100 megabit feletti szélessávot ígér a UPC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UPC Silver 8 kerben, hozzátenném,h nálunk a házban van a upc-nak egy kihelyezett pihenõje a munkásoknak, van egy srác aki elég magas rangot tölt be amolyan kis fõnök, tõle már jól elõre lehet tudni mindent, pl adatkorlátozás már régóta nincs, írják ugya a 250gigát,de nem nézik. P2P korlátozás, erre lejjebb ott a válasz,h õk prioritásnak hívják.Többek közt azt is mondta, hogy várhatóan ez is eltörlésre fog kerülni ,mert sok a panasz ez iránt. Ebbõl én arra következtetek, hogy panaszkodjunk minél többen (bár nálam szerencsére egész nap akármikor stabilan töltök torrenttel lefelé 1,3 MB-al felfelé meg 240 körül. És akkora végére a mérés:

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

Valakivel keversz kiscsikó. Egyrészt szarok rá ki szolgáltat, másrészt õk is pénzért csinálják, harmadrészt nem vagyok magyar. Tehát nekem nem kötelezõ utálnom a románokat. Hülye magyarok. 😊

No komment...

UPC silver 13. kerben

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Na, miért nem románozzátok most a Digit?
Vagy, ami erdélyiek által adott és rossz, az román, ami meg jó, az magyar?

Kara kánként folytatom tanításom.

Egy kis Digi, hogy legyen valami szép is a hozzászólások között:

Az a csúnya feltöltés csak 10 Mbit lenne, de az a kis többletecske elég egy UPC-s bronze csomag kiszolgálására. <#mf2>

FuckUpc
Ilyen a 10 megabites elõfizetés:

kültem=küldtem

A belvárosban és a lakótelepeken jók az értékek, de én a város szélén lakom.
A bosszantó az, hogy modemcsere és a vezetékek átvizsgálása után sincs meg a sebesség. Azt mondják a gépemmel van gond. Az persze nem zavarja õket, hogy 2003 óta már a negyedik asztali, és második hordozható gépemet használom és windows-zal és linux alatt is egyformán szar. Egy idõben minden nap kültem e-mailt a sebességteszterek eredményeivel, akkor meg az apróbetûs résszel jöttek, hogy igazábol csak 128 kb/s a garantált. Azóta a GVH már formálgatta a véleményüket súlyos összegekért.

Aham. Nálam rapid (elõfizetõ vagyok) ill. torrent is korlátozva volt. DIGI ru£€z 😊 (még)

És ez most még nagyon jónak számít
Énis 11.kerbe lakom, és EDDIG megvolt, de év eleje óta szinte soha. Torrentnél érezhetõ legjobban, õk csomag-priorizálásnak hívják, én korlátozásnak. Örülnék ha a valós biztosított lenne, amíg ki nem épül a digi...<#szomoru1>
Nálam Budapesten a 11. kerületben éjjel-nappal megvan - de tudom, ez puszta szerencse dolga. Illetve most már csak a fele van meg, mert mától 2 helyett 4Mbitnek kellene lennie...
Jó lenne, ha azt is megadnák, hogy az adott város melyik pontján lesz elérhetõ.
2003 óta használom az UPC netet soha nem volt akkora a valós sávszélesség, mint a hirdettett. (Sopronban lakom.)

Nem éppen, a honlapjukon már a megemelt letöltési sávszélesség szerepel.

Más kérdés, hogy nálam még a régi mûködik.
Minek reklámozza mikor ezt is lekorlátozza , mint a többit.Remélem benöt az emberek feje lágya és nem sokan esnek áldozatul...
Ahhoz képest, hogy egy 100 feletti fõt foglalkoztató cégnek beajánlottak egy 20/20-as vonalat internetkapcsolat gyanánt, egy hónapja, sehol sem említették, hogy növelnék a sávszélt. Csak a régi vonal is 20/20-as volt, amit ki akartunk váltani, de jóval olcsóbban az õ ajánlatuknál.
Vorpal
Legyen már eszetek: "Ezt a nagy léptékû fejlesztést az innovatív EuroDOCSIS 3.0 technológia alkalmazása teszi lehetõvé" -- jaaa - oppáoppá - otta technológia.D

Félreatréfát - nekem gyönyörûen adják amit megígértek.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

TrombitásFrédi
Na ezek már hazudni sem tudnak jól.
Ha "A kábelhálózaton elérhetõ legmagasabb letöltési sebesség immár 30 Mbit/s lesz." és a leggyorsabb csomag 25/3 Mbit/s, akkor kinek lesz 30 Mbit/s ???
Lehet még tornázni, ameddig megközelítik a diginetet, na persze ha még marad elõfizetõjük akinek lehet bizonygatni <#mf1>