Achron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Ma jelenik meg a játék. Akik megvették korábban kaptak steam kulcsot is, szoval be lehet regelni 😊

Bár ahogy nézem rajtam kivül senkit nem érdekel itt az sg-n, ami nem tudom miért van. Csak arra tudok gondolni, h nem volt elég reklámja a játéknak, mert amugy nagyon izgalmas és taktikus játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nocsak hamarosan megjelenik steam-re 😊
egy ideje nem követtem a fejlesztést, nem tudtam, h már ilyen jol állnak.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
kijött egy uj trailer a játék már béta fázisban van, hamarosan egy bajnokság is indul 😊

Zomil
Elég jól haladnak az emberi fajnak már 3d-s modelljei vannak animácioval stb. Egyre több pálya is van már a játékhoz, és a másik 2faj is már játszhato, de azoknak még csak 2ds modelljük van.

Zomil
Hétfõn jön a multi alfa, haverokkal már nagyon várjuk 😊

Zomil
A játékot elõ lehet rendelni a honlapon: itt

jelenleg egy alfa single player verzio letölthetõ, februárban jön a multi alfa, a játék jelenleg ugy néz ki 2011/1/1-jén jelenik meg 😊

jelenleg 19,99$ az ára, szvsz ennyit megér nekem nagyon tetszik a koncepció(az ár az elsö 500 pre-order-ig érvényes után 30$ lesz)

akyyy
ez is egy jó idõutazós játék😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Aquir
jól hangzik <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tigeroo
LOOOL 😄dd
zseniális

rusholni lehet akkor?<#idiota>
Zomil
az még durvább amit vhol olvastam az egyik teszertöl, a lényeg nagyjábol:
csávoka el akarta foglalni a másik bányáját, és visszament a idöben, mielött komolyabb védelem kialakult volna, nem állt tul jól ezért a jövöben kifejlesztett egy atombomba szerüséget amit a jelenben rádobott az ellenfélre, de addigra az ellenfél inkább elvitte onnan a multban az összes egységét, igy az atom csak a csávoka saját egységeire esett 😄DD

elég érdekes 😄

Kicsikiraly
az elsõ videóba én olyan szinten belezavarodtam, hogy nem tudom játszani hogy kéne ezzel 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
Az Achron egy igen érdekes játéknak igérkezik ugyanis a játék RTS, de ami igazán érdekessé teszi, az az idõutazás! A játékban az idöben lehet utazni, visszamenni a multba és megölni azt az egységet aki a jelenben megölte egyik egységünket. Mindezt multiban!!!
a játék holnapja itt található, érdemes megnézni a videókat és a kommentárt meghallgatni,
érdekesen hangzik az ötlet. 😊