Marvel Ultimate Alliance 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gamekapocs 8.3
ipon 70
jó olvasást!
csak jöjjön már ki PC-re is, Cooperative módot akarok! de azonnal.
ipon 70
jó olvasást!
csak jöjjön már ki PC-re is, Cooperative módot akarok! de azonnal.
hát, ps 2 emuval talán, de gondolom az minõségben és fps-ben olyan is lesz..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Emulátorral elindulna szerintetek?
Mert nem adják ki azért nem látod hogy jön pc re !!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Ez kibaszás. Egyre közeledik a megjelenés de sehol sem látom, hogy kiadnák PC-re <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Hát IGN szerint jön PC-re, de az összes többi magazin, még a gametrailers is nem jelölte be PC-t😞
mivaaaan? idáig nem volt arról szó hogy nem jön PC-re...fakkk
Racism is a weapon of mass destruction!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Kiváncsi leszek, hogy marad a hack and lash rpg stílus vagy olyan lesz mint a witcher, hogy én dönthetem el a kamera nézetet. A válfölötti kurva jól jönne. Bárcsak úgy lenne. ne ilyen kattingtatós... bár lehet az is, csak klegyen benen eilyne opécsoó
Next PC upgrade: 2022
Én is nagyon várom a 2-t de amig nem jön ki nincs kedve valakinek az eggyel multiba nyomni?
nem csak hogy Hulk is ott van, hanem minek ehhez Latveria meg Doom???
tényleg, csinálhatnának egy WorldWarHulk-ot is xD
tényleg, csinálhatnának egy WorldWarHulk-ot is xD
EZ jó 😄 Bármikor átruccanhatunk hozzá. Ezek a trailerek naon bíztatóak, várom már naon. Fura kissé hogy a CW-t dolgozzák fel és Hulk is ott van <#nyes>#nyes> Nem mintha annyira érdekelne, jó lesz vele zúzni.
><
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kojiro ergo sum.
hááát...elméletileg a CWt dolgozzák fel...Cap csak a CW legvégén hal meg, szóval max a záróvideóban lesz 😉
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát a megjelenésre még sajna várni kell <#rinya>#rinya> Elsõ naon bejött tuti ez jobb lesz, legalábbis a trailerek alapján. Történetre leszek még kíváncsi.