10
-
berc00 #10 engem érdekel -
Barakukk #9 winnie-n kívül még én is érdeklődöm az ilyen hírek után, kiváncsi vagyok, hogy melyik film, hogyan szerepel a mozikban. Vidéken élek, nem sok film jut el minden film a helyzi plázába, de most például ki tudom számolni, hogy A túlvilág szülöttét valószínűleg nem fogják sokáig műsoron tartani hála a negatív érdeklődésnek, tehát el kell döntenem, hogy meg akarom-e nézni, mert később már nem lesz rá lehetőségem. Illetve, ha egy film nagy siker Budapesten, úgy sanszosabb, hogy később nálunk is bemutatják a filmet, ha ez még nem történt meg. Amúgy meg tényleg érdekesség számomra az ilyen hírek olvasgatása, mert egyszerűen érdekel, hogy mi és milyen szinten érdekli a tömegeket. De bárki érdekelt lehet ebben, aki moziban szereti nézni a horrort, hogy ha látja, hogy nincs rá hazánkban érdeklődő, akkor vélelmezhető, hogy nem fognak megjelenni a hasonló témájú filmek, csak DvD-n. Ebben pedig többen is érdekeltek lehetnek. Szerintem. -
pauly #8 "winnie-n kívül"
Amúgy érdekes,hogy 1-et akartam adni a cikkre,és két csillagot tett mégis,és már nem először...nem mintha számítana valamit is ha 1-et adok... -
#7 Félreérted. A problémám az, hogy szeretnék filmhíreket olvasni, de nem ilyeneket.
Hiába ignorálom ezt a cikket, ha következő is ilyen. És igen, azt is kihagyom, de az azután következőben is csak statisztikákat látok... -
wolruf #6 Nekem speciel pisztolyt tartanak a fejemhez... Azt hittem eddig, hogy ez a normális -
#5 hó eleje van, nem jött még fizetés. inkább kenyeret vesz az ember, mint mozijegyet -
#4 "...sem gondolják úgy a nézők, hogy nekik mozijegyre kéne pazarolniuk nehezen megkeresett pénzüket."
És ez mostantól fogva egyre inkább így lesz, nem csak hetekre, de hónapokra lehet számítani.
-
#3 én is csak átfutok rajta. most nem a szerzőt védem, de senki nem kötelez rá, hogy elolvasd... :D :D -
berserk87 #2 Én biztos nem. -
#1 Tényleg igényli valaki ezeket az halálunalmas nézőszámos/statisztikás híreket?(winnie-n kívül)