18
  • Sanyix
    Mitől kultfilm?
    Pl ezektől:

- Ízirájder öcsém ízirájder!
    - Úgyhogy légy olyan jó, menj hátra szépen és verd le azt a kuurva lakatot! Mivel? ANYÁDDAL!
  • Molnibalage
    A 2. részt a 20. perc táján meguntam és lelőttem... Azóta sem néztem meg.
  • pixx
    A kettő nekem se jött be elsőre, még másodikra, aztán tavaly láttam. És igazából leesett, hogy mikor az első készült még aránylag rendben volt az ország, és volt mindenkinek humora, a másodikra már kezdtek elég erőteljesen elromlani a dolgok, így egy kicsit borúsabb lett. "Soha semmi nem változik", ezért lesz minden rosszabb. Én a filmet magam részéről egy véleménynek tartom, az átlag magyar vállalkozóról, akinek nem az állam a legnagyobb ellensége, hanem a "barátai". És a hülye emberek, illetve a haszonleső barátok elől nem lehet elbújni. És mikor teljesülne a nagy állom, biztos a pottyantósban vagyunk :)
    Jöhet a 3. rész, és kár, hogy már Bajusz nincs velünk :(
  • Kelta
    Mitöl kult film valami?

hát hogy idéznek belöle, hogy sok sok filmszeretönek, beugrik már egy mondatbol, egy pillanatbol:)
    nekem a kedvencem, és szerintem az egyik legnagyobb duma, ami volt magyar filmben:

- mennyire vagy túsz? a sörhöz odaférsz??

ez üt mint tyson :)

• Dynamic
    Teljesen igazad van. Mivel neked nem tetszett, ezért nyílván nem is lehet kultfilm
  • Teppik Amon
    a 2 jól indult, de egyszerűen xar volt a befejezése. Olyan nagyon össze-vissza lett. Az első fele nézhető. A "túsztárgyalás" a legjobb rész! HOL A SÖR OSZI ?? :D

Várjuk a 3.at.
  • Phate
    Sajnos Bajusz Rezső már nem fog jelentkezni ha ég a tarló... =(
    Kontroll szonda
  • clx457
    Érdekes lesz ez a forgatás,vajon bevonják majd a tigris melletti motelt is?:D
  • neoG
    mitől mitől?hát a sok suttyó kiragasztotta a szutyuki hátuljára, hogy ízirájder, aztán máris kult lett belőle...
  • Aldo Moro
    Gyühet!
  • Etinger
    Mindenkinek más tetszik, ez relatív dolog. Valakinek igenis kultfilm státuszba emelkedett. Nyilván más az ízlésed, ha felsorolnád nálad mi a kultfilm, könnyen lehet mi néznénk kikerekedett szemmel :) Szerinted? ;)
  • Reg5
    Lemaradt a "szerintem".
  • Reg5
    Tekintve hogy ennél vannak sokkal jobb magyar filmek így nem értem.
  • winnie
    "Kultfilm? Ne hülyéskedjünk már! Mitől kultfilm?"

ne hülyéskedjünk már attól nem kultfilm, hogy neked nem tetszett? a veronika kettős élete tán bejött?
  • Stonee
    ha a szerelők maradnak jöhet az új rész, ha nem bírják őket újra összeszedni akkor kár erőltetni.
  • NSC
    hát nem véletlenül.elég jó humorral áldották meg.nézz beugrót,abban is ő hozza a legpoénosabb jeleneteket.bízzunk benne h nem lesz nagyon erőltetett a 3. rész.
  • Reg5
    Kultfilm? Ne hülyéskedjünk már! Mitől kultfilm?

Csak az 1-et láttam, de az elég is volt...
  • AZTA
    Akkor már rudolf péter az író, a rendező, a producer, a vágó, a főszereplő meg még ki tudja mi..