Megszületett a tudós robot elsõ felfedezése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Kara kánként folytatom tanításom.
No igen, néhányan kicsit eltúlozták. Viszont én is magamra vettem, sõt most is vehetném, mert a hasznossága ellenére én sem sok új elemet látok benne. Mármint különféle szakértõi rendszerek is vannak, laborok is, automatizálás is... Nem is értem, miért nem csináltak még ilyet korábban. Inkább etikai oka lehetett, mint technikai, szerintem.
ps. mostanában nap mint nap próbára teszi kissé az idegeimet a 2.8 éves kislányom. :) (Okos, aranyos és szép :), de nagyon eleven, önfejû és szófogadatlan. :)) Én itthon dolgozom, és õ is itthon van az idõ nagy részében, mert nem volt hely a bölcsiben.)
a, egyetértettem veled. Anyám. ("..is..")
b, #14, egyébként pedig a "jaa, csak ennyi, ez lófasz, erre egy idomított majom is képes" hozzáállásra mondtam, hogy attól, hogy a tálalás nyilván baromság, hiszen jelenleg nincs olyan, hogy MI, még látni kell az elõrelépést. Ez még nem az, amitõl besül a hajunk, ez az egyik lépcsõ azon az úton. A t. fórumozók viszont csak annyiban találják a dolgot hasznosnak, hogy eldolgozgat. Ennél kéne többet látni. Pedig Te általában értesz magyarul, ez most nem jött össze, szar napod volt?
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
és abba gondoljatok bele, hogy A.I. -ik írnak majd az "õ" képességeiket is meghaladó A.I. -kat, és az ember már csak külsõ szemlélõje(reméljük haszonélvezõje is :D) lesz a megjelenõ dolgoknak.
persze mindez csak feltételes módban :D
Ezzel kicsit elkéstél. Lásd hsz #13.
"A cucc viszont hasznos, punktum. Ha ti nem látjátok benne az elõrelépést, akkor sötétek vagytok."
Te vagy a sötét, ha nem értetted meg, hogy nem a hasznossága lett elvitatva, hanem az egész félrevezetõ tálalása.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Még a végén összeszövetkezik a kenyérpirítómmal és a tejhabosítómmal és átveszik a hatalmat a világon...
Kisérlet megfigyelés, adatgyûjtés elemzés értékelés, újabb kísérlet... Szerintem egy sakkprogramot kalapáltak át.<#whatever>#whatever>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
há' ezt nekem elég gyakran mondja má' :p
Jaja engem is megtévesztett elsõre, mert tulajdonképpen nem ismerem mit is csinál pontosan, komolyan hangzik, hogy mutáns élesztõket tenyészt ki.
Szerintem a szabad akarat nem feltétlen velejárója a "valódi" mesterséges intelligenciának. Ha képesek leszünk megalkotni, akkor befolyásolni is tudjuk majd valamilyen szinten, pl beállítani ,hogy csak egy bizonyos tartományon belül gondolkodhasson, szabályokat bevinni, amik szabályozzák a mûködését. Talán így gyorsabb is lesz majd. Ha belegondolunk az embernek sincs teljesen szabad akarata. Vannak tényezõk amelyek befolyásolják a gondolkodásunkat: ösztönök,környezetünkben lévõ befolyásoló tényezõk(pl emberek,társadalmi normák),betegségek,drogok... Habár elvileg bármit megtehetnénk, gyakorlatilag ezek a dolgok szinte mindig befolyásolnak.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Majd akkor lehet mesterséges intelligenciáról beszélni, amikor majd utasítanak egy számítógépet, hogy csináljon meg valamit, a gép meg azt fogja válaszolni, hogy: "Nem csinálom." Ez már a szabad akarat halvány jele lenne. Az ellenkezés, amit a kisgyerek elsõnek tanul meg.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kíváncsi vagyok ,hogy lett megvalósítva ennek, meg a videóba annak a fizikai egyenletet alkotó robotnak az ai-ja. Valszeg semmi új, csak a felhasználás módja miatt kapott figyelmet és mert elérte ezt az áttörést, hogy jó eredményt kapott. Nah majd valamikor utánaolvasok.
:D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs