló... =(
Kontroll szonda

[ edrink.blog.hu ]

Érdekes lesz ez a forgatás,vajon bevonják majd a tigris melletti motelt is?😄
mitõl mitõl?hát a sok suttyó kiragasztotta a szutyuki hátuljára, hogy ízirájder, aztán máris kult lett belõle...

Gyühet!
Mindenkinek más tetszik, ez relatív dolog. Valakinek igenis kultfilm státuszba emelkedett. Nyilván más az ízlésed, ha felsorolnád nálad mi a kultfilm, könnyen lehet mi néznénk kikerekedett szemmel 😊 Szerinted? 😉
Lemaradt a "szerintem".

Tekintve hogy ennél vannak sokkal jobb magyar filmek így nem értem.

"Kultfilm? Ne hülyéskedjünk már! Mitõl kultfilm?"

ne hülyéskedjünk már attól nem kultfilm, hogy neked nem tetszett? a veronika kettõs élete tán bejött?
ha a szerelõk maradnak jöhet az új rész, ha nem bírják õket újra összeszedni akkor kár erõltetni.
hát nem véletlenül.elég jó humorral áldották meg.nézz beugrót,abban is õ hozza a legpoénosabb jeleneteket.bízzunk benne h nem lesz nagyon erõltetett a 3. rész.
Kultfilm? Ne hülyéskedjünk már! Mitõl kultfilm?

Csak az 1-et láttam, de az elég is volt...

Akkor már rudolf péter az író, a rendezõ, a producer, a vágó, a fõszereplõ meg még ki tudja mi..