Blokkolná a Skype-ot a T-Mobile

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ez igaz, akkor
azonnal átváltok Vodafone-ra

<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

Vodafonos vagyok, és gondolkodtam, hogy mobilnetet a T-Mobiltól fogok eztán venni, mert nagyobb a lefedettség. De most akkor errõl szó sem lehet.

Kara kánként folytatom tanításom.

Tinman
Akinek ifosa van az eleve ferde, aki ráadásul még t-ököm grouphoz is tartozik az már törzstag a Kék Osztrigában <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ha itthon blokkolja a T-Mobile a Skype-ot, vagy nem lesz tethering (a lehetõség adott az iPhone 3.0-ban ugye, csak a szolgáltató engedélyezésén múlik, hogy adott helyen lesz-e), most tudok kapásból 20 embert mondani (közöttük szerepelek én is), akik azonnal felmondják a szerzõdést ezzel az egész szarral kapcsolatban.. megyek akkor pannonhoz vagy a faszom se tudja. a németeket meg amúgy sem szeretem 😊
Jó látni, hogy mennyire szíveteken viselitek a németországi elõfizetõk sorsát... 😊

Sir Quno Jedi
Kíváncsi vagyok a terminal szerviz kapcsolatokat mikor fogják tiltani, mert akkor végkép nem lehet majd melózni ezeken a szarokon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Eztán hogy fog az ember a kollegáival meló közben beszélni konfban, avagy videókonfereciákat tartani, avagy bármit, ami a civilizált világban szokás!? Ezzel pont a 3G lényegét ölik meg, mert emailezgetéshez nem kell 3G.

Ez szvsz. kimerít a szélhámosság, félreveztés és csalás fogalmát, de a legaljáig! Nesze neked 4G! Azon majd már irc chat-elni sem lehet, mert védeniük kell a sávszélt?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha megtehetik, hogy önkényesen blokkolnak tartalmakat és szolgáltatásokat, akkor idõvel blokkolhatják a jutyúbot, vagy ami éppen jólesik nekik (akár a google-t is). Kérdem én hova vezet ez és vajon milyen alapon van joguk BÁRMIT korlátozni?!?! Ez nem a torrent, még csak azt sem foghatják rá, hogy majd te biiiiztos illegális tartalmakat fogsz letölteni vele!

Ha megváltoztatja a szolgáltatást, akkor díjmentesen biztosítania kell annak femondását is, mindenféle hûségdíj, meg hasonló ószemét uzsorás húzás nélkül!

Kamu. A beszéd alapú számlázott forgalom is épp olyan adat alapú, mint az IP telefonálás.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Sir Quno Jedi
Jah, csak ha én veszek 3G-s mobilnetet a laptopomhoz, vagy PC-mhez és azon nem fog menni a skype, mert a trémobil faszkodik, akkor bizony nem fogom véka alá rejteni az eddig sem túl rózsás véleményemet velük kapcsolatban. Nem mindenki telefonban használja ám azt a szaros sim karit! Jóhogynem majd ADSL-en is blokkolják a skype-ot, hogy használd helyette a vezetékes telódat! A jó k. anyjukat már!

Tanúlság: SOHA, SEMMIT SEM SZABAD VENNI TÕLÜK! (még egy szaros telós bõrtokot sem)

Miylen szar szöveg... Amúgy csak bepróbálkoznak, és értékelik a visszajelzéseket. Ha nem lesz túl nagy az ellenkezés a fórumokon, be is fogják vezetni.

AE
Á dehogy, senki ne gondoljon ám arra, hogy a számhívásos beszédforgalom bevételeit akarja megõrizni a Trémóbájl. A céget csupán és kizárólag az elõfizetõinek nyújtott szolgáltatás színvonalának megõrzése érdekli.

Sebaj, ezzel még több ember fogja feltör(et)ni az ájfónját és átmenni más szolgáltatóhoz. Bár a havi díjakat így elbukják sajnos.

← ElőzőOldal 2 / 2