Netes stratégiai játékot...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régi retro játék.. (2003as)
www.sarkanyharc.try.hu

sarkanyharc.try.hu

http://zandagort.hu/

gabikamionos
Én a travian-on játszok segítsetek az a küldetés ird be a medál kodját ezt hol találom

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

LSSAHPAUL
bah

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

runescape az a leg jobb.ikariam is elég szorakoztató
ToCsEk
www.erepublik.com

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

nem igényel túl sok idõt? én még évekkel ezelõtt próbálgattam, akkor csak a játékot elolvasni/megérteni napokat vett igénybe

Kicsikiraly

DFTBA ಠ_ಠ

Erepublik.com
A kedvencem. 😉
Trisztin
stratega.hu... ahova minden nyáron visszatérek 😉

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

FZoleee
ennek mi a lényege? nem jövök rá sehogy se...
DarkHorSe
hodito.hu

korokreosztott, nem igenyel olyan tulsokidot, jol megtervezett

Swedish people are albino monkeys

Hogy én is mondjak egy példát: civilization emailben (pbem) vagy pitboss rendszerben játszva olyasmi játékot eredményez, amilyet keresek, de a civ nem pont ilyen játékra lett kitalálva, egyes részei unalmasak lehetnek. EZért gondoltam hátha vannak direkt az általam említett szempontok alapján készített játékok.
Ez a "100e játékos egyszerre" nem biztos hogy olyan jó, túl személytelen. inkább olyasmit keresek, ami fix térképen játszódik, max 1-200 játékossal(persze az nem akadály ha sok játék megy párhuzamosan egyszerre.)
Köszönöm az eddigi linkeket, nézegetem õket, addig is jöhetnek még 😊.
A nyelv nálam nem akadály, az sem ha fizetõs a dolog vagy valamilyen software megvásárlása szükséges-viszont a "premium accountos" rendszer kizáró tényezõ lehet.
kdice.com, nem kell hozzá semmilyen nyelv ismerete.

Lacee
nem volt kikötés hogy magyar legyen... cserébe az egyik legrégebbi ilyen böngészõben mûködõ cucc.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kraawz
Van egy netes szocioszimulátor játék, akár napi 5 perc játék is elég, de órákat is el lehet nyomogatni. (100e játékos van, abból 8e magyar) Ha érdekel, meghívót tudok küldeni bárkinek.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Montanosz
van egy amit emilben vagy neten is játszhatsz és lehetsz Erdély fejedelme is, csináltam neki itt topikot, cathir vagy mi volt a neve, europa universalisra hasonlít, keresd meg

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ez angol 😞

Lacee
a Utopiát ismered? Még 2003-4 körül játszottam vele, akkor nagyon szórakoztató volt, gondolom még mindig hasonló. Elég volt napi 2-3 login, csapatjáték, stratégia, móka, kacagás 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Üdv!

Ajánljatok nekem neten játszható, körökre osztott stratégiai játékot. Olyat keresek ami nem igényel annyi idõt mint a travian és klónjai-tehát nem kell folyamatosan igazgatni meg figyelni a játékot, hanem naponta van 1-2 max 3 turn.
Régen játszottam ilyesmi játékkal de az már nem megy és amolyan snuffni project volt. Ami különösen tetszett az ilyen játékokban hogy az egyes fordulók között intenzív diplomáciai tárgyalások voltak a játékosok között 😊