Eljött a mélypont a magyar mozikba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem érdekel
winnie-n kívül még én is érdeklõdöm az ilyen hírek után, kiváncsi vagyok, hogy melyik film, hogyan szerepel a mozikban. Vidéken élek, nem sok film jut el minden film a helyzi plázába, de most például ki tudom számolni, hogy A túlvilág szülöttét valószínûleg nem fogják sokáig mûsoron tartani hála a negatív érdeklõdésnek, tehát el kell döntenem, hogy meg akarom-e nézni, mert késõbb már nem lesz rá lehetõségem. Illetve, ha egy film nagy siker Budapesten, úgy sanszosabb, hogy késõbb nálunk is bemutatják a filmet, ha ez még nem történt meg. Amúgy meg tényleg érdekesség számomra az ilyen hírek olvasgatása, mert egyszerûen érdekel, hogy mi és milyen szinten érdekli a tömegeket. De bárki érdekelt lehet ebben, aki moziban szereti nézni a horrort, hogy ha látja, hogy nincs rá hazánkban érdeklõdõ, akkor vélelmezhetõ, hogy nem fognak megjelenni a hasonló témájú filmek, csak DvD-n. Ebben pedig többen is érdekeltek lehetnek. Szerintem.
"winnie-n kívül" <#hehe>#hehe>
Amúgy érdekes,hogy 1-et akartam adni a cikkre,és két csillagot tett mégis,és már nem elõször...nem mintha számítana valamit is ha 1-et adok...
Amúgy érdekes,hogy 1-et akartam adni a cikkre,és két csillagot tett mégis,és már nem elõször...nem mintha számítana valamit is ha 1-et adok...
Félreérted. A problémám az, hogy szeretnék filmhíreket olvasni, de nem ilyeneket.
Hiába ignorálom ezt a cikket, ha következõ is ilyen. És igen, azt is kihagyom, de az azután következõben is csak statisztikákat látok...
Hiába ignorálom ezt a cikket, ha következõ is ilyen. És igen, azt is kihagyom, de az azután következõben is csak statisztikákat látok...
Nekem speciel pisztolyt tartanak a fejemhez... Azt hittem eddig, hogy ez a normális <#banplz>#banplz>
"...sem gondolják úgy a nézõk, hogy nekik mozijegyre kéne pazarolniuk nehezen megkeresett pénzüket."
És ez mostantól fogva egyre inkább így lesz, nem csak hetekre, de hónapokra lehet számítani.
És ez mostantól fogva egyre inkább így lesz, nem csak hetekre, de hónapokra lehet számítani.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én biztos nem.