Pc-n is a Guitar Hero: World Tour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért, GH3-hoz mióta kell gitár? 😄
Billentyûzettel is nagyon élvezetes.
xido: hát GH3-hoz is van, meg is van rá csinálva az összes GH1, 2, '80-as és rock bandes szám 😄
mousee: én megtanultam gitározni is(valamennyire), de GH-t is bõven experten tolom. ehhez mit szólsz? 😄
Amikor láttam az SP-s részt, elõtte nem is tudtam hogy létezik ilyen. utána undorítónak gondoltam, hogy mekkora vacak. Majd egyszer kipróbáltam FoF-ot és nagyon megtetszett. utána meg jött a GH3 is, és mind a mai napig imádom 😄
Billentyûzettel is nagyon élvezetes.
xido: hát GH3-hoz is van, meg is van rá csinálva az összes GH1, 2, '80-as és rock bandes szám 😄
mousee: én megtanultam gitározni is(valamennyire), de GH-t is bõven experten tolom. ehhez mit szólsz? 😄
Amikor láttam az SP-s részt, elõtte nem is tudtam hogy létezik ilyen. utána undorítónak gondoltam, hogy mekkora vacak. Majd egyszer kipróbáltam FoF-ot és nagyon megtetszett. utána meg jött a GH3 is, és mind a mai napig imádom 😄
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Egy igazi gitáron megtanulni azért lényegesen több idõ, mint itt eljátszani pl egy Metallica számot <#smile>#smile>
Kikapcsolódásnak tökéletes, és azért vannak a nehézségi szintek benne, hogy mindenki megtalálja a megfelelõt. A legnehezebb szinthez már tényleg gyakorlásra van szükség, de azt az olyan arcoknak találták, akit belinkeltél.
Haverokkal meg olyan jókat el lehet vele szórakozni.. <#hehe>#hehe>
(Call of Duty fórumon se jönnek oda a veterán katonák, és mondják, hogy gyere el Irakba, az az igazi. Ez egy játék, és úgy kell hozzáállni ) <#wave>#wave>
Kikapcsolódásnak tökéletes, és azért vannak a nehézségi szintek benne, hogy mindenki megtalálja a megfelelõt. A legnehezebb szinthez már tényleg gyakorlásra van szükség, de azt az olyan arcoknak találták, akit belinkeltél.
Haverokkal meg olyan jókat el lehet vele szórakozni.. <#hehe>#hehe>
(Call of Duty fórumon se jönnek oda a veterán katonák, és mondják, hogy gyere el Irakba, az az igazi. Ez egy játék, és úgy kell hozzáállni ) <#wave>#wave>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Na erre a saját zenédet átkonvertálós dologra kíváncsi leszek...PS2-es GH 2-höz láttam progit,hát borzadály macerás volt😊..azt meg külön remélem,hogy Live támogatást is kap és lehet online tölteni meg játszani majd,mint a X360 és PS3 esetében,mert csúnya lenne,ha nem😊
Errõl a gitárhíróról mindig a south park jut eszembe 😊
Ami a röhej benne az az, hogy mire megtanulsz vele profin játszani, annyi idõ alatt kb tényleg meg lehet tanulni a gitározás alapjait 😛
De hát ugye a mai ember nem kreatív, hanem csak jól akarja érezni magát, és a tomboló pixeltömeg nagyon szórakoztató dolog...
Amúgy zseniális játékötlet 😊
Ami a röhej benne az az, hogy mire megtanulsz vele profin játszani, annyi idõ alatt kb tényleg meg lehet tanulni a gitározás alapjait 😛
De hát ugye a mai ember nem kreatív, hanem csak jól akarja érezni magát, és a tomboló pixeltömeg nagyon szórakoztató dolog...
Amúgy zseniális játékötlet 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.