100 megabit feletti szélessávot ígér a UPC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UPC Silver 8 kerben, hozzátenném,h nálunk a házban van a upc-nak egy kihelyezett pihenõje a munkásoknak, van egy srác aki elég magas rangot tölt be amolyan kis fõnök, tõle már jól elõre lehet tudni mindent, pl adatkorlátozás már régóta nincs, írják ugya a 250gigát,de nem nézik. P2P korlátozás, erre lejjebb ott a válasz,h õk prioritásnak hívják.Többek közt azt is mondta, hogy várhatóan ez is eltörlésre fog kerülni ,mert sok a panasz ez iránt. Ebbõl én arra következtetek, hogy panaszkodjunk minél többen (bár nálam szerencsére egész nap akármikor stabilan töltök torrenttel lefelé 1,3 MB-al felfelé meg 240 körül. És akkora végére a mérés:

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
Valakivel keversz kiscsikó. Egyrészt szarok rá ki szolgáltat, másrészt õk is pénzért csinálják, harmadrészt nem vagyok magyar. Tehát nekem nem kötelezõ utálnom a románokat. Hülye magyarok. 😊
Na, miért nem románozzátok most a Digit?
Vagy, ami erdélyiek által adott és rossz, az román, ami meg jó, az magyar?
Vagy, ami erdélyiek által adott és rossz, az román, ami meg jó, az magyar?
Kara kánként folytatom tanításom.
Egy kis Digi, hogy legyen valami szép is a hozzászólások között:
Az a csúnya feltöltés csak 10 Mbit lenne, de az a kis többletecske elég egy UPC-s bronze csomag kiszolgálására. <#mf2>#mf2>
FuckUpc
Az a csúnya feltöltés csak 10 Mbit lenne, de az a kis többletecske elég egy UPC-s bronze csomag kiszolgálására. <#mf2>#mf2>
FuckUpc
kültem=küldtem
A belvárosban és a lakótelepeken jók az értékek, de én a város szélén lakom.
A bosszantó az, hogy modemcsere és a vezetékek átvizsgálása után sincs meg a sebesség. Azt mondják a gépemmel van gond. Az persze nem zavarja õket, hogy 2003 óta már a negyedik asztali, és második hordozható gépemet használom és windows-zal és linux alatt is egyformán szar. Egy idõben minden nap kültem e-mailt a sebességteszterek eredményeivel, akkor meg az apróbetûs résszel jöttek, hogy igazábol csak 128 kb/s a garantált. Azóta a GVH már formálgatta a véleményüket súlyos összegekért.
A bosszantó az, hogy modemcsere és a vezetékek átvizsgálása után sincs meg a sebesség. Azt mondják a gépemmel van gond. Az persze nem zavarja õket, hogy 2003 óta már a negyedik asztali, és második hordozható gépemet használom és windows-zal és linux alatt is egyformán szar. Egy idõben minden nap kültem e-mailt a sebességteszterek eredményeivel, akkor meg az apróbetûs résszel jöttek, hogy igazábol csak 128 kb/s a garantált. Azóta a GVH már formálgatta a véleményüket súlyos összegekért.
Aham. Nálam rapid (elõfizetõ vagyok) ill. torrent is korlátozva volt. DIGI ru£€z 😊 (még)
Énis 11.kerbe lakom, és EDDIG megvolt, de év eleje óta szinte soha. Torrentnél érezhetõ legjobban, õk csomag-priorizálásnak hívják, én korlátozásnak. Örülnék ha a valós biztosított lenne, amíg ki nem épül a digi...<#szomoru1>#szomoru1>
Nálam Budapesten a 11. kerületben éjjel-nappal megvan - de tudom, ez puszta szerencse dolga. Illetve most már csak a fele van meg, mert mától 2 helyett 4Mbitnek kellene lennie...
Jó lenne, ha azt is megadnák, hogy az adott város melyik pontján lesz elérhetõ.
2003 óta használom az UPC netet soha nem volt akkora a valós sávszélesség, mint a hirdettett. (Sopronban lakom.)
2003 óta használom az UPC netet soha nem volt akkora a valós sávszélesség, mint a hirdettett. (Sopronban lakom.)
Nem éppen, a honlapjukon már a megemelt letöltési sávszélesség szerepel.
Más kérdés, hogy nálam még a régi mûködik.
Más kérdés, hogy nálam még a régi mûködik.
Minek reklámozza mikor ezt is lekorlátozza , mint a többit.Remélem benöt az emberek feje lágya és nem sokan esnek áldozatul...
Ahhoz képest, hogy egy 100 feletti fõt foglalkoztató cégnek beajánlottak egy 20/20-as vonalat internetkapcsolat gyanánt, egy hónapja, sehol sem említették, hogy növelnék a sávszélt. Csak a régi vonal is 20/20-as volt, amit ki akartunk váltani, de jóval olcsóbban az õ ajánlatuknál.
Legyen már eszetek: "Ezt a nagy léptékû fejlesztést az innovatív EuroDOCSIS 3.0 technológia alkalmazása teszi lehetõvé" -- jaaa - oppáoppá - otta technológia.D
Félreatréfát - nekem gyönyörûen adják amit megígértek.
Félreatréfát - nekem gyönyörûen adják amit megígértek.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Na ezek már hazudni sem tudnak jól.
Ha "A kábelhálózaton elérhetõ legmagasabb letöltési sebesség immár 30 Mbit/s lesz." és a leggyorsabb csomag 25/3 Mbit/s, akkor kinek lesz 30 Mbit/s ???
Lehet még tornázni, ameddig megközelítik a diginetet, na persze ha még marad elõfizetõjük akinek lehet bizonygatni <#mf1>#mf1>
Ha "A kábelhálózaton elérhetõ legmagasabb letöltési sebesség immár 30 Mbit/s lesz." és a leggyorsabb csomag 25/3 Mbit/s, akkor kinek lesz 30 Mbit/s ???
Lehet még tornázni, ameddig megközelítik a diginetet, na persze ha még marad elõfizetõjük akinek lehet bizonygatni <#mf1>#mf1>