11
-
#11 Eredmény? -
torcipepe #6 kormány nem kell a megszavazáshoz, mert ezt minden képviselőnek mindentől függetlenül el kell fogadnia.
a magyarországi egy főre eső áramfogyasztás az gondolom nem a lakossági fogyasztás átlaga, hanem a teljes fogyasztásé. az pedig nem feltétlenül kell hogy rosszat jelentsen, elvégre egy osztrák háztartás átlagfogyasztása sem haladja meg annyira a hazait. mivel az ezt meghatározó készülékek válság, alacsony fizetések, stb ide-oda nem különböznek.
ami az egy főre jutó átlagos áramfogyasztásban ekkora különbséget okoz az az ipari felhasználás.
2GW új kapacitás akkora változást idézne elő a piacon, hogy az ár évekig nem nőne nagyobbat az inflációnál. az új stabil energiaárak következtében a cégek több olyan berendezésre mondanának igent, ami nagyban növeli a megtermelt áru minőségét, ezáltal a piacot. -
#5 Csak kormány is maradjon hétfőre. -
#4 Ez qrvara nem penz kerdes, hanem hosszu tavu terv kerdese.
A penz siman jon a munka fedezetu kibocsatott kotvenyekre.
Nem a szaros zsidokamatok mozditjak elore az orszagot hanem a befektetett munka, ami elore fedezetkent is hasznalhato es nem csak virtualisan, h megtobb adossagot szul, hanem barmily hihetetlen, kesobb hasznot fog hozni.
Mar epiteni kene v 2 zsir uj atomeromuvet es ezerrel tamogatni a megujulo energiakat, kis es nagyvolumenben 1arant.. ez az ami megmenthetne Mo-t, nem pedig az IMF-hitel, amit megkapnak a bankok v 1eb haszonlesok. -
#3 Az atomerőmű a legtisztább erőmű, a biztonságra persze figyelni kell az benne a legdrágább de még így is olcsóbb mint ugyanilyen teljesítményű más erőmű, szóval szerintem csak építsenek minél több atomerőművet! -
#2 Én is azt mondom. Szerintem leginkább pénz kérdése. Abból jó sok kell, nekünk meg jó kevés van. -
danesz234 #1 Hát én szerintem meg kellene szavazniuk hogy Magyarország legalább valamilyen mértékben ki tudjon szakadni ebből az energia fügésből és ne kelljen importálni az áramot.