24
-
pasi29uk #24 És igen!
Angol kutatók hat évi munkával és pár milla font elköltésével megalkották a lyukat!
Mi van ha beesik a hó? Vagy berepül egy légy? :D -
#23 bár mondjuk ez olyan szar h nyugodtana kezükbe kerülhet :D -
#22 hehh :D ez egy baromság :) dehát..nehogy a terroristák kezébe kerüljön ;-) -
korpati #21 Ezt az okosságot már 20 évvel ezelőtt láttam katalógusban. Akkor sem hozott különösebben lázba. Inkább egy jó tele. Inkább áprilisi tréflinek tűnik!! :-) Egészségünkre!! :-) -
#20 Nagyon jó ötlet, de a megvalósítás nem a legjobb :) Egyrészt látszik, hogy ott van oldalt a lyuk, másrészt eléggé figyelemfelkeltő az amikor valaki olyat fotóz aminek nincsen sok értelme :D -
Aldaris #19 Teljesen egyetértek B0nFire-el. Tükör, dejó...
Nézzék már meg a videót is, teljesen nyilvánvaló a dolog. A bevágott képeken még látszik is, hogy nézik hogy mit csinál az csaj. Max telefotónál jó, ahol elég messze vagy, hogy lássák.
-
#18 Pedig aki már próbált elkapni pillanatokat az utcán egy telével a gépén, az nagyon jól tudja, hogy a legtöbb tekintetet szinte vonz a nagy teleobjektív, szinte azonnal odanéznek, ahogy rájuk irányítod a lencsét. A kevésbé szégyellős fotóalanyok arca is sokat változik ha tudják, hogy fotózod őket.
Ez a cucc így elég sok esetben lehet megoldás, nem találom hülyeségnek. (persze nem sapnyolviasz, de a sikere az egyszerűségében rejlik) -
Gabe Dearborne #17 Marhaság, mert ha már itt megjelent, akkor mindenki tud róla. Ezen kívül pedig bizonyos helyekre akkor sem engednek be DSLR-rel, de még kompakttal sem, ha hason csúszol, és úgy könyörögsz. Fölösleges pénzkidobás. -
Alvarez999 #16 A szenzoreltolásos hatékonysága pedig erősen romlik nagyobb gyújtótávolságokon. -
Alvarez999 #15 Telével ugyanazt a fényerőt nehezebb elérni, na meg az optikai stabilizátor sem mindenható. -
babajaga #14 Agyament féleszűség! -
warman88 #13 Csak nekem van olyan Wanted utóérzésem? Kanyarbalövés helyett kanyarbafotózás. Semmi értelmét nem látom a dolognak. Ha valaki az utca pillanatait akarja elkapni az vesz egy telét és nem egy 18-70-el bohóckodik, ami még cropos váznál, nagy jóindulattal sem kistele... -
#12 15-20 méterről már nem szúrható ki könnyen, hacsak nem világítással szemben dolgozol.
Egyébként nekem ez inkább egy indirekt NIKON reklámnak tűnt, semmint egyéb termékismertetőnek.
-
#11 Most mi van, feltalálták a tükröt? Agyam elszáll; mindenki vak, hogy nem látja azt a bazi nagy lyukat az objektíven??? Kábé 3 éves gyereket lehet ezzel becsapni; kíváncsi leszek, mennyire fog ez a hülyeség elterjedni. -
polarka #10 Ötletes, de miután elterjed ez a módszer, közismert lesz, akkor már senki sem dől be neki. -
Flashy #8 azért lehet hogy van, akinek feltűnik hogy egy bazinagy lyuk van az oldalán :) -
#7 Szerintem ezekkel a gépekkel menüből megfordítod a képet és kész -
Razide #6 Az ilyen tükörreflexes gépekre rakott normális rendszervaku feje elforgatható. Legfeljebb azt mondod, derítéshez lesz :-) -
#5 Kémfotó vakuval? Az kicsit sem feltünő.
Esetleg ha nagyon kell, akkor odaraksz a vaku elé egy másik tükröt. -
misran #4 Erre megoldás lehetne egy álvaku amely minden irányba villan, hogy ez se buktasson le... :) -
#3 Kár, hogy este sem használható. Másfele villog a vaku, mint ahova fényképeznek vele. :) -
misran #2 Szuper!
Kár hogy fordít a képen. Ezt kiküszöbölhetjük egy második tükörrel. Ja, de akkor már egy periszkópunk van amivel méginkább el lehet bújni.
Amúgy nagyon jó, nekem főleg a szégyenlős gyerekek lefotózása miatt tetszik. Kéne egy ilyen a családba...
-
Me Ga #1 Ez nagyon testzik.
A minőség nem romlik a tükör miatt?