29
  • bagoly007
    *vitatkoztok
  • bagoly007
    Itt vitatkozok hogy melyik antivirus jobb NOD vs akarmi, de a lenyeget senki se vette eszre, mivel a virus neve Conficker, nem Conflicker....
  • Narxis
    Így van.
  • USAMEN POWER
    Végülis mindenki azt használja amit biztonságosabbnak, vagy jobbnak talál.
    Én személyszerint csalódtam a Nodban, ezért használok mást...
  • Narxis
    Akkor valami egyedi hiba, nekem is meggyűlt a bajom tegnap vele, fel akartam rakni szüleim gépére a 4-es verzió újabb alverzióját(4.0.417) de mindig úgy szoktam, hogy a korábbi verziót teljesen leszedem, kitakarítom a gépről. Nem bírtam uninstallálni mert valami read error-ra hivatkozott, meglátogattam ezt az oldalt:

http://kb.eset.com/esetkb/index?page=home

begépeltem pontosan a hibaüzenetet és meg is adta a megoldást. Aztán már tisztán ment minden. Ilyenek előfordulhatnak, a saját gépemen gond nélkül tudtam felrakni az újabb verziót.
  • qwas
    Nod-ot használok már vagy 6 éve és még soha semmi panaszom nem volt a gépemre illetve gépekre. Nuku instabil működés vagy más gyanús dolog.
  • Dark Angel 666
    ez gyári win , ugyanaz a példány futott Noddal is
  • Narxis
    Én a NOD-ot használom a 2-es verzió óta, még default beállításokkal se volt gondom, tesomnak szintén pedig ő szökőévente egyszer telepít mindent és utána jó pár évig nem frissít semmit, csak NOD adatbázisa frissül nála és kattintgat mindenre, nála sincs még gond. Szüleim gépén ESS 4.0 van, ők meg abszolút nem értenek hozzá, én tartom karban a gépüket és ott se találtam még semmit.

Én aláírom, hogy a NOD adatbázisa kicsit gyenge, több szignatúrával kéne frissíteni naponta, de a heurisztikája jó, a gépterhelése alacsony és az eltávolító modul is javult a 4-es kiadásban.
  • Narxis
    Hajaj, ha mindenképp váltani akartok akkor Avira, Kaspersky esetleg Norton. A Sunbelt VIPRE a virusbuster motorját használja, nem ajánlom.
  • Narxis
    Firefox + NoScript + AdBlock Plus + HUfilter
  • RoCkEtAnDrEw
    hát akkor ezt megúsztuk gyerekek :P a noddal meg kitörölheted, akárki akárhogy mondja h jó, az szar. ! nekem a norton 360 vált be sebesség, stabilitás és működést mindent egybevetve. és külön kiemelném a sebességet. nagyon gyors ;-)
  • roliika
    Iframe Inf fertőzött itt az SG-n az Avast szerint!!!!! Márpedig ha ez riaszt akkor van is ott valami!!! Itt a hirdetés a hozzászólások fölött.
  • hottold
    jobb helyeken szokták volt még ezt hoax-nak is hívni.
  • hottold
    na ez a lári-fári
  • jAMEsbAUd
    Mi a cegunkkel tobb szaz gepre telepitettunk NOD -ot, de az evek soran annyit csalodtunk benne, hogy mar alig varjuk, hogy lejarjanak a liszenszek es utana atterunk a Sunbelt VIPRE -re...
  • traveller
    Utoljára kb 1 éve próbáltam a NOD-ot, nem vált be.
    Nem ismerte a vírusokat, ha mégis felismeri akkor nem tudott vele mit kezdeni, csak karanténbe tudta rakni. Érdekes mód olyanokat is vírusnak titulált ami nem is volt az. Pl friss telepítésnél (háló nélkül) az FF-et vírusosnak nézte. Volt olyan amikor az internetet tiltotta le úgy, hogy reinstall lett a vége mert semmit sem engedett ki.

A mostani verzióval nem tudom mi a helyzet.
  • Narxis
    Nagy számok törvénye, Magyarországon a NOD részesedése a vírusirtó piacon több mint 60%.
  • USAMEN POWER
    Mindent beállítottam, a nod feltelepítése után kb 20 perc még azzal ment el hogy a Nodot állítottam... Mindenesetre ha 10 embert megkérdezel, 8 an biztos azt mondják hogy a Nod nem jó !
  • Narxis
    Felelőtlen voltál és/vagy nem jól állítottad be a rendszered és/vagy a NOD-ot.
  • Narxis
    Nem szabad buherált winfost használni.
  • Narxis
    Nem hinném.
  • USAMEN POWER
    Nekem is Avast Home Edition van, és megvagyok elégedve vele.
    Volt Nodom is, mindenesetre ha bejött egy vírus ki is ütötte, azt szabadon zabálta a gépem, vagy ha meg nem is ütötte ki, tudott terjeszkedni a gépemen anélkül hogy a Nod észrevette volna. Mindenesetre ha vírus volt azt én vettem észre előbb vagy utóbb, a programok, és a windows zavaros működéséből...
    Volt mikor jelzett a Nod hogy vírus, pedig vírushoz nem volt köze a dolognak :D
  • Dark Angel 666
    Bizony a NOD egy rakás szar , nekem amikor fenn volt teljesen instabil volt a Windowsom , most Avast Home Edition-el 1 éve stabilan megy
  • roliika
    Pedig igaza van.
  • Narxis
    nana !
  • Narxis
    Csak elindítottam ennél a hírnél a társalgást. :P
  • USAMEN POWER
    A Nod32 egy rakás szart nem ér !
  • slime001
    Ezt ugye csak poénból mondtad?:D:D:D
  • Narxis
    Aki NOD32-t használ az tökéletesen védve van mindennemű támadás ellen.