Érnek valamit az illegális letöltésre figyelmeztetõ üzenetek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vastagon f*s*k bele a pofájukba:
- egyrészt mert a torrentnek van saját beépített titkosítása és az hogy xy bárhol is felírta az IP címemet , akármilyen trackeren, az még nem bizonyíték bíróságon, ugyhogy dugják fel maguknak az IPmet ,
- másrészt ha valaki ennyire darázik hogy lenyomozzák , az még plusszba rá tud húzni egy TOR proxy-t is az adatforgalomra, ha kiválasztja a SOCKS5 proxyt majd címnek beírja, hogy 127.0.0.1 portnak pedig hogy 9050 , miután elindította a TOR-t, (így sem lesz lényegesen lassabb a letöltés kb. 1 nap helyett 2 nap alatt töltõdik le egy DVDnyi anyag)
- egyrészt mert a torrentnek van saját beépített titkosítása és az hogy xy bárhol is felírta az IP címemet , akármilyen trackeren, az még nem bizonyíték bíróságon, ugyhogy dugják fel maguknak az IPmet ,
- másrészt ha valaki ennyire darázik hogy lenyomozzák , az még plusszba rá tud húzni egy TOR proxy-t is az adatforgalomra, ha kiválasztja a SOCKS5 proxyt majd címnek beírja, hogy 127.0.0.1 portnak pedig hogy 9050 , miután elindította a TOR-t, (így sem lesz lényegesen lassabb a letöltés kb. 1 nap helyett 2 nap alatt töltõdik le egy DVDnyi anyag)
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Tévedsz. :)
Elég, ha az IP-d feltûnik egy swarmban. Még a nagy privát trackerekbe is simán be lehet így szivárogni, hiszen vannak, akik elég nyíltan árulnak accountokat ilyen helyekre.
Elég, ha az IP-d feltûnik egy swarmban. Még a nagy privát trackerekbe is simán be lehet így szivárogni, hiszen vannak, akik elég nyíltan árulnak accountokat ilyen helyekre.
A szolgáltató máshogy is tudhatja, mint az általad leírt módon. Egyszerû: valamelyik amerikai jogvédõ passzol neki egy ilyen információt, a szolgáltató pedig továbbítja az elõfizetõnek egy ilyen levél formájában. Az amerikai campus-oknál ez volt a menet. Hogy honnan tudja a jogvédõ? Hát mert pl. haxor csoportokat bérel akik szállítják neki ezt az információt, mint az kiderült nemrégen.
Jogilag szerintem ez nem megvalósítható. Ahhoz, hogy a szolgáltató biztosan tudja, hogy én illegális tartalmakat töltök le az internetrõl, ahhoz bele kell néznie a csomagokba. Ez viszont alkotmányellenes. Úgyhogy szerintem küldhetnek olyan levelet, hogy illegális tartalmat töltök le, de jogilag bizonyítani szerintem nem lehet.
Vagy tévedek?
Mindenesetre ha tévedek is, mindenre van megoldás.
Vagy tévedek?
Mindenesetre ha tévedek is, mindenre van megoldás.