A videojátékok javítják a látást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
szóval:
De egyébként ebben a kontrasztérzékelés javulásában egy kicsit kételkedek, de hát ha a tudósok mondják... :o
latastrening.hu -t ajánlom mindenki figyelmébe! 😊
De egyébként ebben a
szemem,-2 rõl -1re...aztán hogy ettõl vagy sem,azt mindenki fantáziájára bízom. Engem nem is érdekel,részemrõl egyszerüen csak örülök neki..... <#smile>#smile>
Az élet a legjobb méreg...
Szokásos SG-s kommentelõk...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kamu.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Uh ezek után én is minden mozgást észrveszek perifériáról, na meg elég jól megmondom egy hangforrás irányát.
És ez a probléma a mai mozognak a lombok, meg a fû is játékoknál, hogy ott minden mozog, uh nehezen tûnik fel 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
:-)
Nem a látás élességérõl volt szó, hanem a kontrasztérzékenységrõl. Az éppen nem a dioptria.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Játékokban 1-2 pixel mozgás a nagyon távolban és már ugrik is a BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HECCCCSSSÁT :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)