16
  • Stiff
    A ' bizalmatlanság 'szó helyett sokkal relevánsabb kifejezés lett volna a ' kritikus gondolkodás és hozzáállás '.
  • item
    Ne is törődj vele,valószínüleg az ő gépe az első a botnet hálózatban és már teljesen magához vonzotta a csordaszellem...
  • lammaer
    Agyonlovetnem azt a kocsogot aki azzal spilerkedik hogy masoknak szetbarmolja a gepet a virusaival.
    Ertekelem azt ha valaki tud programozni, de ne masokat szivasson mar. Kotelet neki!

#1 tiszteletet neki, persze...
  • AzUs
    Téleg?? Akkor szánalmasabb a helyzet, mint gondoltam
  • roliika
    Az ubit 4 napja tettem virtuális gépre, és Mac OS X-et is. Adtam nekik 512 mega memót, és 1gigaherces procit emulál. Hát ubi vagy 3* gyorsabb mint a mac...így virtuális környezetben...egyébként alá is van vírus! :) Csak lehet, hogy két kezemen meg tudom számolni.
  • B0nFire
    Ez a tuti!

• Charybdis
  • MerlinW
    Van szerkesztés, csak vip jog kell hozzá.
  • AzUs
    NEM

off: SZERKESZTÉST!!!!! 20ÉV ALATT CSAK ÖSSZE LEHETNE HOZNI EGY ILYEN OPCIÓT -.- Még a leglámább, powered by pistike oldalakon is van szerk..
  • Rexhawk
    használjatok [size=8]TORTÁT[/size]
  • B0nFire
    Semennyire, én inkább a balhét vonzom. Ha valahová becsap a villám, az tuti én leszek.
  • FlyingV
    mindenki térjen át OS X-re április 1-ig! :) (bár igaz, akkor lehet még roszabb lenne a helyzet, a Leo eléggé sebezhető :) )
  • Ravkin
    Szerintem be kellene vetnünk a skynetet.
  • psishock
    lol, mennyire bízol a szerencsédben? :D
  • B0nFire
    Engem épp ma figyelmeztetett az avast az április elsejére, valamint arra, hogy a win biztonsági frissítését érdemes letölteni az M$ oldaláról.

Na most gondolkodóba estem, mert nem szeretném, ha az M$ eredetiség-vizsgálat címszóval turkálna a gépemben, ahogy azt ez a nemrég megjelent cikk taglalja. Ráadásul, amikor le akartam tölteni a "biztonsági frissítést" jelezte, hogy ő nagyon fel akar telepíteni egy ActiveX vezérlőt a gépemre. Na, nem hagytam neki.

Akkor most mi legyen? Hagyjam a fenébe a biztonsági frissítést, vagy április 1-jén húzzam ki a modemet?
  • plu604
    minden tiszteletem az alkotóknak