4
-
hottold #4 vastagon f*s*k bele a pofájukba:
- egyrészt mert a torrentnek van saját beépített titkosítása és az hogy xy bárhol is felírta az IP címemet , akármilyen trackeren, az még nem bizonyíték bíróságon, ugyhogy dugják fel maguknak az IPmet ,
- másrészt ha valaki ennyire darázik hogy lenyomozzák , az még plusszba rá tud húzni egy TOR proxy-t is az adatforgalomra, ha kiválasztja a SOCKS5 proxyt majd címnek beírja, hogy 127.0.0.1 portnak pedig hogy 9050 , miután elindította a TOR-t, (így sem lesz lényegesen lassabb a letöltés kb. 1 nap helyett 2 nap alatt töltődik le egy DVDnyi anyag)
-
Alvarez999 #3 Tévedsz. :)
Elég, ha az IP-d feltűnik egy swarmban. Még a nagy privát trackerekbe is simán be lehet így szivárogni, hiszen vannak, akik elég nyíltan árulnak accountokat ilyen helyekre. -
bakagaijin #2 A szolgáltató máshogy is tudhatja, mint az általad leírt módon. Egyszerű: valamelyik amerikai jogvédő passzol neki egy ilyen információt, a szolgáltató pedig továbbítja az előfizetőnek egy ilyen levél formájában. Az amerikai campus-oknál ez volt a menet. Hogy honnan tudja a jogvédő? Hát mert pl. haxor csoportokat bérel akik szállítják neki ezt az információt, mint az kiderült nemrégen. -
kisspepe #1 Jogilag szerintem ez nem megvalósítható. Ahhoz, hogy a szolgáltató biztosan tudja, hogy én illegális tartalmakat töltök le az internetről, ahhoz bele kell néznie a csomagokba. Ez viszont alkotmányellenes. Úgyhogy szerintem küldhetnek olyan levelet, hogy illegális tartalmat töltök le, de jogilag bizonyítani szerintem nem lehet.
Vagy tévedek?
Mindenesetre ha tévedek is, mindenre van megoldás.