8
-
Grifidos #8 Itt volt az ideje!
Az egyetlen normális zenei csatorna volt, amióta "magyarosították" a vivát meg a MTV-t azóta azok is nézhetetlenek.
-
Hegemonix #7 Érdekes, valszeg vmelyik aktuális slágerlistára kapcsolsz oda folyton.
Amikor nem tematikus műsor megy, Én számtalanszor látok 60-as 70-es 80-as évekbeli számokat, igaz, csak reggelente hallgatom, mivel a g*ci CC esténként elveszi előle a levegőt... -
smaszi #6 Én alig nézek ilyen csatikat, és most winnie is jól beszél (mikor nem), ahányszor futólag odatévedek, mindig valami mostani music megy... -
winnie #5 én folyton 2009-es számokat látok rajta a pussycat dolls-tól lily allanig.
amúgy meg gondolom az európai kiadásra gondolsz, hiszen az amerikai vh1-on leginkább valóságshow-k mennek. -
GG #4 1ből kettő? Na melyiket fogja választani a kábel szolgáltatom, lehet tippelni a drágábbat? Azt hiszem búcsut inthetek a CCnek! :S -
1Obi1 #3 Moslék? A VH1? A 70-80-90-es évek slágereit felvonultató csatorna? Hát normális?
Nem is szenny mint a tiniknek való Viva vagy Mtv. -
#2 Na, nem is baj, egy moslék zenecsatornával kevesebb. A comedy milliószor többet ér. -
Proart #1 T-nél nem lesz VH1. Se kábelen, se műholdon, se iptv-n.