22
...keresek, legyen körökre osztott, nem travian szerű
  • gergely012
    Régi retro játék.. (2003as)
    www.sarkanyharc.try.hu
  • Cat #21
    http://zandagort.hu/
  • gabikamionos
    Én a travian-on játszok segítsetek az a küldetés ird be a medál kodját ezt hol találom
  • LSSAHPAUL
    bah
  • Aljaska
    runescape az a leg jobb.ikariam is elég szorakoztató
  • ToCsEk
    www.erepublik.com
  • Hugh Hefner
    nem igényel túl sok időt? én még évekkel ezelőtt próbálgattam, akkor csak a játékot elolvasni/megérteni napokat vett igénybe
  • msstz
    Hex Empire
  • Kicsikiraly
    Duels?
    Duels: Warstorm?
  • marxell
    Erepublik.com
    A kedvencem. ;)
  • Trisztin
    stratega.hu... ahova minden nyáron visszatérek ;)
  • FZoleee
    ennek mi a lényege? nem jövök rá sehogy se...
  • DarkHorSe
    hodito.hu

korokreosztott, nem igenyel olyan tulsokidot, jol megtervezett
  • mzprox
    Hogy én is mondjak egy példát: civilization emailben (pbem) vagy pitboss rendszerben játszva olyasmi játékot eredményez, amilyet keresek, de a civ nem pont ilyen játékra lett kitalálva, egyes részei unalmasak lehetnek. EZért gondoltam hátha vannak direkt az általam említett szempontok alapján készített játékok.
    Ez a "100e játékos egyszerre" nem biztos hogy olyan jó, túl személytelen. inkább olyasmit keresek, ami fix térképen játszódik, max 1-200 játékossal(persze az nem akadály ha sok játék megy párhuzamosan egyszerre.)
  • mzprox
    Köszönöm az eddigi linkeket, nézegetem őket, addig is jöhetnek még :).
    A nyelv nálam nem akadály, az sem ha fizetős a dolog vagy valamilyen software megvásárlása szükséges-viszont a "premium accountos" rendszer kizáró tényező lehet.
  • Lyan Kyj
    kdice.com, nem kell hozzá semmilyen nyelv ismerete.
  • Lacee
    nem volt kikötés hogy magyar legyen... cserébe az egyik legrégebbi ilyen böngészőben működő cucc.
  • kraawz
    Van egy netes szocioszimulátor játék, akár napi 5 perc játék is elég, de órákat is el lehet nyomogatni. (100e játékos van, abból 8e magyar) Ha érdekel, meghívót tudok küldeni bárkinek.
  • Montanosz
    van egy amit emilben vagy neten is játszhatsz és lehetsz Erdély fejedelme is, csináltam neki itt topikot, cathir vagy mi volt a neve, europa universalisra hasonlít, keresd meg
  • donoki
    ez angol :(
  • Lacee
    a Utopiát ismered? Még 2003-4 körül játszottam vele, akkor nagyon szórakoztató volt, gondolom még mindig hasonló. Elég volt napi 2-3 login, csapatjáték, stratégia, móka, kacagás :)
  • mzprox
    Üdv!

Ajánljatok nekem neten játszható, körökre osztott stratégiai játékot. Olyat keresek ami nem igényel annyi időt mint a travian és klónjai-tehát nem kell folyamatosan igazgatni meg figyelni a játékot, hanem naponta van 1-2 max 3 turn.
    Régen játszottam ilyesmi játékkal de az már nem megy és amolyan snuffni project volt. Ami különösen tetszett az ilyen játékokban hogy az egyes fordulók között intenzív diplomáciai tárgyalások voltak a játékosok között :)