6
  • AgentKis
    #6
    "Kiváltja a napilapot (nem is egyet), kiváltja tévéújságot;" érdekes, hogy ez ellen senki sem ágál, csak az ellen, hogy kiváltja a drága multimédiás tartalmak beszerzését is.

    Még jó, hogy a posta nem pereli a freemail-t
  • Simaji
    #5
    Áldott legyen mindenki aki csak akármilyen picit is kapcsolatban van ezzel a döntéssel, persze csak akkor ha jó oldalról és nem, mondjuk a nemmel szavazók közé tartozik. :)

    Miért nem lehet az összes politikus ilyen van legalább hasonló?!

    Fenyegetőznek, vergődnek és mégis, elérnek valamit?!

    Na de biztosan lesz ennek is rossz oldala de mindenesetre megnyugtató, hogy nem mindenki akarja sötétben tudni a világot és mindent cenzúrázni...
  • B0nFire
    #4
    Lassan gyakorlatilag olyan nélkülözhetetlenné válik, mint manapság a villany. Nekem csak 2 éve van, de már nem is tudom, hogy tudtam létezni nélküle. Ha nem tudok valamit, csak pikk-pakk, beírom a keresőbe és utánaolvasok. Nem kell könyvtárakban bányászni.

    Kiváltja a napilapot (nem is egyet), kiváltja tévéújságot; ez csak két dolog, de hosszasan lehetne még sorolni, hogy miket nem kell megvennünk, ha van internetünk. Igazából azt sem tudom, mikor írtam levelet analógban. Bármilyen céget meg lehet találni a neten, van kontakt és már megy is az e-mail.

    De majd nagytömegben akkor fognak a politikusok is így gondolkodni, ha felnő még egy generáció, és a mai huszonévesek - akik már majdhogynem beleszülettek - kerülnek kormányzati pozíciókba. A vén Altzheimeresek meg mehetnek az idősek otthonába tejbepapit enni.
  • Solten
    #3
    Sztavrosz Lambrinidisz európai parlamenti képviselő: "kormányzatok vagy magáncégek nem tagadhatják meg az internet-hozzáférést, mivel ez a 21. században minden európai polgár alapvető jogának számít."

    Nos, vannak értelmes, épeszű politikusok is :)
  • B0nFire
    #2
    Végre már egyszer a userekkel is foglalkoznak, nem csak a cenzúrával. Habár azt a gyerekvédő gyárilag telepített szoftvert hamarabb pattintja fel a gyerek, mint apu szvsz.

    Vagy apu nem vesz olyan pc-t, amin biztonsági programnak álcázott kémprogram lapul.
  • Alvarez999
    #1
    Az EU és az alapvető emberi szabadságjogok védelme az interneten???

    Azt hiszem, ez a cikk túl korán jelent meg, április elsején kellett volna lehozni.