37
Bukósisakra szerelhtő kamera
-
Sturm44 #37 Ha én próbálnék felvételt csinálni kerékpározásról, az minimum 3 kamerából állna. Egy előre fixen a homlokcső elé, egy hátra az ülés alá, és egyet a sisakra. Ezekből már összejöhet elég hosszú és annyifajta felvétel, hogy érdemes legyen jól összevágni. Még úgy lehetne közelíteni az ideálishoz, hogy ha valaki megy veled, hogy kívülről fotózzon. -
#36 Köszönöm.. Igyekeztem megcsinálni hogy jó legyen.. Egy két hét és full készen van.. Kicsit elhúzodott de meglesz..
De kegyetlenül jól mozog az egész.. Hátul 20.5 cm elől 20.3:D
Nagyon zsir..
-
cargame #35 Jah lattam a bicod, oda telleg kell egy kamera :P egy ilyen szuper bicohoz :) -
#34 :D igen.. Én is gondolkoztam rajta.. Mosthogy megépült az uj bringa is.. De kéne valami kicsi kamera.. -
cargame #33 Nem rossz ez a helmet camera, nyaron en a bukomra erositettem egy szerkezetet, hat nem a legjobb de nem is olyan rossz :DDDD
Megerne venni egy ilyet :P foleg annak akik sokat dh zik meg ilyenek. Nekem is jo lenne :D -
piamania #32 Na jó,kicsit lódítottam,nem az enyém,hanem a testvéremért.de akkor is kérem a jogdíjat!!:) -
#31 az lesz az :)
#28 melyik vagy Te? :D -
#30 -1fokba azér én se vagyok akkora jani :) -
#29 és a rendszámom micsodi? :) -
piamania #28 Jogdíjat kérek.Nem egyeztem bele,hogy az autóm is rajta legyen a felvételen!!:) -
#27 Kecskemét city
Petőfivárostól Malomig ! -
Neoncsoves #26 ez verekedéshez is jó. 1st person fighter -
#25 jo az mar mas tema -
#24 anno te videó nélkül is bejátszottad nem 1x:) -
#23 Ilyet en is csinaltam anno... csak beneztem ,mert menet kozbe kikapcsolt a kamera :S Eleg ideges voltam ,mert a k***a video kedveert kb. 10x kockaztattam az eletem. -
#22 Valahogy igy,:D
mikor lesz már nyár:DD -
neoG #21 meg magánterületen történt.a kertjében meg úgy szaggat ahogy akar:) -
#20 senki nem mondta,hogy pontos az óra és nem cska egy összevágott videjó -
#19 Hát ez még nem megy valami álattul,ennél butábak is vanak.
Meg amugy sem tudod, hogy kiult a motoron:D -
#18 bizonyíték sebességhatár átlépésére :) -
#17 mi is így csináltuk sunáékkal -
#16 Motorosokon van mini hand camera, a többi nem éri meg, a felvétel gagyi ... van megfelelö rögzitö szett, ugy nem esik le, bár a nyakat megterheli hosszu távon... -
#15 Milyen nyelven? -
Immigrants #14 megyek=mek,meek de ne kedjünk vitát -
ultrapulse #13 GoPro kameraszett egész jónak tűnik, az ára pedig az alkalmazástól függ...Más rögzítőtartozékok járnak a Helmet packhoz, mint mondjuk a Motorsporthoz.
http://goprocamera.hu/ -
#12 kecske vagy hogy meekelsz?:D -
Immigrants #11 és most csináltam bukósisakra telefon az kész majd meek kiprobálni -
#10 gyorsaságinál tanktáskára N95, oszt jóvan
-
#9 Még ha nem is törik szét, az biztos, hogy szar lenne a felvétel a rázkódás miatt. Bukón azért valamivel jobb a helyzet. -
#8 ragga stow szallag, meg egy kurvaolcsó, de videózást tudó fényképezőgép. ráragaszni sisakra oszt jóvan.
itt igy csinálják nálunk a DH-sok. -
Wolfsnack #7 te meg sosem kameráztál -
#6 Látszik, hogy sosem motoroztál.
Az első kisebb ugratónál törne szarrá... -
#5 gyaaaa -
Wolfsnack #4 egyszerűbb kézikamerát kötni a kormányra, annak legalább jobb a képminősége -
karajjj #3 csak egy huszas... -
#2 teszveszen láttam ilyet, fasz tudja menni volt : valami tony hawkos cucc. -
Immigrants #1 Helló!Azért nyitottam ezt a témát mert a tévénken bejön az Eureosport2-n a motocrossfreestyle és ott sokan hordanak ilyet.Szeretek biciklizni ezért én is hordanék.Esetleg kinek van mit kell tudni róla ha otthon csináltad milyen stb.
Maga a sisak:
És amit felvesz: